Setkání s dinosaury (8.5. - 21.5.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 7/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Skali ja som moták asi som prepracovaný.Mňa to vôbec nenapadlo sa znova pozrieť,že treba chodiť na tú plochu z mapy.Čo už s tým narobím?Už sa stalo tak že nič.

2. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

-Kuteno-
    Nic si z toho nedělej, zvyk je železná košile, jak se říká a vždycky to tak šlo, až teď je to jinak... hlavně, že se na to přišlo ;)

3. hroudov

hroudov Baron fóra

proč je tam jako odměna výběh pro guokky(myslím si, že ten už má každý) , proč není radši tapír, ten je nejnovější ( vím ,že byl ted´v akci, ale ne každému se povedlo k němu dojít, myslím si, že jsou akce více a více náročné na splnění a chcete aby hráči kupovali koše

4. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

hroudov tu skôr vidím ako odmenu riadok čo poskytuje bedňu pre bonanzu to je poriadna odmena. Bedňa pravidelne dáva dobré veci :p

5. Sheron11

Sheron11 Obyvatel fóra

Já osobně guokky nemám a nemám ani tapíra, na kterého jsem v předešlé akci bohužel nedosáhla. Myslím, že je tu ještě spousta hráčů, kteří jsou za danné odměny rádi. Samozřejmě chápu i vás, kteří máte "všeho dostatek" a uvítali byste spíše novinky. Buďme vděční za každou odměnu, která nám je nabízena.

6. hroudov

hroudov Baron fóra

já taky nejsem z těch kteří maji vše, ale quokky se u mne zrovna sešly, a na všechny novinky poctivě čekám, protože kupovat neustále floreny na koše a výběhy a stromy opravdu nebudu, tak budu držet palce abyste vy, kteří guokky nemáte na ně dosáhli ;)

7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

tronaldo55 - už několikrát jsem si všiml, že jásáš nad bednou pro bonanzu.
    Prozraď mi, co tak vzácného ti dává? Možná něco, o čem já ještě nevím a nikdy
    jsem to z ní nedostal?
    Obykle mi vypadnou nějaké řemesl. produkty do diamatnového nebo zlatého
    slotu, které působí jen na děsivku a proto je pro nedostatek místa nepoužívám.
    A k tomu hrst BZ.
    :(

8. kocieva

kocieva Komisař fóra

Pěkný páteční podvečer, tak zdárně, bez zádrhelů, pokračuji, zákazníky zatím nechávám čekat, dostanou až přebytky.
    Quokka mám dokonce i oranžového, musel být v odměnách v některém šlechtění, jak si matně vzpomínám a nad bednou pro bonanzu také moc nejásám.

Naposledy upraveno: 9/5/25
  9. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj. Já zatím plním tu hlavní část na stonky a trhovcům nedodávám. Doufám že jsem něco nepřehlédla a nebudu potřebovat nějaké zboží co by mě pak chybělo? :p

10. davidson00

davidson00 Veterán fóra

Mikeš - zdravím, zrovna jsem odklikla několik beden od bonanzy a bylo tam: MJS, zuzanka, SH, SK a upíří sérum. Já si myslím, že je to dobrá bedna.

11. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Zrovna jsem chtěl doplnit - 44 těchto beden: 3,92 m BZ, 20 SH, 10 Vrtulí, 2 SK, 1 MJS, bonus bz/ tbz 200% a upíří sérum - to je fakt pro mne na nic...
    Jinak čekám na sklizeň za cca 24 minut. Poté buď zdechnu nebo v 0,40 znovu sklidím. Ale můj sedací nerv se dnes chová opravdu hnusně... Dělám pátý úkol - dorazím ho touto sklizní.

12. dinoalesi

dinoalesi Velvyslanec fóra

Tak jsem jich taky pár otevřela, udělejte si obrázek každý sám...

Za mě určitě máme i lepší bedny, ale zas lepší než drátem do oka ;)

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jde to krapet ztuha!Zvolil jsem delší plodinu a zatím tak:
    [​IMG] :wuerg:

14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tá bedňa je pre mňa obyčajná.Momentálne som mal málo kusov,ale schválne som šiel pozrieť a otvoril som ich:

[​IMG] [​IMG]

Keď ich otváram,ani sa nepozastavím.Ako tu už bolo spomenuté,máme ďaleko lepšie bedne.

15. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

Ze 125 beden. Dobré odměny, jen je jich na to množství otevřených beden vcelku málo

16. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Veď vôbec nie je zlá. To, že získaš ďalšiu zdroj zisku tejto bedne len dobre. nechapem tomuto prístupu, ktorý tu niektorí farmári máte... To ako keď bola akcia na riadok ktorý dáva bedňu s bonusmi. Toľko hráčov dávalo len negatíva ale to, že dobre bonusy dáva, ktoré mnohým chýbajú keď ich potrebujú tak to sa už nespomenie :D

17. 14087

14087 Dozorce fóra

Bré ráno.. tak jsem si v práci udělala čas na tu jednu sklizeň a jsem na tom takto, budu doufat že se mi podaří dnes i zítra :D ať se vám taky daří :) hezký víkend ;)

18. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Hezké skoropoledne, pěstuji lebkovku. S postupem jsem na tom stejně jako 14087. Snažím se využívat podporu systému. Hezkou sobotu.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak já lezu jako slimejš, jedna sklizeň do zakázek, jedna na postup. Ale ono není kam spěchat :)
    A když už nabízejí nějaké odměny za zakázky, zas je škoda je tam nechat. Drobný záhumenkář potřebuje fčecko ;)

20. eleanorelik1

eleanorelik1 Obyvatel fóra

Ahojky všem! Předem děkuji za kompenzaci, vůbec mi nevadilo zpoždění, takže dárek je moc fajn. :D
    Jedu 7 bod u kratší rostliny. Odměny moc neřeším, ale za quoka jsem ráda, páč má moc dobrou hodnotu a kratší dobu množení, než třeba manty. Jinak jsem se zrovna nedávno dozvěděla, že ti malí klokánci jsou na hraně vymření... Jo, civilizace je pro přírodu největší nepřítel.:mad::cry:
    Zakázky pojedu, až bude vše vypěstováno - zatím dávám jen jednu položku, dnes jsem se rozšoupla a dala i jednu, kde jsou padátka. Ale ty už teď budu střádat a střádat na doplnění hlavní hry.