Severská sága (27.11. - 10.12.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 26/11/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. farmerMartina1975

farmerMartina1975 Pisálek fóra

Kuteno<<<<<<ja myslim, ze proste jen klikas na stonek, ktery nemas jeste hotovy, proto te to vraci zpet
    stonky jsou dva

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Bedlivé_oko ďakujem za odpoveď to som si vôbec neuvedomil.Že aj od husi je riadok.Ešte som sa k tomu riadku nedostal treba mi ešte 2 hody a budem riadok mať.Ešte raz ti ďakujem.

3. Ciri13

Ciri13 Velvyslanec fóra

Dobrý večer, akce téměř hotová. Chybí mi 91 kusů čepelí na budovu Ingridina výbava. Jinak vše hotovo. Dokonce jsem si vyzvedla dva celé vývary zdarma. Jestli se mi podaří odehrát všech 32 kol je ve hvězdách - mám odehráno 17/32. Rohy mi rozhodně nechybí... Hotový 4. a 5. pokus. Jinak nic.

4. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Jsem zvědav kolik hraču dodělá akci komplet,bez koša ani náhodou aspon si to myslím páč by musel nonstop sázet a sklízet a zato to nestoja

5. blumenman

blumenman Pisálek fóra

Zdravím. Máte někdo nějaký systém na ty runy,nebo je to o náhodě?

Helena1313, babina51 a -Jara05- tohle ocenili.
  6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

blumenman - ahoj, je to bohužel o náhodě ;)

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ahojte, odolává mi třetí hod na první dobrou.
    Akci určitě nedoklikám, mám hrozné prostoje a tolik akčního plevele už nenapěstuju, abych měla i druhý řádek.
    Ale ten první jsem před chvílí z lodě získala.
    Dobrá domů, jdu ještě chvíli koukat na serirál, abych mohla sklidit další býlí :)

8. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Vidím v inventáři " Na rybách pod ledem" 2ks ("+" u ní není, že by se nejdřív sklízela) a do stonku to dát nejde. Hlásí mi to: není v inventáři. Tak je to jiná dekorace? Získaná jinde?

Bohužel jsem to tu zběžně prošla a nikde nevidím toto.

Na tuto akci jsem měla velmi málo času.

9. Skali

Lida7373 - ahoj, zkus restart hry, pak by měla jít dekorka Na rybách pod ledem do stonku (také jsem restartovala).

Naposledy upraveno: 7/12/25
  10. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Tak už jen 6 her

Strašně se to táhne do té doby než se dopazím ke stonku, ale jakoby do středy na plánu nic nemám, takže snad vše stihnu :)

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Začínám být krapet nervózní,jestli to Ingrid dokáže![​IMG]
    Zřejmě byla celý víkend na vánočnních trzích a je lehce z formy!Věřím,že zejtra se dá do kupy a mrskne to tam na první dobrou!8)xD

12. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Zatím taky nemám hod na první pokus. Nedaří se mi najít správnou kombinaci.
    Minule jsem to taky nehodila.
    Ale dobrý, stonek bude a mincí na nákup v obchůdku mám dost.

13. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Oba řádky dosaženy. Ingrid má zatím odházeno 22/32. První pokus splněný nemám, sekera je asi špatně nabroušená....zanáší. Manžel by určitě řekl, nene to bude rukama (upřimnost nade vše xD). Jestli akci udělám celou....nevím. Hlavně je řádek. ;) Ale akce je neskutečně zdlouhavá.:sleepy:
    Pěkný den.

14. rysak87

rysak87 Aktivní autor

Dnes to dám komplet,chybí 3 hody:D.

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jsem na tom stejně, Řádek ano, první hod ne. Uvidíme co bude.;):(

16. Štika

Štika Velmistr fóra

Krásné ráno
    Po velké nechuti k téhle akci mám oba stonky. Hody 26/32 a první pokus odolává. Mincí 730 vzhledem k drahotě nabídek nic moc a ani se mi nechce přemýšlet za co je utratím. Ingrid se vyloženě fláká a je mi jí líto když jí musím jednou za den vzbudit :p
    Táhne se to a radost ze hry v nedohlednu. :wuerg:

17. Skali

Ahoj, jde to ztuha :(
    husa02.png husa 01.png husa03.png

18. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Hlásím hotovo, konečně 32/32. Koše ze zásady nekupuji, ale několikrát to jistila otočka v noci.
    Přeji všem pěkný den, i když u nás neveselo truchlivo, deštivo mlhavo, ale jaro se každým dnem blíží...:);):)

19. evinana

evinana Komisař fóra

Stále chybí trefa na první hod a ještě musím 6x hodit aby bylo hotové celé. Je to bez kupování košů a evidentně pomohlo že první 3 nebo 4 dny jsem měla antibiotika po 4 hod, tak jsem sklízela tím pádem i v noci. Odměny II vybrány až na BZ, tam jsem 118/200. za mince moc neřeším co vybrat počkám až to doházím, a odměny III už jsem také začala. Tam toho moc vybrat nestihnu, kytí roste dlouho:)
    Ať se všem daří

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Chybí poslední 4 hry, dnes budou ještě dvě a zítra dvě a končím :)