Sestup do chrámu (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No jeste to neni ono, ale uz mam 5 upgrade usazeno a zbyva par dveri otevrit... vidim to na klidny vikend, jen uz par tydnu jedu bez jediny kytky, stale jen zvirata (puvodne do rozsireni velkovyrobny) a stromy (puvodne doplneni po "nekonecnem" dodavani v predchozi akci) ale nejak spis ubylo nez ze bych ziskal zasoby :)

Vypadavat ma 70 desticek/den, v tuto chvili ma byt 151 (nebo chybet 269 ), mam 284 (chybi 136 ), mam 67% hotovo.
    Zatim uplynulo 35% casu, zbyva 92 hodin.

Květa54, milostivas a Prepperka tohle ocenili.
  2. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Ahojka všichni, ještě poslední dva úkoly a je hotovo. Tak jsem toho dráčka chtěla , ale zázrak se nekonal . V liště tygr a č. opice. "Kdybych to já bývala byla věděla, tak jsem do toho nechodila [​IMG] ."

Naposledy upraveno: 3/3/17
  3. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Přesně tak, žádná přestavba a ono to nějak dopadne.... a když ne tak s tím dokážu žít....

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak se mi konečně podařilo získat tu pohádkovou odměnu ve formě 2 SK. Akce je tím pro mne splněna, co bude dál, už je navíc :D

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer,
    ako čítam, tak čítam, všetci nadávajú na odmeny (no - fakt to nie je boh vie čo), v začiatkoch nik nechcel plniť akciu a teraz sa všetci túlajú po miestnostiach chrámu, vymetajú ich, počítajú padátka. A to je fajn. Veď je to hra - zábava. Načo majú plody a zvietatá kysnúť v stodole. Treba ich vyhádzať, aby bola motivácia zase ich napästovať.:)
    Takže, hľadajme a vymetajme miestnosti,občas sa v nich zamotajme, ale hlavne, hrajme sa a bavme sa;)

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Já nevím proč nadáváte na odměny?? Buďte rádi, že je tam aspoň to málo. Příště tam totiž nemusí
    být nic ....:music:

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem si porovnávala výhry z dřevních počátků hry a teď. Takový koktejlový lenochod, který dává 30 BZ/TBZ každé tři hodiny, to byla bomba, když jsme ho dostali darem za přihlášení. A teď? Vánoční Perníkový dům dá 6440 BZ/TBZ za 23 hodin. Ať počítám jak počítám, tohle mi dal lenochod za 26 dnů a kousek, kdybych nespala a sklízela každé tři hodiny... a to je jedna "ukázkově náhodná" dekorace 8)

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Majordomus mě provádí chrámem, akorát to není podle mé představy za obolus, ale spíš za 30 stříbrných:)
    Y-n-O, závidím Ti lenochoda, z akci mám asi nejvyššího Stinky Superstar , co 15 hodin 70 bodů. Jak vidno, klesat ještě lze;)

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jsou i lepší, pohledám, jsou hluboko v liště :) Ale lenochod má čestné místo na Baha, sedí si pod tím svým slunečníkem u modrých stromků, protože je krásný.

A já pořád váznu na těch čtvercích a vlnkách, které musím překutat z kulatých mincí. Ale je to lepší než včera:

Když to nepude, poslední odměna zůstane RT k dispozici pro ostatní, body i krejcary nějak nasbírám a hvězdičku někdy příště ;)

Naposledy upraveno: 3/3/17
  10. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Ahoj všem, tak já dneska utrpěla šok - z TCH se mi vyklubal dráček, myslela jsem, že se mi to jen zdá. Jinak nic, co by mě uchvátilo.
    Hezkou hru a úspěšné dokončení soutěže.

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lidi, já jsem v šoku - patrně mám už splníno, jak ohlásil Jones. Na druhé straně - dráček zůstal v Mordoru.

12. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Hlásím hotovo [​IMG] odměny nic moc ale je to zadara tak si stěžovat nemůžu ;););)..

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Pechfóglová, tvůj jarní obrázek je fajn, ale kde je tvůj avatar? Přeci se nebudeme koukat na prázdný flíček!
    Kočka je opět super...

14. ivet165

ivet165 Zelenáč fóra

Mám hotovo, ale dráčka jsem nezískala.

15. stěby

stěby Hvězda fóra

Naprosto nečekaně sedlo štěstí i na vola :D. Z TS durian a z TCH axolotl, takže ztenčená stodola mě vůbec nemrzí :inlove:;).

16. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo.
    Opice se
    chtě nechtě obětovaly a ty, co zbyly, na mě teď křičí, že netušily, že ten slibovanej banán je zlatej. Kdo se s tím prej má kousat - ani oloupat to nejde. Navíc se o něj ve stodole nejdřív samozřejmě porvaly, takže udělaly pořádnej maglajs i mezi uskladněnými zbytky plodů stromů. Pak se uklidnily, když zjistily, že dodávky do úkolů nepostihly zásoby banánů (těch jedlých), takže o krmivo prej nouze nebude...
    Kocour kmital mezi dveřmi a divil se, kde jsem našel všechny ty klíče. Radši jsem mu to neřekl, protože by se mohl třeba přidat k následnému plenění zásob ve stodole (jen tak ze sportu) a tam už by veškerá legrace skončila.
    Uf.
    A teď se nějak psychicky připravit na to šlechtění pávů. Ty 2 SK budou jistě nějaká speciální a vyskočí z nich něco významného a určitě něco přeskočí (a nebo mně). Ale to je hudba blízké budoucnosti.
    Jdu si lízat rány a vzdychat nad zbytky ve stodole.
    Všem nadšencům přeji, aby dosáhli všeho, po čem jejich srdce touží.

Naposledy upraveno: 4/3/17
  17. Bety808

Bety808 Rádoby autor

hullk1- "Sám mám málo " :cry:

18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak nocni klid udelal svoje, rano pekne doplnena dekorka o posledni upgrade a je hotovo... no vysledek rozpacitej, neni to krome dekorky (a tedy vyrazeni jine) zajimavy, hlavne kvuli narokum na zvirata - ty se tak rychle neziskaji a o pestovani pro krmivo a zabrani mlyna ani nemluvim (ono doba krmiv na baha je takova ze se uz mesice nezastavil)...
    Tak at to pada :)

Vypadavat ma 70 desticek/den, v tuto chvili ma byt 198 (nebo chybet 222 ), mam 428 (chybi 0 ), mam 101% hotovo.
    Zatim uplynulo 46% casu, zbyva 76 hodin.

19. eli2006

eli2006 Vážený autor

Co jsem chtěla to mám,dokončím deskový úkol a hotovo.
    FA96.....BAHA315

20. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Dnes po ranní sklizni kompletně dokončeno jak v družstvu tak i v chrámu;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.