Septemberfest: První obsloužený (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 19/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Děkuji krakoramaja, fuj tak, jsem to stihla, protože zítra musím do práce, ale jinak akce super, i když jsem kvůli šichtám vyplácala hromadu sh.

2. -luciano33-

-luciano33- Zelenáč fóra

Tak nevím jak se počítají body.... protože dnes jsem po deseti úspěšně dodaných zakázkách po 35 bodech dostal ze 315 na 420 až poslední dva pokusy se zapsaly správně!

takže za mě nevím co si o tom myslet?

..:: Septemberfest: První obsloužený ::..
    Prostor pro vaši diskuzi

Akce začíná 20.9. od 14:00 hod. a končí 26.9. ve 14:00 hod.

Helena1313 tohle ocenil(a).
  3. Sonča75

Sonča75 Pisálek fóra

Zdravím autory her, nebylo by možné končit hry v nějakou normální hodinu, kdy už jsou lidi doma z práce nebo ze školy? V těch 14.00 je to fakt na houby. Žádnou hru, stejně jako tuto, nestihnu dokončit a to mi vždy chybí málo. Za těch pár hodin, kdy jsem v práci bych stihla ještě něco napěstovat, tak musím končit vždy nejpozději v 5.hodin ráno. Děkuji

4. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Aj napriek tým nezapočítaným pokusom pri mrznutí PC sa mi podarilo akciu ukončiť. Trochu bolo treba dopestovať akčnú rastlinu, ale som rada, že sa mi to podarilo ešte dnes večer. Zajtra som v práci, tak by to už nebolo možné.
    V poslednom čase dokončujem akcie len tak tak ...

Helena1313 a krakoramaja tohle ocenili.
  5. tepui

tepui Mistr fóra

Pěkný večer přeji,
    potřeboval bych aby byla akce prodloužená do 16 hodiny :).

Helena1313 a rossi1972 tohle ocenili.
  6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mám hotovo od včerejška, ale protože neumím počítat, akční plevel vyšel na 14 dalších pokusů. Čepice by taky ještě byly, ale mám akutní nedostatek zástěr, asi zítra něco potáhnu kolegům na míchárně... xD Tak jsem vyzvedla nějaké to tajemno navíc a jdu to naskládat na plochy, ať můžu být ráno divizna 8)

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Taky mám hotovo od včerejška, akční plevel vyšel na dalších 8 pokusů nad limit, ale spíš proto, že jsem předem zakalkulovala i neúspěšné pokusy, a že jich pár ze začátku bylo. Pak jsem zklidnila ruku:)
    Sonča 75, nejde, mám dojem, že tato hra se neřídí časovými pásmy, ale jednotící prvek, tedy začátek i konec akce musí být pro všechny společný. Pokud se mýlím, určitě to někdo opraví

8. Sonča75

Sonča75 Pisálek fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom, ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

Dík za info, ale některé soutěže jsou schopni prodloužit i do 22.00. Třeba množení nebo když mají poruchy během hry. Takže kdo stihl tomu gratuluju, kdo ne jako já budeme muset doufat, že někdy nějakou hru vůbec dokončíme.

Naposledy upraveno moderátorem: 25/9/17
  9. flexka

flexka Hrabě fóra

Tak to mám taky konečně zdárně ukončené - kvůli přeskakování jsem nakonec potřebovala víc pokusů, ale cca 85 stačilo. Odměny většinou BZ a BBZ - podařil se postup jak na farmě (po 100 už to jde líp), tak i na Baha. Pak samo nějaké ponožky a jednou 2 zelené kapky. Naštěstí RT vycítil moji nechuť k tajemnu a našla jsem v inventáři jen 2x možnápřijdeikrokodýl, 3x axolotlí edici, 9 jeleních, 3 bizoní, 1 jezevčí, 3 bugenvilí, 3 á la ledové jedle a 2 břízovité. Možná tam už i něco leželo a je to z něčeho předešlého, ale zaplať RT za to, že toho není víc. Víc smůly neunesu. Škoda, že se nezadařilo nějaké SK, ani nevím, jestli bylo možné, nebo kupón - dochází mi měsíční pomocníci a zatím jen za floreny v oznámeních.
    Mám kolem stovky čepic a zástěr, akční už se mi pěstovat nechce, stačilo.

10. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek;) konečně hotovo.....:oops: tentokrát mi to vůbec nebavilo :(

11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

12. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Jupí podařilo se mi to dokončit.......tak to bylo o fous, měla jsem jen 20 vařeček

13. elbedna

elbedna Znalec fóra

Dobré ráno všem.
    Mám hotovo díky tužce a papíru.
    Držím palce všem finišujícím.

14. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

tak jsem to dohrál. tužku jsem rozžhavil do běla a k tomu pár papíru,které jsou už v koši. teď mám kolo 11 a k tomu deset pokusů,které jsem zahrál a odměny 6x zuzusuperhnojivo 3x BBZ a jeden tajný strom. prostě klasicky-když zadarmo,tak blblosti o_Oo_O:wuerg:

zovka12 a Helena1313 tohle ocenili.
  15. Lida7373

Lida7373 Stará škola

No hotovo. Ale proč nám napadalo od všeho tolik vypadávátek. Jindy je problém, aby cokoliv vypadlo a tentokrát je nadbytek všeho....

No možná lepší jak dorty na zapamatování.

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  16. Fofolamyš

Fofolamyš Rádoby autor

Ahooj!! Tak mám hotovo. Jsem ráda, že jsem to splnila :D. Tahle soutěž mě bavila. :) Fofolamyš

17. arab146

arab146 Rádoby autor

tak já to taky asi nakonec dám až ke stonku chybí pár zástěr dala jsem všude slepice a snad něco napadá :cry:

18. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, na poslední chvíli ( ostatně jak už je u mě tradicí), ale přece, ještě mi nějaké ty oblečky zůstaly, takže si ještě mohu zablbnout a ukázat panu Alzheimerovi, že se prostě nechytá. Pobavil jsem se a doufám, že další akcí nás RT překvapí ( když říkám, že překvapí, tak má pochopitelně na mysli mile překvapí).;)xDxD Takže, kdo finišuje, zapněte přední náhon a s chutí do toho, držím pěsti.

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem se nakonec do akce pustila taky - někdy v pátek odpoledne, bez jakékoliv přípravy a ani mi nenapadlo, že bych se mohla přiblížit ke konci. Hrála jsem, jen jak se mi chtělo. Nakonec mám stonek + 2 pokusy navíc (z jednoho vyšla TS :)), z čehož soudím, že akce byla spíš pohodová. Vzhledem k tomu, jak jsem to flinkala, první padátka napadala někdy v sobotu ráno - krom úplně nízkých levlů asi nikdo opravdu hrající nemohl mít problém s dokončením (nepočítám farmáře, kteří se přihlásí 1x za dva dny ;))
    Držím palce všem, kdo ještě mají možnost finišovat - určitě to dáte :)

20. cyklopaja

cyklopaja Zelenáč fóra

prosím co se děje s hrou????

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.