Septemberfest: První obsloužený (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 19/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. azka53

azka53 Pisálek fóra

Ahoj nevím jak to děláte,že máte hotovo sázím od začátku a jsem teprve ani ne v polovině takže mě to moc nebere když akce za dva dny končí a to nestihnu i kdybych se rozkrájela :(

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Borůvka1972: děkuji, takovou klikua jen na hodinku .... Tak to využiju příště :)
    Akci jsem večer pěkně zvrtala, asi 3chyby... mozek odmítl spolupracovat, se nedivím, asi byl ještě v lese... Donesli /a darovali, já to nejím, ten můj musí mít na ně chuť a doma nejstaršího, aby na ně byli aspoň 2/ 2košíky hub... 24praváků, 5kozáků, ze svého místa poprvý vytáhl křemenáče (nikdy tam nebyl a to už tam chodí 8roků!), 16kovářů, pak to byla směsice poboubáků, babek a jiných naprosto běžných houbiček... No a má být podle mapy do cca 13 bez deště, tak vyrazíme zase. Jsem v půlce 490, kytí díky bonusu by byla /za 20min bonus končí/, padátkům se moc nechce. Zástěry padají lépe, čepicím se moc nechce.

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Musíš aspoň někde obětovat plochu na 20tihodinové stromy (a nejlépe ráno urychlit pomocí UH, abys je mohla sklidit 2x).

4. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pěknou neděli všem farmářům, tak i já už mám hotovo. Stonek aktivní a BZ slušné k preclíku si připisuji jednu ponožku. Během plnění mi BZ pěkně přibylo, třikrát jsem objednávku popletla a to hned na začátku, proto, jsem používala raději naběračku, je to jistota. Kdo ještě plní, držím palečky a přeji přesné objednávky. :) O akci můžu napsat, že určitě nepatří mezi nejhorší, šla zvládnout, času bylo dost.

5. Baroland

Baroland Ikona fóra

20 kousků nad stonek a stačí... Padaj mě samé 4 kapičky a 3 hnojiva,ani těch 10000 BZ mě za to nestojí. Du raděj na houby.

6. azka53

azka53 Pisálek fóra

Děkuji vyzkouším snad ještě něco stihnu :)

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Baroland: My půjdeme taky, až malá vstane.. nemilosrdně vyhodím tatínka z pelechu :D
    Na další otočku akční už budeme doma :)

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Kdybych byla cvok a v noci přesadila, měla bych hotovo. V noci spím, tak bude hotovo až v poledne, chybí jen 11 košil; z celé sklizně jich melu 12.

Tím, že jsem akci dělat nechtěla a včera jsem se rozhodla pro, tím jsem "zažila", jaké by to bylo být dlouhodobým hráčem a mít k dispozici kaštanřádek a obrstromy. Případně spoustu JC.
    Padátek do mého začátku napadalo dost na celou akci, což jsem si přirovnala k možnosti nafarmit jich stovky při rozpěstování. Při dostatku JC to někomu vypadne už při první sklizni na začátku.
    Díky dvakrát bonusu +1, SH se Zuzinou od královny a pěstování na všech dostupných 581 polích 1x1 jsem měla více sklizní za den a rychle to přibývalo. Z jedné sklizně jsem mlela 14-15 košil. Kdo má na hnojivo stromy, má fakt velkou výhodu, že může akční vícekrát otočit.
    Někomu to přeskakuje při šlechtění, mně holt přeskočilo včera ráno :D. Jsem moc ráda, že jsem mohla tuto zkušenost zažít, ale doufám, že mi nebude přeskakovat příliš často, zásoby od královny nejsou nevyčerpatelné. A to jsem si na začátku akce lebedila, že jsem 100 SH i ZH ušetřila. No, nakonec jsem jich probendila stovky. Ovšem za ten pocit, že to bez dokoupení čehokoli jde velmi rychle, když se chce a jsou možnosti, to stálo.

Naposledy upraveno: 24/9/17
  9. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Pěkné nedělní ráno. Už mám také hotovo. Šlo to pomaleji při pěstování akční na 2 plochách, vypadalo to ještě na dlouho, ale poslední části za 490 a 360 přibývaly rychle. Padátka z jedné plochy zvířat a stromů okolo stačily, padaly mi více čepice než zástěry. Naběraček je víc než dost, tak jsem je od půlky používala. Objednávku jsem spletla jen 1 na začátku. Mám ještě zasetou akční, protože jsem netušila, že to bude stačit. Tak tedy ještě 1 sklizeň a končím. Všem přeji splnění hry a získání stonku. ;)

10. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

K čemu jsou dobré naběračky? .... už vidím k čemu,ale jak je použít?

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, klikni na oděv s vařečkou a prodlouží se čas na minihru a náhled.

MatysekKamilek, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Docela jednoduše, v okně minihry máš dvě kolečka, v jednom je oblek bez sběračky, ten je bez navýšení času, druhý s vařečkou, s navýšením. Ťukneš, jestli chceš hrát hru rychlejší (1) nebo pomalejší (2).

