Setkání s dinosaury (8.5. - 21.5.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 7/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 14087

14087 Hvězda fóra

pezt xDxDxDxDxD já to taky chtěla napsat jinak :p ale dostala bych BAN :pxD tak že radši ve slušnosti a děkuji osobně za kompenzační kód a taky za dosazení na 8.místo :D v TOP10 BAHAMARAMĚ :music:;):D

2. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.
    Začala jsem s krátkou a vše funguje a snad tomu bude i nadále.
    Jinak díky za kompenzační kód, ale pokud ho chci aktivovat, mám smolíka. Píše mi to, že je neplatný. Ojjoj. :cry:
    Hru jsem aktualizovala a stejně nic. :sleepy:

3. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ďakujem za kód, mne išiel aktivovať ;) idem ho hodiť ešte k bosorke aby som nezabudla, skleróza neboli ....xD

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Madulka_cz - ahoj, kopíruješ ho tam bez mezery na začátku nebo na konci ? Zkoušela jsi ho zadat ručně ?

5. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Skali - ahoj. Děkuji za radu. zkoušela jsem všechno. Nakonec pomohlo zadání ručně a dala jsem si pozor na mezery. Fungovalo to.
    ještě jednou děkuji a přeji pěkný večer a fajn hru. ;)

6. Skali

Madulka_cz - jsem ráda, že se podařilo :)
    Hezký večer

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Prosím vás mám otázočku.Zasadil som hlavonošku polial som.Klikol som kde je tá dlhá lišta kde sa dodáva a nejde mi odtiaľ dostať spät.Neviem ako sa dostať odtiaľ na tú plochu kde sa sadí.Aj som sa 5x odhlásil aj som reštartoval,ale nepustí ma to tam.Ďakujem.

8. Skali

-Kuteno- ahoj, tlačítko "Zpět" nefunguje ? Zkusila bych zavřít hru a otevřít třeba v jiném prohlížeči, jestli by to nepomohlo.

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Skali to tlačítko funguje,ale vyhodí ma to na hlavnú lúku.Tak neviem kde je chyba.

10. Skali

-Kuteno- těžko říct. Ale můžeš zkusit pročistit prohlížeč, nebo vyzkoušet jiný. Pokud hraješ v klientu, zkusila bych odinstalovat a nainstalovat znovu.
    Pokud potřebuješ návody na pročištění, tak je najdeš tady
    Pokud by se ti ani pak nedařilo, můžeš se zkusit obrátit na herní podporu, jestli by nepomohli.

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Skali PC som dnes poobede čistil a skúšal som aj iné prehliadače a stále isté.Pamätám že dávnejšie bola chyba,že niektorým išla farma a niektorým nie.Na všetky plochy sa dostanem bez problémov len tá robí problémy.Ak mi to nepôjde tak akciu robiť nebudem.

12. Skali

-Kuteno- ráno moudřejší večera - uvidíš, zda se to třeba nezmění.
    Můžeš kontaktovat i podporu, jestli by mohli pomoci pročistit tvůj herní účet ;)
    Dobrou noc

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ako som akciu začal tak som aj skončil.Keď ma s tej plochy kde sa dodáva stále
    vyhadzuje na hlavnú lúku.

Naposledy upraveno: 9/5/25
  14. davidson00

davidson00 Veterán fóra

-Kuteno- ahoj, zkus to z mapy. Také mě to z hlavní skočí do dodávání.

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

davidson00 ďakujem takto to ide z tej mapy.Díky.Tak môžem pokračovať v akcii.

16. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Akci jsem začala včera se zpožděním a koukám že jsem o nic nepřišla. Sice jsem byla na startu v původních 14:00, ale nastal posun, a pak už mi to na 16:00 nevyšlo. Takže jsem měla začátek později, ale zato klidný. Začínám krátkou, doufám že díky ní otevřu celou plochu dříve než s dlouhou. Už včera jsem tedy jednu sklizeň ztratila, ale dnes bude klidněji, tak snad kousek popopluju.
    -------------------------

A pak mám prosbu, moji obvyklou. :music: Jedná se o přesunutí políček s akční v kombajnu do rychlé nabídky. Minule jsem si tu postěžovala a nějakým "zázrakem" se mi políčka sama přesunula, tak moc doufám, že by se to mohlo stát i tentokrát. :)

Sama to nedokážu, zkoušela jsem to opět všemožně proklikat, přesouvat, přetáhnout, pouštět políčko na různých místech.... Prostě ne. Zkoušela jsem i klienta, i různě prohlížeče, dokonce i různá PC. Už nevím co bych ještě zkusila.
    Vám, kterým to jde - v čem a na čem hrajete? Ráda bych to prošťouchla, zvlášť když se nám ty akce na akční ploše stávají stálicí a jsou 14 dní dlouhé. Dokud byly 2x ročně, tak jsem to nějak vydržela, ale takhle mi to hodně vadí, na PC je to dvojí klikání a přesun myši otravné, a celých 14 dní přede mnou...

17. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Prepperka
    Jde to,je potřeba najít správný místečko,kam akční plodinu položit!
    Chytni akční plodinu co máš aktivovanou a polož ji na stejný místo,nebo kousek v levo či v pravo.
    Pak to může vypadat třeba takto:
    Opravdu,jak jsem právě ověřil je nejlepší uchopit akční plodinu a "posadit" ji úplně na stejný místo!Prostě do stejnýho okna,odkud ji vezmeš!;)

18. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Áááá, mám to. :D Super kaolín :inlove: Zkoušela jsem různě přesouvat, ale to nefungovalo. Při položení na stejné místo odkud jsem políčko vzala se mi fakt do rychlých propsalo. Díky moc, mám velkou radost, a akce mne hned baví o poznání víc. :D

19. Skali

Ahoj, ono to tak má být ;)

popis akce.png

20. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Krásný patulínek :)
    Já moc děkuji za krásný kód.... že akce nezačala v
    e dvě mi vůbec nevadilo, aspoň jsme si s feňulou udělali parádní dlouhatánskou procházku v lese, ve čtyři jsme dorazili dom a koukám akce právě začala, takže jsem na tom vlastně ještě vydělala :D
    Nasadila jsem dlouhodobku a pak ještě jednou před půlnocí sklidila.... trošku jsem naivně doufala, že pole půjdou přesouvat jako v předešlé akci (a že si tu "otravnější" kytku budu pěstovat na celé ploše, ať je dřív hotová), ale teď je díky Dobovi jasné, že to minule byla jen chyba v matrixu, takže pojedu opět bez fixlování, to je tak, když si jednou naplánuji, že něco poruším a ono mě to stejnak nepustí xD

A už tady máme prvního prehistorického mazla :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.