Septemberfest: První obsloužený (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 19/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 8Lucca8

8Lucca8 Pisálek fóra

matlafous123, nezmarka.cz: no poháry nepřemistuju, to je fakt. Na strom moudrost ještě nemám, to si ještě asi počkám :p

Každopádně díky za rady, budu znova studovat jak na vypadávátka ;)
    Nevim teda jak jsou na tom ostatní, ale mám level 81 a ještě žádnej stonek, tak se o něj už po několikáté snažím.

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

8Lucca8 Pohary funguji jen na te plose, kde aktualne stoji. A jestli je to park nebo ostrov pokladu, tak tam nefunguji vubec. Takze je kopni do bedny a pred kazdou sklizni je postav na danou plochu, dej F5, aby si sklizena plocha nacetla zmenu a pak teprve sklizej. Jinak je mas uplne zbytecne.
    Do toho se dostanes, neboj - staci cist ;)

EDIT: Kdyz neco nevis nebo si nejsi jista, jak co funguje, zeptej se! :) Na foru je spousta lidi vc. moderatoru, kteri ti radi odpovi. Zadny uceny z nebe nespadl a zeptat se neni ostuda ;)

Naposledy upraveno: 25/9/17
  3. babi49

babi49 Pilný autor

Zdravím, kdy bude fungovat stonek? až po skončení akce???

4. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Jeje, tak toto nezvládám, na stonek se nedostanu, ještě zkusím do rána nasadit více stromů a chlívky, ale pochybuji, že to dám:wuerg:

MatysekKamilek a bukotesko tohle ocenili.
  5. .[Mišule].

.[Mišule]. Pisálek fóra

Já jsem na 3/4 cesty. Rostlinky by byly ale ty vypadávátka ne a ne padat, takže to asi nestihnu no .. Je to škoda.

6. matlafous123

babi49 Stonek funguje okamzite, jakmile se dostanes na konec mise. Staci jen naskladat dekorky.

Mise konci ukolem s 360 body, nikoliv 245, jak si mozna myslis.

Naposledy upraveno: 25/9/17
    babako, -Kuteno- a marcelina0007 tohle ocenili.
  7. babi49

babi49 Pilný autor

Díky už se mi tam obláčky objevily

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zdar tak už to mám také za sebou stonek stonkuje + 18 pokusů navíc z toho 6x jakési tajemno tak uvidíme co z toho bude ;)

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nějak jsem zazdila, že budou tři a ne dvě dodávky, samozřejmě špatně, tak nevím kolik mě jich ještě čeká. A to jsem jela v klidu, snad ten stonek bude.:p;)

evainfo, MatysekKamilek a bukotesko tohle ocenili.
  10. matlafous123

Jedu uz od soboty nad radek.... pul na pul: prevazne ruzove chlivky, vyrobny, XXL stromy / akcni kytka a nejsem schopna padatka prepestovat ani s hnojem a bez prostoju. At delam, co delam (SH pouzivat nehodlam a divosku bourat taky nebudu), proste mi zbydou -.-

11. herda21

herda21 Expert fóra

Já se na něj také nedostanu. Začala jsem později a nehoním se, takže co dostanu, to dostanu :))

Xenie6161, bukotesko a Mahira72 tohle ocenili.
  12. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Ahoj ve spolek :)
    Hlásím hotovo. Bylo to fajn. :)
    Ať se daří...

evainfo, Trepifajksl a Xenie6161 tohle ocenili.
  13. zmel

zmel Pilný autor

Tak aj u mňa je už hotovo. Dnes to padalo jedna radosť. Želám všetkým, nech im to dobre padá, aby stihli dokončiť akciu.
    Pekný večer prajem!

evainfo tohle ocenil(a).
  14. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Proč je mise od 15 do super 525 . ale nějak pořád nechápu proč aby to stoupalo je místo toho potom 490 a 360 , je to nějaké divné a nechápu to ;) to si jako mám ze hry ukousnou nebo jí nedat ? aby jsem zase ztrácela , je to nějaké divné a vůbec ani nevím jestli to tímto způsobem dám , bo fakt nejsem matematik a jinak všem přeji ať se jim daří .

15. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Ahoj všem :) ani já na stonek nedosáhnu.. ale při této akci mě to ani tak moc nemrzí, odměny se mi zdají nic moc :sleepy: 3x párty lístek u 4. i u 9. kola?? Žádná hitparáda a z těch odměn v úrovni 1-10 mi nevypadlo ani nic podivuhodného! Nejvíc SK a jináč pořád BZ.. a z 2. odměny - strom Bogoria vyrostl Jalovec skalní XXL a Rakytník XL o_O ostatním přeji fain hru a více štěstí ;)

16. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

AndreaVinklerova - každý úsek od dárku k dárku se počítá od nuly. Na každý potřebuješ jiný počet košil (rondonů), poslední je za více bodů 3 objednávky, tudíž jich stačí méně. Úseků je 10, takže:
    1 3 6 5 7 9 11 15 14 6

17. doben

doben Ikona fóra

Zatím jsem odehrál navíc 51 her a 7 mě ještě čeká. Stonek se mi celkem líbí a pokud se vyklube z těch 17ti TCH alespoň 1 růžovka, tak budu spokojený. Co se týče minihry, tak je jednodušší, než dorty, ale budu rád, pokud se objeví zase až po delší době, protože mě prostě stejně jako Ingrid moc nebaví. Je to tím, že zabere celkem dost času, ale nedá moc odměn.

18. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky,tak mně ještě chybí 12 her, ale už mám zaseté jiné plodiny, neb bych akční stejně nestihla vypěstovat, mám daných 10 tajemných chlívků a 5 stromků, tak jsem též zvědavá, jestli na mně vykoukne něco, co ještě nemám, kdo má hotovo posílám velkou gratulaci.

evainfo a Magduška56 tohle ocenili.
  19. jaza78

jaza78 Rádoby autor

Nejsem ani v půlce a tudíž jsem hru asi absolutně nepochopil ..... tak snad ta další bude i pro takové méně myšlející jako jsem já ....

20. Levlef

Levlef Baron fóra

Tak k vlastnímu překvapení: hotovo, stonek stonkuje. Bez bazmegů, vychytávek, JC, skleníku, překopání farmy, čehokoli - jela jsem na cca 300 minipolích a fakt hotovo. Nechápu :D ale jako radost mám, ne že ne :)))

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.