Setkání s dinosaury (8.5. - 21.5.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 7/5/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babina51

babina51 Hrabě fóra

Hledala,hledala až jsem tu druhou také našla.Daleko se nedostanu,ale to neva snaha byla.Když už tak by to chtělo prodloužit až do 22hod..

2. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Mám dekorace 2x. Jedny v řádku na stonku a druhé mi bylo líto dát na druhý řádek, do něj jsem vložila dekorace,které jsem měla v inventáři "navíc". Tak jsem je rozmístila na herní pole: maják a park.

řádek s prvními dekoracemi

2 dekorace na majáku

dvě dekorace v parku

Naposledy upraveno: 20/5/25
  3. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

kaolín11 prebehol som susedné fóra a nevedeli o tom nikde,ale už vedia a tiež sú z toho ,,unesení '' ! V Germánii píšu dokonca o podvode na hráčoch,alebo o neschopnosti programátorov. No,mne je to fuk,ja si stále plním tú PRVÚ lištu a na spešl ploche už nechcem hlavné akcie,ale v popise akcie to spomenuté mohlo byť.(teda,ak to vôbec bolo v popise od tvorcov) :music:;)

4. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Peto121
    Já bych řek,že programátoři jsou všehoschopní!xD
    Navrhuji prodloužení akce do konce týdne a nejlépe ještě i bonusový kód! Třeba za psychickou újmu!8):wuerg:

5. dinoalesi

dinoalesi Hvězda fóra

Ahojte, tak jsem po dlouhé době zavítala zde na toto vlákno a nestačím se divit o_O Já to zkoušela, klikat na tu kytku, ale nic, tak jsem to pochopila tak, že se dá akce plnit jen podle toho, co si hráč zvolil jako první, bohužel se mi tehdy nepovedlo najít to místo, kde se kytka rozsvítí....

Sheron11
    Sheron a ty máš na stonku 4 řádky? Jestli ano, tak to bude podle mě zase chyba v matrixu nebo teda spíš vývojářů :eek:

6. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

7. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

dinoalesi ahojky nemám, mám pouze dva řádky za plnění hlavonožky,kterou jsem si zvolila jako první a po té co jsem začala plnit akci od znova,ale tentokrát od lebovky, tak jsem již dostala "jen" 4 dekorace samozřejmě bez řádků na stonku.

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Přesně, asi mají v RT taky problém mezi klávesnicí a židlí :D. Hrr na ně.
    Sheron11: Prosím tě, vidím, že jsi aktivní a chci se zeptat: Lítá k tobě poštovní holub? Stačí napsat ano, ne, mám rád jasno a ne polojasno ;) i když mě někdo pošle kamsi, vím na čem jsem, díky.

9. JandaPanda

JandaPanda Obyvatel fóra

Mě sice hry na zvláštní ploše strašně nebaví, ale za této situace bych si přála, aby byla akce prodloužena a my si stihli dodělat i druhou variantu :)
    Už ji dodávám, ale bohužel nestihnu celou. To mě štve.

Mě se stávalo už předtím, že jsem překlikla na tu druhou lištu.
    Na ní byl samozřejmě pokrok nula a já jsem měla strach, že jsem o všechny dosavadní dodávky přišla.
    Vůbec mě nenapadlo, že je možné hrát ještě jednou.

10. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Díky! Zase jsem se jednou od srdce zasmál! To jsem potřeboval, neb jsem sklízel o půl druhé v noci, bych hnul s tou druhou částí. Momentálně jedu 7 úkol. Ale se zase nějak zabavíme... A zítra bych mohl ráno v půl sedmé jen sklidit, zasít a jít dospat do devíti. No, už se vidím...

11. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Pitrýsek47 ano holub ke mě lítá,ale musíš psát na --Sheron1--

12. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

programátori môžu za permanentné veci v hre či už riešené alebo neriešené. všetko ostatné čo sa deje za pochodu vytvára samotná hra. Aby som bol technicky presnejší: schopnosť počítača/softvéru ako usúdi funkčnosť kódu zodpovedného za danú sekciu. Niekedy za to programátor ani nemusí byť zodpovedný lebo samotná hra si to interpretuje inak. Píšem to ako programátor

13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Nie je trochu zvláštne,že v tejto debate sa ,nevyskytuje' ani jeden moderátor? No,ať si decka pohrajou....,že?

14. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Podobné ticho bylo minule, když nám Kaolín řekl o té možnosti přenosu polí... Také ani ň... Asi nesmí

15. kaolín11

Já bych viděl i pozitiva.Třeba dvě nálepky v albu![​IMG] :wuerg:xD

16. Sheron11

Sheron11 Velmistr fóra

Tak ted jsem se šla naschvál podívat kolik nálepek mám já a zjistila jsem, že když se podívám do alba ve farmářském domě tak tam mám 2x 2 nálepky

a když se podívám do ohromujících nálepek tak tam mám 2x červený dino a 1x oranžový dino

Jinak časomíra k akci již byla upravena,v 7 ráno ukazovala 62h a teď už 39h.
    Akce se mi líbila a jsem ráda, že po roční pauze se mi povedlo dojít na konec...dřív se mi akce moc nedařili... jen prosím...další akce už bez skrytých věcí :)

Naposledy upraveno: 20/5/25
  17. kaolín11

V tom bych chybu neviděl.Také mám třeba v albu
    A v ohromujících nálepkách pouze jednu!
    K akci: netrpělivě čekám na prodloužení akce do konce měsíce!:eek:

18. ašada01

ašada01 Titán fóra

Chtěla jsem si trochu pomoci košem, ve FAQ je poslední koš za 166 Kč a má v něm být 300 hlavonožky, ale mě to nabízí jen 150 ks. Kde je chyba?
    [​IMG] [​IMG]

19. Vanda

Vanda Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj ašada01,

v koši je 150 ks hlavonožkovky, vo FAQ je chyba opravená.

20. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Moc se mi líbí diskuse. Nejdříve většina naříká, že se to táhne jako.............. doplňte si sami:wuerg: a nyní jsou hlasy o prodloužení akce nejlépe min. o týdenxD
    Tak to bych nebrala i kdyby to šlo, ale každý máme jiné priority.
    Přeji všem krásný a pohodový večer. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.