Septemberfest: První obsloužený (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 19/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Poslušně hlásím hotovo [​IMG] kdo nemá ať vám to padá kdo má jde na houby já jdu taky ;););).

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak a je to :D Večer jsem zvládla 60 zákazníků (nakrmit jako) a dneska ten zbytek. Stonek stonkuje, všechno fungovalo jak má (včetně mobilu, bez kterého bych to nedala xD) Tak a už se těším na další akcičku :)

Do konce akce zbývá přes 50 hodin, takže nezoufat, nazout holinky, popadnout vidle a jedem ;)

3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Taaak, prave dodelany stonek... nevim zda jsem zapocetl vsechny, ale nejspis 77 kousku stacilo, ted teda pojedu na bonusy...
    Pomohli ze dva dny jsem na noc daval zvirata a dva dny pohopole (SH a Zuzi = 21 kusu), ale bohuzel zadny bonus na +1 pole nepadl ani z desitek pokuzu na kole (vsechny bedny co jsem nahromadil), nicmene casu je jeste spousta...

4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Aj ja sa pridávam k tým čo majú hotovo.Bez 100% bonusu do stodoly a SH by som ešte musel pestovať.Vidly a gumáky vygruntované môžeme čakať na ďalšiu akciu;);).

5. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Blahoželám všetkým, čo už majú hotovo. U mňa to ide pomaly a ešte mi aj mrzne PC. "Vďaka tomu" som prišla aj o dve zákazky, vôbec ich nenačítalo, ale oblečenia mi to odrátalo. No čo už, keď to nejde, tak to nejde...

pigi1313, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tak hotovo. Ale ještě jsem se opotila, protože jsem dala semlít 12 košil, znovu zasela (čepic i zástěr mám ještě 120), ve stodole zbyla 1 kytka. No a hned u druhé dodávky jsem opět spletla pizzu s preclíkem. Nicméně mě překvapilo, že stačilo těch 14 na předposlední úsek, asi tam něco zbylo po té první chybě. Tak jsem trojice jela opatrně s rezervou jednoho pokusu, ale povedlo se už bez chyby.
    A teď si jdu dát konečně ten houbový guláš, který jsem při svém finále odbíhala míchat. Mňam, už se na něj těším.

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

smatrelka31

Škoda že nepíšeš jakou máš verzi Windows?
    Pamět a rychlost připojení?
    A jaké programy využíváš pro ošetření systému.
    Pak se dá lépe sladit PC tak aby se problém již neopakoval...
    Pokud nebude stačit čištění rád Ti pomohu.

Můžeš i přes herní poštu.
    -Jonsdorf-

Naposledy upraveno: 24/9/17
  9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Jonsdorf Velmi pěkný vtip, už jsem se dlouho tak nenasmála.....
    Zbývá mi posledních cca 7-8 pokusů a bude hotovo, čekám na poslední sklizeň a mletí.

10. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Katulko
    -to prý není vtip ale skutečný příběh ze života...
    :D
    Hlásím že akce bude za pár hodin hotová a pozdní oběd taky!
    :)

Helena1313, Janina0971 a evainfo tohle ocenili.
  11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) tak mám taky hotovo :p a ještě si vybrala 4 odměny navíc.

Ke konci jsem si vytočila poprvé [​IMG] na celý den xD tak jsem začala točit [​IMG] protože mám [​IMG] květinového drátu a jsem se rozhodla pro květináře, jubilejní vývazek je dietní a BZ taky naskočí :p. Hra se mi líbila a kdo finišuje, držím palečky ;)

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jako vtip by to mohlo fungovat takto: Lord volá komorníka: Johne, přineste sklenici vody!. Za chvíli: Johne, další sklenici! po další chvíli: Johne, další sklenici! A když se to opakuje po páté, Volá lord z pracovny: Johne, volejte hasiče, takhle ten požár neuhasíme!
    Co se hry týče, líbila by se mi, ale beznadějně se plácám někde uprostřed. Asi jsem notorická nepadavka-nedavačka.

13. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Hotovo a to na všech farmách. Stonky makají a zatím jsem si otevřel jednu bednu a byly dvě mince. Jo, to můžu.;):)
    A jdu ven, proti včerejšku se to tam ale kaboní, tož uvidím. teď jdu dát kočkám kostičky a pak se uvidí, kam se doplazím.
    Gratulka všem, co to už také zmákli, někteří tedy pěkným fofrem - to u mne tedy nehrozí. Ale i tak jsem o 24 hodin dřív než jsem původně předpokládal.
    Díky sousedům za padanky, však nebyly v tomto úkole marné.;)

14. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Gratulace všem, co už mají hotovo. Patřím mezi ně a musím říci, že to nebylo až tak těžké. TS a Tch zase slabé, přibyly do lišty.¨
    Hodně štěstí a vypadávátek těm, co ještě finišují. Hezký zbytek uplakané něděle.

evainfo, Helena1313 a krakoramaja tohle ocenili.
  15. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Baf...
    Bylo nás tam roku onoho, ho, ho, ho...
    A já hlásím taky hotovo, ho ho ho...​

16. konvalika

konvalika Zelenáč fóra

Ahoj!! Jo jsem tu nová a moc si s ničím nevím rady. Tahle hra je zábavná, ale já na ní nemám, nesplním ji, protože jsem ještě malý level. Zatím jsem odehrála na dva dárky. Tak zatím Ahoj konvalinka

17. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Víkend a já pracuji jak divá a pořád mám málo vypadávátek. Nyní nepadají kuchařské zástěry a konečně sklidím chrpu, kterou mám už jen na hlavní louce a dám i tam chlévky a snad se pohnu dál. Ještě mám pondělí před sebou a v úterý ráno je pro mě konec, holt do práce se musí a tam se maká.

evainfo, Helena1313 a -Amalka tohle ocenili.
  18. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný podvečer.
    Jelikož jsem si o víkendu kulírovala moribundus, k plnění úkolu jsem si sedla až nyní.
    Díky dobenovi, jsem si vyfotila obrázek na mobil a s pomocníky tužkou a papírem jsem začala plnit úkol. Zasekla jsem se u akčních. o_ONaštěstí je mám zasazené na políčkách. Padátka by byla, ale akční néní. Ve 21 hod bude sběr a na noc je dám opět. Kurňa to by bylo, aby nebyly akční.

19. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Tak jsem opět zklamaná z taj.stájí a sazenic. Ve 108LV dostat oranž.králíka,žlutou výrobu prach.peří /mám červenou/, 10-tého kohouta a 9-tého žl.medvěda je fakt už otravné.O lokvátu XL ani nemluvě.Proč nejsou v nabídce akční chlévy a stromy potřebné do úkolů v družstvu a nebo odměny odpovídající výšce LV?Pak je veškerá snaha marná.

20. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Tak já mám taky hotovo a stonek stonkuje. Zvládla jsem o bez přípravy, ale to protože pole, stromy a chlívky mám na farmě stále. Postupně jsem trochu měnila podle toho, co chybělo. Teď mám hromadu přepěstováno, stále něco padá, tak udělám ještě nějaké objednávky navíc. Já si to zapisovala zkráceně na papír a dodávalo se mi v pohodě a bez chyb. A využívala jsem k tomu vařečky, na to je přece máme. Všem, kteří už splnili gratuluji, ostatním držím palce, ať akci dodělají. Krásný zbytek neděle.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.