Sezóna Jacka Mráze (2.2. - 2.3.2025) / Diskuse

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 31/1/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Katerinka

Katerinka Pisálek fóra

Proč nefunguje sezóna v mobilu???je to pouze ikona , po kliknutí tabulka bez úkolů, na prohlížeči ní nefunguje a načítá pouze do 45

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Katerinka - ahoj, sezóna na mobilu normálně funguje - právě jsem to vyzkoušela. Pokud ti aplikace nefunguje jak má, tak ji třeba odinstaluj a nainstaluj znovu.
    PS: nepokládej stejný dotaz do více vláken !, nebo budeme nuceni použít postihy dle pravidel fóra. A respektuj rozdělení fóra - např. do vlákna Farmorákulum rozhodně takovéto dotazy nepatří.
    Děkuji za pochopení

3. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Tak Jaruška Stříbrná tentokráte není hodná, chce po mně tu novou "kozičku" - muntžaka.
    Právě probíhající akce pomohla se sezónními body a 31. level dosažen, první pikolka doma.

4. mikor2011

mikor2011 Pisálek fóra

Ahojte, prešiel som si cez 39 level a niekde by sa malo nachádzať jazierko pre mandarínske ryby. Neviem ho nikde nájsť. Poradí mi niekto, alebo mi ostáva sa obrátiť na technickú podporu?

5. davidson00

davidson00 Hrabě fóra

mikor2011 - ahoj, koupil sis permanentku. Je jenom u ní. Když jsi si jí zakoupil, zkus se odhlásit a znovu přihlásit. Když i tak jí nenajdeš, zkus kontaktovat podporu. Přeji příjemnou hru

mikor2011, lacrima a Skali tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

mikor2011 - ahoj, tak jak píše davidson00 - jezírko je odměna s permanentkou. Pokud jsi permanentku zakoupil a máš 39. level splněný, měl bys Jazierko pre mandarínske ryby mít ve svém inventáři - hledej na Baharamě.

PS: Nedal sis tu mandarínskou rybu třeba do zvěřince?

Naposledy upraveno: 23/2/25
  7. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Úplně jsem zapomněla posadit suvenýr na plochu. Ještě že si dělám poznámky. :music: Tak kdyby moje připomenutí ještě někomu pomohlo... tentokrát dostaneme každý den 2 floreny a +1 ze sklizně stromů. Byla by škoda hlavně ty floreny nechat systému.

8. kutilka70

kutilka70 Ikona fóra

Prepperka
    Díky za upozornění. Permanentně zapomínám :cry:

9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Já ho pro změnu uložil do parku - před tím jen k majáku. A pak jsem ho zoufale hledal, páč jsem si nepamatoval jak vypadá...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.