Sezóna Elysium (14.5. - 12.6.2026) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 11/5/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. medulinka

medulinka Rádoby autor

• Nepiš více příspěvků bezprostředně za sebou (Multipost). Pokud chceš něco dopsat, použij u již napsaného příspěvku možnost Upravit. Děkuji Skali
    Tak zase byly odebrány body od zákazníků, škoda. Začala jsem plnit a všimla jsem si toho, měla jsem si řádně pročíst zadání jako jindy, než jsem vydala 50 florenů za 1850 bodů navíc. Končím za tohoto ohodnocení dodávek. Jsem ráda, že jsem si aspoň nestihla koupit permanentku za 50 Kč.

Dobrý den, tak nám zase ubrali body u zákazníka, např. VI - bylo 218, 206, 203 a teď 197 a tak je to u všech zákazníků podobně. Nebudu vydávat více florenů, raději jsem hned ukončila plnění a nadále již nepokračuji. Nic se neděje je to jen hra a jejich rozhodnutí a mně je zase zda to za těchto podmínek přijmu či ne.

***sloučeny příspěvky z důvodu Multipostu

Naposledy upraveno moderátorem: 14/5/26
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

medulinka - zdravím, jen tak pro porovnání s minulou sezónou

sezóny26.png

3. benjik95

benjik95 Rádoby autor

prosim mam dotaz koupla jsem vrama obchodě prazdny stonek ale nikde jsem ho nenašla možna musím čekat na konec sezony byla bych rada kdyby jste mi napsali jak to vlastně je předem děkuji

INČUČUNA1959 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

benjik95 - ahoj, nemusíš na nic čekat. Zkus použít v nebi vyhledávací okýnko

stonek sezóny IV.png

5. kocieva

kocieva Dozorce fóra

6. kocieva

kocieva Dozorce fóra

Zdravím. A hlásím se opět. (Snad nebude postih.)

Sezóna Elysium nám zítra končí, tak připomínám - žetony - nezapomenout utratit:

https://prnt.sc/BgJQ5zdyJkpF

A na pole umístit Suvenýr Elysium:

https://prnt.sc/SfRSITIbTFHu
    Od 12.6.2026, 22.00 h, do 19.6.2026, 22.00 h, nás podaruje - 1 FM a +1 při sklizni výroben na 1 hodinu.

7. MarianoGirl2

MarianoGirl2 Rádoby autor

Včera som dala na plochu 2 bedničky Piccolo z tejto sezóny, a krátko pred polnocou na mňa vykukla Nasprejovaná kvetina (Postřikovací umění)! :inlove: Je to moje číslo 5!

Po predlhej pauze som sa k tejto hre vrátila pred 3 rokmi. Keď som sa rozkukala a zistila, že existuje "okamžitý zber" zvierat, snažila som sa získať každú Piccolo, ktorú som zvládla... už som ani nedúfala, že ten piaty kus niekedy padne. Tak sa pustím do mletia krmiva a hádam niekedy na Vianoce si okamžitý zber vyskúšam aj sama :)