Septemberfest: První obsloužený (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 19/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak poslední pokus na 2 jídla a pak na 3. Ta 2 si pamatuju, pokud nejsem zrovna přetažená. /včera jsem některé opět zvrtala, takže mám 5 pokusů navíc, aby byl stonek :(/
    Jinak houbišek je jak maku, houbařů mraky. Za 3hoďky 3 vrchovatý koše :inlove:, z toho 85 hříbků :inlove::inlove:

2. karbar

karbar Vévoda fóra

Hotovo.
    Fotila jsem mobilem ale i přesto jsem si to říkala jako u dortů ale tady se mi to pamatovalo o hodně lépe.
    Na některé jsem měla zvláštní přiřazení.
    Jako např: Kukuřice oranžové srdce, jitrnice modrý nanuk, preclík hnědé maso.
    Prostě jsem nepoznala na obrázku co to je, tak jsem si to přirovnala k tomu co mi to připomíná.

3. Boty

Boty Magnát fóra

Jupíííí mám stonek, na poslední část mi stačilo 8 košil, použila jsem pro jistotu naběračky, neboť už z toho lehce blbnu :p :))
    Přeju všem, kdo se snaží ,ať se daří !!!!

4. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Jsem v polovině trasy před ping pongem cestou jen tři špatné objednávky už vím, že to nestihnu. 2 pole stromů a chlévů a padátek málo. Hm obtížnost střední a já to nedávám :-(

5. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

nečekala jsem to, ale mám hotovo.

pigi1313 a krakoramaja tohle ocenili.
  6. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Hurá také hotovo :pa teď jen budu sbírat bonusy,už žádná honička

pigi1313 tohle ocenil(a).
  7. jahoda123

jahoda123 Pisálek fóra

Nevzdávej se a bojuj. Jsem na tom úplně stejně. Co dám, to dám. Držím palička. Ahoj a hurá do toho, půl je hotovo. ??

8. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

Tak z téhle akce mi to hlava nebere - z akčních plodin na divoké louce opakovaně vyskakuje celá 1 kuchařská čepice, dala jsem tedy kosatce, lilie, růže na všech akčních plochách a kupodivu mi nevypadla už ani ta jedna čepice nebo zástěra. nějak tomu nerozumím, z akce jsem zklamaná, nevadí mi, že něco nedám, ale takhle teda ne.....
    a z ostatních příspěvků nemám pocit, že by padátek měli tak moc málo - já mám za celý víkend dohromady něco mezi 30-40 ks od obou kusů oblečení, zato s vařečkama se roztrhl pytel-

9. arab146

arab146 Rádoby autor

začala jsem až po změně odměn - mám ráda bedýnky s překvapením - a podle toho to vypadá - váznu na vypadávátkách - zítra do večera v práci tak jsem dala stromy snad to nějak naženou a pak uvidím - jsem u 4tého dárku a melu 11 kousků to bude za chvilku domleto tak udělám co se dá - zatím to na stonek nevypadá , ale dekorky budu mít určitě -uvidíme třeba dají někdy ve výprodeji stonek - zatím ještě věřím, že to dopadne

10. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

stefanyp - čepice a zástěry padají jen ze stromů a chlívků,z rostlin jen vařečky na prodloužení času

-Kuteno- a Skali tohle ocenili.
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

stefanyp - jak píše Zoufálkov - Kuchařské zástěry a kuchařské čepice budou vyskakovat pouze při sklizni stromů, stájí a výroben.

Při sklizni rostlin (a šlechtění zvířat) vyskakují pouze naběračky.

Takže pokud máš napěstovanou akční, vrhni se na chlívky a výrobny (příp. stromy) ;)

Zoufálkov a -Kuteno- tohle ocenili.
  12. zelenka91

zelenka91 Pilný autor

Jsem asi jednu zakázku od dokončení, jednu jsem úplně zkazil- nevyfotil jsem, i když jsem myslel že ano -.- a jednou jsem se překlikl:p.

Byl bych rád, kdyby ukazatel zobrazoval i současný počet bodů.
    Takže za hodinu bude ještě pár chlívků a tím bych měl mít dost padátek na další namletí.

13. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Akciu nerobím na rýchlosť, však do konca ešte 39 hodín a kuchárske odevy čakajú čistučké v sklade, len vytiahnuť a použiť. Som v polovičke a využívam papier s písaním skratiek. Jediný omyl nastal, keď som si chcela vyskúšať aj tú dlhšiu hru s použitím naberačky - jedna objednávka správne, druhá nie. Tak pekne pokračujem bez naberačiek a ide to ... Pri trojitých objednávkach však naberačky budú musieť nastúpiť a snáď aj moja sústredenosť bude v norme. Kto máte hotovsona, gratulujem!

Trepifajksl a MatysekKamilek tohle ocenili.
  14. emeres

emeres Zelenáč fóra

Nechci byt nejakej rypal,ale několikrát mi to preskocilo,ze sem nemohl zvolit nekterou položku.Stalo se to taky nekomu?

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  15. dzitkad

dzitkad Pisálek fóra

emeres stává se mi to pořád

16. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Ahojky, odpoledne jsem se taky doplazila k cíli. Stonek pracuje TS a TCH odtajněny - veliký "úspěch" vlk, labut, jezevec, vydra, stromy to samé - kromě jedné smuteční vrby /ale mám už 2/
    Přeji všem rychlé dokončení a dobrou noc

17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  18. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Tak a mám taky hotovo.
    Sousedé .... díky ;)

19. Domcik92

Domcik92 Zelenáč fóra

Ahoj všichni, od dokončení základní mise (do 245 bodů) se mi body přičítaly tak jak měly, ale po odemknutí dalších misí se mi těch 35 bodů za splnění dvou zákazníků nepřičítá, připadá mi jako by se počítalo jen 15.. Začala jsem s 35 pokusy, jela jsem tu 40s hru, pokud počítám správně, měla bych už mít akci hotovou, ale jsem teprve těsně za 6 dárkem.. Není to trochu podivné?

20. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Volným tempem jsem včera dokončil. Odtajňovat budu až někdy v budoucnu - stejně vše lišta. Jinak RT poslední dobou kombinuje až trochu příliš, takže očekávám v blízké budoucnosti v jedné akci na farmě akční rostlina, vypadávátka ze stromů a chlívků, na Baha akční stromy a chlívky, vypadávátka z rostlin a k tomu nějaké třístupňové mletí (první stupeň na farmě, druhý na Baha, třetí na obou).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.