Sestup do chrámu (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Večerní a ranní sklizeň - napadalo 101 opičích mincí (včetně dárků od sousedů a přátel).
    Celkem již mám 330 opičích mincí. Plním na 164,2 %.
    Ze stromků potěšil durian.

2. Preceja

Preceja Mistr fóra

Ze stájí na mě vyskočil lenochod a papoušek :cry:

3. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já jsem už v základě teda nějak úplně přesně nepochopila co a jak a kdy se přesně otvírá.......když se objeví zelené aktivní Otevři tak otevři a teď mi zbývají zaplnit 3 středy těch rudých koleček vpravo dole. Odměny nějak neřeším jsou nebo jsou a tak to je.
    Doufala jsem v dráčka, ale bohužel vypadl 8 tygr a žluté opice ( pokud toužíte někdo po tygrovi až bude OaD, napište si).

4. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Chrám hotový, a v družstvu chybí asi 40 destiček. Ty v pohodě dopadají, stodola je maličko chudší na plodech, to nevadí aspoň se nezkazí. Už rostou nové, rostlin je dost od každé minimálně 10 tisíc, tak teď jsou tam stromy. Za chvíli bude zas plno.:D

5. iDavis

iDavis Baron fóra

Nakoniec, po uvážení som sa rozhodol že akciu nebudem plniť, takže som išiel iba pre TCH dúfajúc v axolotla, ale nepadol. Dostal som mravčiara (už štvrtý) a nejaké anakondy. -.-

6. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Nestačím se divit, z TS v akci mi vypadl vodní dráček ;). Předpokládám, že pro letošní rok mám štěstí vyčerpané :).

7. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak ještě mi chybí 130 opičích mincí na dodělání posledních dvou úkolů v družstvu a tím i dokončení chrámu.Jinak tajemné stromy a chlévy nic moc,ale tajemné baha stáje mi přinesli jednoho dráčka :inlove: Toho jsem ještě neměla takže spokojenost :)

8. burds

burds Titán fóra

Chrám mám hotový.Ted jen uvidím co se mi vyklube za stromy a chlívky

9. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem vespolek,
    takže i já hlásím [​IMG]
    h o t o v o
    , no a ani to moc nebolelo , ani nestálo.
    Snad jen trochu nervozity při čekání na další a další opičí destičky .
    ... A čekám dále , protože i když mám akci hotovou, chybí mi ještě 40 destiček do posledního úkolu.

Noo .... a když opičí destičky , tak hádejte co asi mám z podivuhodných stájí [​IMG] haa? Uhádli ?
    No správně , jak jinak, že ? Jsou to opice a dokonce žluté a oranžové . Já mám takovou radost , že by jsem se
    od té radosti kousla do pr... prstu ! Mohu vám jen říct, že vedle červených a růžové vypadají tak hloupě, že
    šli hned odpočívat do inventáře .
    No jo, "darovanému koni na zuby nehleď " ... tak teda nehledím a budou k darování pro nováčky nebo na výměnu do vlaku.

Přeji hezký víkend plný sluníčka , dostatek opičích destiček a zdárné dokončení akce.

Mějte se prima.

10. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky tak ještě pořád čekám na destičky.Do konce akce je ještě celkem daleko,tak na paniku je snad brzo :eek:

11. burds

burds Titán fóra

Já měla štěstí vyklubal se mi dráček.Druhá stáj do lišty.4 stromky také do lišty a ty 2 poslední jsem ted zasadila tak uvidím.

12. malinkami

malinkami Velmistr fóra

čaute :music:tak ještě 98 destiček a taky hotovo :p
    ...ale to bude až zítra po polední sklizni:sleepy:,ale bude :)
    [​IMG] [​IMG]
    kdo ještě neprobloudil celý chrám, hodně štěstí s padátky (nebo pajdátky?:p)​

13. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

tak konečně taky hotovo, padá to málo přesto to snad každý udělá držím pěsti

14. zmel

zmel Pilný autor

Tým, čo majú hotovo, blahoželám. Mne ešte chýba okolo 90 dosiek, ale snáď ku koncu akcie to bude padať lepšie ;)

15. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Ešte tri miestnosti a akcia bude aj u mňa úspešne splnená. Ale padá to dosť biedne ...

milostivas a evainfo tohle ocenili.
  16. trpaslik

trpaslik Pisálek fóra

Tak já už mám vše otevřené . Na doplnění ovoce používám ananasové pečivo dá 5 kousků , zelené matéto dá 50 procent bodů a želé náčelníka ostrova dodá 30 procent bodů a budou i zlaté banány za postup . Farma dává pávi a je jich ve stodole 1300 tak snad zvládnu i další akci .Další úroda půjde do topky , loni jsem skončila 1693. Nevzdávejte se času je dost . trpaslík pumprdent

17. hroudov

hroudov Vévoda fóra

poradí někdo z čeho nejvíce padají opičí destičky, nějak mi stále chybí, diky za radu ;)

milostivas tohle ocenil(a).
  18. daajen

daajen Aktivní autor

Tak jsem zjišťovala jestli se mi povedlo ulovit v chrámu všechny komory, protože ještě nemám splněné všechno a koukám na 1 stranu, že poslední update má dávat 1680 TBZ. Mně komora ukazuje v tooltipu jen 1620 TBZ a obrázek je tam nějaký, ale ne bedna. Mám ten poslední model nebo ne?

evainfo a milostivas tohle ocenili.
  19. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj hroudov,
    je to rôzne, mám väčšinu stromčekov s najdlhšou dobou dozrievania, len sem tam XL a XXL (kedže z nich to vraj moc nepadá), no a len málinko chlievikov. Legendu mám 30/30, zbieram raz denne, tiež mi ešte pár opičích dosiek chýba, ale zajtra už bude akcička hotová.

Ahoj daajen,
    ak budeš mať všetky upgrady, tak dekorka sa ti zmení na " Překypující komora"
    (Bodíkov mi dáva viac, kedže mám aktívne bonusy)
    Pokiaľ tam bedničku nevidíš, tak najpravdepodobnejšie ti ešte nejaký upgrad chýba.

Peknú hru prajem

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak ještě 75 hopsátek mi chybí o_O To je hrozný, jak se to courá :( Tajemky jsem zapomněla vrznout na plochu, tak je dám na noc. Třeba na mě ráno vyjukne ta podivná příšerka :p (a teď nemyslim v koupelně...ta na mě bl.bě čumí každý ráno :eek:)
    Váhala jsem, jestli se do akce vůbec pouštět, ale nakonec jsem to tam nasypala, bo co s tím ve stodole, že jo ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.