Sestup do chrámu (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MartinVydrz

MartinVydrz Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Tak na mně vypadávátka zvysoka kašlou teda... Furt a nepořetržitě! Kde bych nabral nějakých 100 za den! Ani 50 ne. Naštěstí ty odměny nejsou tak srdceryvné. xD

Průvodce: "Kdyby dámy na chvilku laskavě zmlkly, abychom slyšeli hukot Niagarských vodopádů..."

Naposledy upraveno moderátorem: 3/3/17
  2. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Mně do získání kompletní dekorace chybí 90 destiček. Předpokládám, že posledních 60 k tomu nepotřebuji, když za ně žádný klíč nedostanu. Jestli destičky dopadají, proměním je a času je zatím spousta. Dekorace by mohla dávat krmiva alespoň jednou tolik ale i ty dvě denně vítám. Kupuji pravidelně turbomlýn a i tak mám krmení pořád málo. A na Baha je dost zvířátek, kterým se jedno krmení mele tři čtvrtě hodiny, takže každé navíc je dobré.

3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

chybí 210 mincí, při padaní 50 každé ráno a něco přes den + kamarádi bych to mohla dát;)

4. Boty

Boty Magnát fóra

karbar- dekorace do stonku určitě po skončení akce, akorát musíš konečně najít tu cukráreň :p
    Je to jasné jak jsem teď si přečetla, potvrzuje to více přátel ...
    A jinak tedy aktuálně nepadá to a nepadá... :(, :cry:

Naposledy upraveno: 3/3/17
  5. myš59

myš59 Vévoda fóra

chybí ještě 6 dveří a snad do konce akce to vypadne,abych je mohla otevřít;), pokud mne pamět neklame,tak první chrám jsem nedodělala...

6. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Kdybych včera zůstal doma, tak to mám dneska hotový a byl bych první .... ale nezůstal, takže nevyhraju a ještě je mně ke všemu
    docela obstojně blbě .... -.-

7. koljan74

koljan74 Aktivní autor

...no, už tu hraju přes 4 roky, ale ještě nikdy tu nebyla hra tak podceněná na odměny... dát protihodnotu 1 600 000 za baha plody v posledním úkolu, a skoro za nic...:mad::wuerg: ...to prostě nejde, končím s akcí8)

8. Bety808

Bety808 Rádoby autor

bbowling- jo,jo trudná jsou rána opilcova( pokud se mýlím ,tak promiň)
    A víte proč ráno po flámu bolí hlava ??? no to ty mozkové buňky ,co nezahynuly, kopou hrobečky těm ,co přežily :p, :)))
    Co se týče akce , tak u mě dobrýýýý- (zatím) :)))

9. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Nijak to nehrotím,zbývají mi poslední 4 dveře,tak snad to napadá.Ještě je času dost.:)

10. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Zapomínáš na atleta s malinovou marmeládou. Ten je první už dalších třech akcích, co budou v dubnu, květnu a červnu, takže klidně můžeš navštěvovat to restaurační zařízení naproti poště, protože na něj stejně nemáme šanci xD
    Já jsem tak nějak zamotaná do těch závěsů z odměn a vymotat se mi bude ještě tak dvě sklizně trvat o_O Pro jednou mi je k ničemu, že v noci nespím, takže i tuhle akci řadím mezi ty vypečené -.-

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak jsem zkontroloval lištu, jestli mám komoru. A ejhle! Zjistil jsem, že nikoli. Tímto ovšem RT rozhodlo o mé neúčasti. Nebudu dělat akci, do které vrazím majlant(asi to prodám na trhu) a dostanu cosi, co mi nebude naprosto k ničemu. Tím pádem mě ani netrápí, že mám celkem málo padátek - 154 ks.
    Zdravím všechny borce, kteří už mají hotovo... a nelitovali vynaložených prostředků;)

12. malinkami

malinkami Velmistr fóra

o_Ojakou??
    pokud nějaká existuje, tak to já ji budu hledat do soudného dnexD

karbar, babina51 a milostivas tohle ocenili.
  13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo akce super ;)

14. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Moc mě mrzí, že mě takhle podceňuješ.... právě makám na Vánoční akci. Úkolem je najít soba Rudolfa... zatím se nedaří. Jedinej s červeným nosem byl asi včera večer Kuželka, ale ten byl na tahání saní nepoužitelnej ,-) Mmch není to restaurační zařízení naproti cukrárně... sedává přece vě čtvrté místnosti jak jsou šipky ,-)

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Prosím Vás, už čtu potřetí úvodní info...
    a mám po těžkém pracovním týdnu...
    Už jsem splnila 2/3 úkolů v Družstvu. Ještě mi cosi zbývá v tom 3. úkolu, kde se dodávají mince...
    Až budu mít hotový i ten, pak už jen dodávám v Chrámu různě tvarované destičky?
    Anebo to špatně chápu?

16. malinkami

malinkami Velmistr fóra

...ach ta padátka... :cry:zase mě buba předběhnexD ..se ale nevzdávám8)

pigi1313 a milostivas tohle ocenili.
  17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj k.vitek,
    ano, chápeš to dobře. Po splnění úkolů stačí dodat různé destičky podle zadání a máš hotovo.

milostivas tohle ocenil(a).
  18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Ty už jedeš Vánoční akci? o_O To Tě opravdu Twin podcenila. Ale tím pádem budeš vědět, jaká bude pro nás všechny ostatní hráče
    odměna v letošních Dožínkách, když už je máš úspěšně za sebou ... a jak jsi vlastně dopadl v TOPce .... když jsi tam byl sám. To asi opravdu stačil jeden salát .... :music:

K akci - hotovo nemám, budu až večer.

19. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Jen pro úplnost - taj sazeničky opět do lišty,zrovna jako taj.stáje,nic z posledních novinek.Takže naposled jsem hrála chrám za trapné a na nic odměny.Raději budu na trhu prodávat plodiny potřebné do hry,budu mít dobrý pocit a hlavně budu v poho.,

LV 99

kytka50 tohle ocenil(a).
  20. alexisia

alexisia Pisálek fóra

Aj napriek tomu, že hra je veľmi veľmi uchudobnená na odmeny a žiadne slávna päťročnica za mnou a predo mnou, vidím jej jediné pozitívum, a to v podobe vtipných komentárov. Keď nič iné, aspoň sa človek zasmeje. Ach, podaktorých Vás fakt zbožňujem. Myslené doslova, nie ironicky. :)
    K akcii: Neviem odhadnúť počet dverí, na ktoré budem nútená zaklopať a pozbierať pavučiny, keďže je uvedené číslo 5/8. Vypadáva približne 60 denne.

milostivas a charlie.b46 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.