Sestup do chrámu (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Zázračné odměny
    v akci nejsou, už si pomalu zvykám,
    na druhou stranu ta dekorka není až tak špatná
    a když přičtu KFC, tak se účastním,
    ale nadšení si asi schovám na jindy.

2. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Taky budu odpočívat.Za ty ohromující odměny to vůbec nestojí!!!!!;)

3. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Občas tu čtu názor, že ty odměny jsou dobré leda tak pro začátečníky. S touhle částí sice souhlasím, jako začátečník bych byla vděčná i za ty 2 SK a 1 ZB, jenže to co chtějí jako protihodnotu začátečníkům opravdu nenahrává. Ještě nemám hotovou ani Legendu (zatím jen 24/30), nemám dost některých druhů zvířat na družstvo a to mě bude v nejbližší době čekat rozjet Ostrov pokladů, kam je protihodnota také třeba a to nemluvím o zvěřincích a arboretech. Takže odměny bych jako začátečník brala všema deseti, ale leda kdyby mi je někdo dával zadara, určitě ne jako odměnu za to co by mi teď RT sebralo. A je to škoda, jinak akce vypadá dobře. Jen prostě není pro začátečníky (a škudlily :music:).

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Prepperka : to není o škudlení ale o rozumném zvážení jestli jsem ochotný vyměnit kupříkladu 2 000 Slepic (nechce se mi propočítávat protihodnota tak těch 2 000 Slepic berte jako příklad) za 2 kusy SK, které si ve mlejně vyrobím za 1 den, zatím co 2 000 Slepic i z plně vytíženou plochou v podobě neonových chlívků, budu dávat dohromady týden.

I když jde o obyčejné "omalovánky" a hru, tak bych pořád řekl že tato akce je jednoduše odfláknutá a odměny nestojí ani za povšimnutí. Určitě se najde spousta hráčů kteří prostě plní každou akci a je jim jedno co za to a kolik je to bude stát.
    Já jsem třeba mírný škudlil (nevysypu si stodolu kterou jsem plnil půl roku za odměny které vyplácnu během 5 minut) ale nemám problém dodat větší množství čehokoliv, když odměna stojí za to.
    V této akci není nic. Prostě nic. A za to nic, chtějí protihodnotu věcí za kterou bych před 2 lety dostal 1 000x lepší odměny než dnes.

Nechci nikoho prudit (i když to rád dělám v případech kdy vím že mám logické argumenty a mám pravdu) takže tento postík berte tak že jeden obyčejný jouza beze jména vyjadřuje svůj osobní názor.

Opět zde zdělím jednu mou oblíbenou větu : dokážu existovat ve světě kde jsou takové akce, protože je umím ignorovat a nikdo mě nenutí je plnit.

Kdo takové akce plní, ať je plní. Je to jeho věc a má právo mi v takovém případě odporovat a mít na to svůj pohled a názor. Já takové názory akceptuji, protože tohle je pořád jen hra. Kdyby to bylo něco co ovlivní reálné události, rval bych se o svůj názor do roztrhání těla. Ale ve hře ? To už mě dávno přešlo ;)

5. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Prepperka, fandím Ti, a teším sa na to, čo povieš o 6 rokov;)

6. rampusak

rampusak Veterán fóra

Tak jsem se ze srandy a hlavně zvědavosti o rozdílnosti nejenom povahy české a německé ale ostatních známých aspektů na rovné podmínky ve hře mrkla na příspěvky na jejich fóru. První stránky nic, jeden hořekoval nestíhám, nebudu mít čas jinak o scházejícím SK se tam nikdo moc nezmiňoval. Dávaly jim ho někdy vůbec do akce nebo jsou už tak vyhořelí z těch pochodujících že rezignovali: Asi to druhé, není žádná prča chodit do obchodu pod dohledem vojáků a člověk se bojí pomalu vystrčit čumák a nám to vozí občas do nemocnice. Každopádně to neprožívají, alles gute něco v tomhle stylu, jsme asi jediná komunita ještě s Maďarskem a komu zdražovali? která ječí u každé akce. Sk kupovat nebudu tak jako jsem to nedělala celých 5 let co hrajeme snad na 2 výjimky a teď už bych se šprajcla z principu. Co hra to přidané šlechtění, BB 3x do měsíce, s takovouhle politikou se jděte naši "zaměstnavatelé" bodnout a lobbovat u vlád že se vám nedaří a chcete dotace. Nemám tak nedám. Akci "páv" asi vynechám úplně, jednak nemám opeřence v takovém množství a jednak si 1800sk nemelu na každou hovadinu a tohle je fakt nepovedený kurník. Třeba si bouchnout do stolu i kdybych ty VOP neměla odkliknout a začínají dělat dost pro to abych je fakt neodklikla ( dají se prosím odkliknout dodatečně kdybych nebyla zcela vyléčená :p) Už mě sejří a dost mě sejří a jak přeteče hranice jdu na Big kde kompenzují každou technickou ve hře. Hezké ráno, Martina

