Sezóna strašidelných panenek (12.10. - 9.11.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/10/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

babička-květa tohle ocenil(a).
  2. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Ahoj. Sezónu plním vždy :) ale Kvesalí hnízdo za permici :wuerg:

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jako vždy i s permicí i když kvesala už mám ;)

4. irísek1960

irísek1960 Expert fóra

Škoda,budu muset o permici popřemýšlet protože kvesalů mám hafo, ale protože zvyk je zvyk ... :p

5. tykadlo

tykadlo Stará škola

Ahoj. Já už nekupovala permici minule. A jak tak koukám, tak se bez ní obejdu i tuto sezonu:p

6. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Vráťovi to sluší, to si nemohu nechat ujít, vždy s pernamentkou, výběhy už tady přestávám řešit (nemám kapustňáka, hranostaje jen jednoho).
    Ale s pernamentkou získám více odměn, např. 270 SH, 80 ZSH, 145 SK, 2 pikolky, 4 kupóny na 1 hodinu a jeden na 24 hodin, 8 instantních stromů, 21 sladké výměny atd. a kromě odměn je tu důležitých i 100 sezonních bodů každý den.

7. hroudov

hroudov Veterán fóra

tak tentokrát taky bez permice, není tam nic nového

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Konečně získám Dub pyrenejský! 8)

9. evinana

evinana Baron fóra

Dub pyrenejský by byl, ale deštný strom by se mi hodil;)

10. lacrima

lacrima Ikona fóra

Když se bát , tak pořádně, když sezóna, tak kompletní . Permanentka nesmí chybět ;)
    Skvělou sezónu a příjemné podzimní dny všem vespolek .
    Letím na hřbitov sklízet.

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezkou bu bu sezónu všem :) permanentku vždy beru, protože je tam dost dobrých věcí i když kvesalů mám hodně, na posledním
    řádku opět není bedýnka s bonusy, takže tam končím a ušetřím v zakázkách :p líbí se mi suvenýr strašidelných panenek, mám poznačené v kalendáři :D :p

12. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Opět nedělám,kvůli jednomu stromu se to nevyplatí.Kvesalů mám na rozdávání.

Prepperka a -Jara05- tohle ocenili.
  13. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

A to ja zase pôjdem pekne s permici, pre mňa je každá odmena dobrá ;):p bosorka ako vždy len ľavú stranu:music:

14. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Tedy, Jaruško Stříbrná, chtít po mně dudka: https://prnt.sc/qWBofj9A1pbl
    když je teprve v nabídce Podivuhodných výběhů!
    Musíš si počkat, až ho za půl roku získám jako odměnu v některé "sezóně".

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po mně jej chtěla už o nějakej den dříve! Až sem se ulekl,cože mi to zase chybí ve stodole!xD Odklikávám to jentak halabala, tzn. že se ani nekoukám co po mně trhovci chtěj.Že nemám kapustňáka,hranostaje,gorilu a kakadu už pochopili! Už je po mně ani nechtěj! Teď bude chvilku prudit s dudkem a pak dá taky pokoj! Obchodníky je potřeba si vychovat!8)

16. 7koljan4

7koljan4 Rádoby autor

Začátek konce 9.11. a konec konce 16.11. Konec konců, všechno má svůj konec i začátek - i konec.

Prepperka tohle ocenil(a).
  17. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Áno, od neděle 9. 11. 2025, 22.00 hodin, kdy skončí Sezóna strašidelných panenek, naběhne Suvenýr strašidelných panenek a celý týden až do neděle 16. 11. 2025, 22.00 hodin, nám po aktivaci bude dávat 2 SK a 250% BZ/TBZ ze sklizně všeho na 6 hodin.

18. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

kocieva - no jo, ještě že jsi to připomněla, já sice dala suvenýr na plochu, ale úplně jinou než dávám pro kontrolovaný sběr, takže bych ji možná ani každý den nesklidila. Díky, díky, už je tam, kde má být. :inlove:

Jinak tahle sezóna nic extra, odměny v průběhu dobré jako vždy, ale poslední level tak trochu o ničem (bez permanentky), takže jsem ho točila jen lážo plážo. U předchozích sezón se mi ty požrané komodity vyplatily, ale tady jsem nad každým odesláním hodně přemýšlela a byla za zkušeného škrta. Nakonec ani ten suvenýr až tolik neocením. Už se těším na příští sezónu, snad nás tam rozmazlí líp. :p

lacrima, kocieva a -Jara05- tohle ocenili.
  19. karbar

karbar Veterán fóra

Prepperka -Někde jsem tu zahlédla omluvu - a je možnost zakoupit sezonní žeton a i další body v Rama obchodě.

-Jara05-, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  20. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Na to, že na minulé sezóny jsem házel bobek, tahle se dostala ke svému zdárnému cíli (sice mě to stálo pár farmářských mincí a vůle se toho zbavit), ale podařilo se a dub pyrenejský už si hoví na mé farmě :)

Budu se těšit od zítra na bonus z dekorace :)

Prepperka, -Jara05- a davidson00 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.