Sestup do chrámu (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/2/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

ráda sem chodím si pročíst, jak vám to jde,či nejde:) já ted čekám jen na sklízně a co vypadne, za hodku dám na baha ty tajne, tak jsem zvědavá,co mi RT pošle ještě mi chybí dráček, žralok, krab a tygra mám jen jednoho, tak snad ?;)

2. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:tak mi to nedalo a taky jsem se pustila do akce...padátka tedy zatím nic moc...
    uvidíme za chvíli, jaká bude další úroda :p
    všem zdar a sílu :)

3. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Zdravím, tak se vyklubaly 3 stromy do lišty, a jeden durian, mám jen dva, vlastně ted' už tři.. Z chléva se vyprdolil hrošík. Čtvrtý, ještě jich potřebuji dost na úkol v družstvu, takže dobrý. LF

4. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

LubicaKrakova, aha, dva dny jsem byla poněkud pracovně vytížená a k akci jsem se dostala až dnes. Tak kocour je majordomus, čili dveřník, který mě provede celým chrámem za malý obolus a na konci dostanu stejně malou odměnu?;)
    když už akce není nic moc, tak to vetšinou "vyvážila" diskuze:)

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Gordon, no- malý obolus to páve nie je. Žiada za to dosť plodín aj zvierat. A potvore jednej, ani to nestačí. Potrebuje aj nejaké mince.:cry:

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Konecne to pada dobre=spravne (tedy to co ukazovala lista=prohlizec a ne to co mel zabrzdeny server) a tak v pohode, desticek je dost :)

Vypadavat ma 70 desticek/den, v tuto chvili ma byt 82 (nebo chybet 338 ), mam 220 (chybi 200 ), mam 52% hotovo.
    Zatim uplynulo 19% casu, zbyva 116 hodin.

7. milostivas

milostivas Znalec fóra

zatím napadáno 215 destiček,téměř obě plochy plné xxl stromy a velkosklady..

8. doben

doben Ikona fóra

Chrám už mám prohledaný, teď už chybí jen 24 destiček do poslední části úkolu v družstvu a bude to komplet. Těch 17280 krejcarů, 14400 BZ a hvězdičku tam přece nemůžu nechat ležet. :D

9. Boty

Boty Magnát fóra

Našel už někdo z vás tu Pajdovou čtvrtou místnost ??? :p
    Já osobně běhám stále dokola a přestala jsem místnosti počítat :)))

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak už to drhne jen na opičích destičkách, které jsou kulaté a mám je změnit na čtvercové klíče. To bude asi ten zašmodrchanec. Ale času dost, to půjde ;)

11. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Tak jsem nakonec trochu vyměknul a dojdu si pro Kobalty (nemám dráčka), ale víc zvířat ani plodů nedám.

12. karbar

karbar Vévoda fóra

Copak místnost! Ale dekorace do stonku? Umístit jde?

13. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

karbar - určitě jen naštorc mezi Cukrárnu a Pekareň po skončení akce. xD

Až mi napadá ještě několik desítek desek a podaří se mi pak jejich výměnou získat vlnitý klíč, dojdu si do 7. místnosti pro poslední odměnu a končím. Přijde mi fajn, že si z těch 3 odměn můžu sama určit kterou vezmu, horší pro mně je se někde rozhodnout kteroupak mám vybrat. Třeba mezi tajemným chlívem a stromy. Obojí se mi hodí. Škoda že ty místnosti nemůžu projet víckrát, aspoň ještě to druhé kolo by bylo super. Ale už do toho nepůjdu, už by tam byly moc vysoké protihodnoty. První kolo se mi ještě vyplatí, dál už ne.

14. karbar

karbar Vévoda fóra

Prepperka -Velice moc si vážím Tvého sousedství.
    Jinak Tvé olajkování /ocenění/ mého příspěvku mně moc pobavilo - čili více rozesmálo / při tom všem, co se tu děje a někteří neumějí čísti základní zadání.
    Ano narážím třeba : Kudy do 5 té místnosti? Či akce splněná, proč mi nejde ta a ta dekorace do stonku?
    Nechápu.
    Nejsem nijak zvláště vzdělaná, ale některé příspěvky sem i do jiných vláken, by potřebovalo míti nějaké zvláštní smajlíky či nějaké označení.

15. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Karbar - oceňujem aj ja, veď málo kto z nás je nejak zvlášť vzdelaných, ale tie otázky znejú múdro - ba priam nadčasovo. Veď ak sa nehodia do tejto akcie - do budúcich sa budú hodiť určite.:wuerg:
    A zvláštne smajlíky - myslíš, že by boli využívané v tom zmysle, v akom by boli myslené?:p

16. milostivas

milostivas Znalec fóra

a ne a ne a ne... a nikam nepudu... dokud nebudou Chroustalovy klíče a ještě 205 opičáren tak mě do té cimry nikdo nedostane ať je čtvrtá nebo tapecírovaná...pak to vezmu jedním vrzem i přes cukrárnu s pekárnou. :)

EDIT: už z těch klíčú blbnu bo už jsem Chroustalovi místo T napsala R.. xD řežu se tu smíchy,ale raději jsem to hned opravila :D

17. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

karbar, Lubica, milostivas - jj, souhlasím, váš povzdech nad nadčasovými dotazy akčních vláken mi připomněl jeden vtip:

Víte, proč mají indiáni od Niagarských vodopádů odstáté uši a placatá čela?"

"???????"

Když ráno vylezou z wigvamů, přiloží si dlaně k uším a volají:
    "Co to šumí, co to šumí....?"
    Pak se plácnou dlaní do čela se zjištěním:
    "Aha, Niagara!"

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A víte, jak pozná Indián, že vyschla řeka?
    Když se mu práší za kánoí.

Jak pozná Eskymák, že mrzne?
    Když se mu v zatáčce přelomí pes.

Dobré časné ránko přeji.

19. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Večerní a ranní sklizeň - napadalo 91 opičích mincí (včetně dárků od sousedů a přátel).
    Celkem již mám 229 opičích mincí. Plním na 189,3 %.

20. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Je to psina. V téhle akci jsem se nemínila vůbec snažit, přípravu na Baha jsem nekonala (i když stromy a chlívy z předchozí akce jsou průměrně dobrá příprava i nezáměrně), včera jsem Baha skoro nesklízela, a dnes ráno mám 221 opích desek. Ta hra snad má opravdu antény na to, kdy hráče poňoukat a kdy mu podstrkovat pod nohy kmeny amazonských pralesů ;).

Dneska jsem mírně po průběhu posledních dní oražená a počítám, do kolika úkolů tu protihodnotu obětuju. A řeším hluboké dilema, jestli se případně rozhodnout mezi dvěma TS (= dvojnásobná šance odkrýt novinku), nebo jedním TCH (=při mém štěstí vyhozená šance, ovšem jak hroch, tak axolotl by byli velmi adorováni :inlove:). Protože druhé kolo už nepojedu, jsem sice zbavena stresu, jak to celé dám, či nedám, ale výběr mezi dvěma nejistotami je pro mě taky bez dostatečných opěrných bodů. :) Banánu uprostřed mezi těmito dvěma možnostmi se snažím vyhýbat, aby mě nepřepadl pocit, že vůbec nejlepší je sázka na jistotu. :p

Kdo hrajete, všem přeju nějaké pěkné překvapení z tajemna, to může tuhle akci celkem slušně pozvednout.

Edit: Nestíhala jsem předtím dočíst, teď vidím, že kousek nade mnou Prepperka píše téměř totéž, tak pardon za opakování - zjevně jde o nosné téma. :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.