Ještě bych dodala že nechceme moc, i ti co nehodlají šlechtit a platit přece můžou 20SK dostat, ono jim to na farmě nezůstane a hra nám není lhostejná. Nejsem ovce německá asi tak..

Naposledy upraveno: 1/3/17
  7. Podrazec

Podrazec Rádoby autor

za me .. akce v pohode .. :)
    co chcu .. to i ziskam ...
    a brblani dlouhodobych hracu .... fakt me dokazete pobavit ... :)))

8. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

treba vás ešte nejak nahnevať?, a tie ceny aké máme, sú stejné?

9. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

tuto akci také pojedu lážo plážo, zásoby ze stodoly se mi moc vyndávat nechtějí za ty odměny

10. libakos

libakos Titán fóra

Dobré ráno,skoukla jsem první stránku,žádné vylepšení se nekoná tak sklizeno ,zaseto a s vidinou lepších zítřků budu sledovat elán všech kteří jsou ochotni vyplenit stodolu za ,,nic" a na konci akce i jejich hodnocení.Většinou poukazují na ty nespokojené a pak napíšou,že to byla nejhorší akce;)

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

libakos Hodnoceni akce je silne subjektivni zalezitost a osobne mi nejde do hlavy akce sama o sobe (nechapu, co chtel autor rict a komu je urcena), natoz abych jeste zkoumala myslenkove pochody ostatnich.
    Me spis tentokrat zajima, kolik hracu se zapoji do diskuze... Pri vypecene akci jsem nestihala zirat, kolik lidi vubec hraje a porad mi nejde do hlavy, cim byl ten masivni zajem o diskuzi zpusoben a nemuzu tu myslenku dostat z sede kury mozkove. Ted tu sice par neokoukanych ksichtiku vidim, ale opet prevazuji skalni psavci.

12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Prepperka
    nevím, jestli je to o "škudlivosti" nevyměnit plody o zvířata za 2 SK, 7 tajemnic a dekorku dávající 2x denně nějaké krmivo nebo o snaze udržet si alespoň trošku zdravý rozum (pokud se to tedy při hraní této hry už 7 let dá říct, že ho ještě mám). Je plno akcí nebo spíš se dá říct většina akcí, že odměny neodpovídají, ale do mnoha z nich jdu třeba právě proto, že odměnou je řádek na stonku a líbí se mně a nebo do nich jdu proto, že jsem předešlou akci vynechala a pak takové to sklízení ráno a večer třeba 14 dní v kuse je o ničem a fakt mě nebaví.
    A jak dost často zmiňuji, kdyby odměnou byl třeba florenovník, který je pro mnohé z nás velkým dokonce převelikým přáním, a to ne pro jeho přínos 1 FL za den, ale protože je to jakási trofej, tak je pro to ochotna určitě hodně z farmy obětovat. Já přiznávám, že bych klidně za něj do úkolu vložila pomalu to co do dožínek a klidně bych chodila sklízet a sázet akční plodiny i v noci. A proč? Protože by to byl určitým způsobem "boj" za tento strom a nakonec by to bylo třeba splnění farmářského přání. A nemusí to být třeba florenovník, pro někoho to může být obdoba kaštanového řádku, pro jiné v úkolech třeba J.C.. Prostě cokoliv co třeba na farmě nemá a je to nedosažitelné. A jaká by to byla super třeba akce, kdyby dali opravdu něco hodně lákavého a ještě třeba s výběrem odměny. No jsem se hezky zasnila ..... Lyžařko prober se, už je den! [​IMG]

13. sasasa

sasasa Stálice fóra

do akce jdu, všeho dost a na protihodnoty nekoukám. To bych ve své podstatě nemohla dělat skoro žádnou akci,protože většina akcíje mínusová vůči protihodnotám ze stodoly.

14. rampusak

rampusak Veterán fóra

Matlafousová mě nejde do hlavy že občas nejsou na skladě kuřata a najednou je nová várka hráčů. Stejně jako tobě se mi tomu nechce moc věřit. Jo a nemám ráda když se celý článek vytrhne z kontextu, je to jako media, vytáhni si co se ti hodí, že DANKA722. Rozdíl mezi naším a německým fórem je dost podstatný a ceny ano, vím že na Slovensku platíte víc a o hodně, kdysi jsem hlasovala na vašem fóru za to aby se ceny neměnili neboj nejsem ten zlej co se vzteká když někdo napíše útok na peněženky, cítím ho občas taky. Souhlasím s Lyžařkou a jestli hra pojede i za dalších 6 let tak jsem zvědavá kolik nicků typu Podrazec bude ještě hrát. Zrovna u mě je období kdy se kuřata nerodí, doba kdy se dělaly nové farmy kvůli kalendářům a tajemnu je taky fuč.

15. Helena1313

Helena1313 Stará škola

Pěkný den, akce o chrámu je fakt o ničem. Jsem zvyklá dělat akce bez remcání, ale u téhle splním jen masku vizí. Dodám jen co napadá. Nehodlám za nic, obětovat zvířátka a plody. Co se týče směšné dekorky s krmivy, nemám o ni zájem. Krmivo si melu sama. :)

16. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím farmáři...
    Tak pokud u nás vyleze sluníčko vypadne ze mě bobek a to přímo na tuto chudou akci.
    A jak patrno z reakce hráčů nebudu určitě tlačit sám...
    No... Je pravda, že střední akce ještě nikdy nikoho nezabila, ale já si říkám, proč to riskovat!
    Krásnou středu přeji všem...

17. zajic08

zajic08 Rádoby autor

Trhat si žíly určitě nebudu. Odměny? Výsměch!!:mad:

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No a opet vidim ze se nepoucili - dekorka ma jeden nazev, upgrade druhy a dalsich 7 nazvu ma spojena... proc se upgrade nejmenuje NORMALNE tak aby to nebylo 500 dotazu "nemuzu polozit Zaves na plochu", kdyz nic jinyho se s tim neda delat?
    Spravne se ma jmenovat Komora - upgrade, tim padem jednak vim co s tim a hlavne se to snadno najde v liste, ze?
    Uvidime jak moc toho napada ze dvou ploch, kde zas tolik JC nemam...

19. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Protože to bude můj teprve druhý Chrám, tak tady je malé laické porovnání obou akcí:

dodávky
    akce
    Návrat do chrámu
    akce
    Sestup do chrámu
    rozdíl
    tropická zvířata
    110 000
    198 000
    + 88 000
    tropické plody
    2 310 000
    3 500 000
    + 1 190 000
    tropické rostliny
    867 000
    -
    - 867 000
    opičí destička
    -
    420
    + 420
    klíče
    63
    90
    + 27
    odměny
    zlaté banány
    2
    1
    - 1
    hvězdičky
    43
    33
    - 10
    řada na mag. stonku
    1
    -
    - 1
    dekorka
    3
    1
    - 2
    upgrade dekorace
    -
    7
    + 7
    nálepka
    1
    1
    -
    SH - super hnojivo
    40
    45
    + 5
    ZSH - ponožka
    20
    40
    + 20
    ZUH - vrtulka
    -
    5
    + 5
    SK - super krmivo
    -
    2
    + 2
    PL (párty lístky)
    2
    3
    + 1
    kupón pomocníci 3 hod.
    1
    -
    - 1
    TS - strom
    9
    5
    - 4
    TCH - výběh
    3
    2
    - 1
    P - parfém
    -
    12
    + 12
    TBZ
    540 000
    302 800
    - 237 200
    Kr - krejcary
    454 000
    234 960
    - 219 040
    Doufám, že jsem se nikde nepřekoukla či nespletla?

Edit:
    larelay:
    a ještě + 2 SK. Také jsem si nepamatovala dodávky a odměny, myslím, že takhle je to přehlednější.

20. larelay

larelay Analytik fóra

Apachie1: díky moc, to je krásný, mám velký obdiv ke všem, kdo to takto s čísly umí a ještě je to baví (PS. Potřebuji naučit, jak vypočítat Pearsonův korelační koeficient v souboru dat v Excelu, takže kdyby mi někdo poradil, budu moc vděčná).
    No, tak z tabulky vyplývá, že je tam o 12 parfémů víc, než minule, tak já vůbec nechápu, co se na akci komu nezdá xD

Edit: to rozhodně, díky za čas a energii, kterou jsi tomu věnovala, je to pěkně přehledné a hned je to jasnější a asi můžeme objektivně frflat, že ty odměny za moc nestojí :(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.