Helena1313, pigi1313 a Trepifajksl tohle ocenili.
  13. _Matýsek_1

_Matýsek_1 Zelenáč fóra

Tak já dneska dopěstuju protože na začátku jsem pěstoval lážo plážo a padátka by taky měli být tak snad stonek taky bude.
    krakoramaja máš fakt pravdu že je super být dlouhodobým hráčemsice nemám JC a kaštanový řádek ale aspoň mám obrstromy což dost pomáhá nejen tím hnojivem ale i padátkáma a dnes sem za ně hrozně rád nejsemsice vysoký levl, protože jsem to hrál někdy na začátku pak jsem si dal asi 2 roky pauzu a teď jsem se vrátil ale nevím co bych si bez obrstromů počal.
    matalafous123 Já to myslím tak že by jsem brzo neměl žádné hnojivo

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

_Matýsek_1 Krom toho, ze budu mit akci hotovou za 2 dny, misto 4-5 dni v tom zadnou vyhodu osobne nespatruju a tato je mi natolik volna, ze nemam duvod si stezovat, ze nejsem tak dlouhohrajici, abych mela vyse popsane.

EDIT: Pokud ho pouzivas rozumne, je ho v druzstvu a akcich prakticky nevycerpatelne. Zadne obr stromy nemam a bezne si drzim zasobu kolem 5 tis. ks, takze mi zbyva i na takove srandy, jako je sklenik prip. dohnani padatek, pokud mam na akci malo casu. Jasne, jako treba Lyzarka nikdy druhy den hotovo mit nebudu, ale koho by to porad bavilo pak nemit co delat ;)

15. Magduška56

Magduška56 Rádoby autor

tak aj ja mám hotovo môžme obedovať ,všetkým prajem peknú nedeľu a zdarne ukončenie akcie a peknú hru:music:

kiki2305, evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  16. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Já jedu systémem - přes den akční, na noc krátší chlívky (kočky, ovce, krůty, vše v základu kvůli délce). Přes den ještě občas dobu mezi akční prohodím slepicemi, z nich taky sem tam něco vypadne) a padátek mám k dnešnímu dni dost. Jen ještě 2-3 otočky akční, ta přibývá nějak pomalu, ale času ještě dost.

Stromy téměř nepoužívám, nejdou zkrátit (nějak za levno) a když už po 20 hodinách co mi zabírají pole sklízím, tak mi to z nich skoro nepadá. Na chlívky nedám dopustit, ty jsou moje jistota.

Dnes ráno jsem vyřídila 54 nastřádaných objednávek naráz a šlo to jak po másle. Pomocí printcreenu a malování jsem je všechny měla za 20 minut vyřízené a bez chyby. Teď už bych to měla stihnout, padátka mám připravená, tak jen tu akčí. Ale moc mě to nebaví, zase jen pěstování a žádná kreativita nebo strategie. Odměny dobré když jsou zadara, ale bez radosti a dobrého pocitu.

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím Farmáři...

Tak já tedy naběračky používám výhradně na omáčky, polévky atd.
    No a různé manipulace s něčím z bodu "A" do bodu "B"
    I já se blížím ke zdárnému konci i s touto akcí...
    Tak mám důvod se už dopoledne zasmát, no kdo ne?

Přijde gay s naběračkou do koupelny, kde se koupe jeho přítel a ptá se:
    "Můžu si nabrat trochu vodičky?"
    "Můžeš, pupíčku..."
    Za chvíli přijde znovu:
    "Můžu si nabrat ještě trochu vodičky?"
    "Můžeš cukrouši..."
    Za chvilku ještě jednou:
    "Ještě trošku vodičky, můžu?"
    "Naber si... to máš takovou žízničku kocourku?"
    "Ne, hoří nám obýváček, víš?"

Všem veselou neděličku...
    :D:D:D

18. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tož mi chybí bejlí na poslední dvě objednávky! za tři hodiny sklízím a pak bude finito. No, možná bych mohl dát ještě jednu otočku , ať se zbavím nějakých těch padančat. A to už jsem to mohl mít hotové... ale včera jsem byl na vycházce, krásně jsem se rozptýlil a večer čučím na ty objednávky jak po dávce čuča. Hned jsem tři za sebou zazdil a od té chvíle jsem to raději dával se žberačkou. Mýtina jako vždy mix stromů, výroben a chlévů různé délky výroby, stromy rovněž mix obyč a xxl. Na ostatních plochách stromy na plonkových místech a na divošce ještě šest chlévů a obyč zvěřinec. A stačilo. Jen na noc z pátku na sobotu jsem dal chlévy a xxl stromy s ponožkou. To pro sichr.
    Pechfóglová, kde je ten recept? Doufám, že to není z kynutého těsta - to jsem ještě v životě nedělal a ani nemíním... Kdysi dávno, před nějakými 29 roky, jsem dostal od kolegyňky Broni báječné linecké koláčky.. Já trubka si řekl o recept. Nu, vyzkoušel jsem - udělal těsto, vykrájel skleničkou, dal na plech a do trouby. A v klidu si válím a vykrajuji na druhý plech. Zarazil mne až podezřelý zápach! Bodejť by ne - pouze dvě krajní byly jakžtakž v cajku, zbytek se podobal produktu OKD. Nějak mi neřekla, že si mám napřed vše udělat, že jsou ty koláčky hotové za pár minut. Výsledek mé práce mi tak nechutnal, dnes si říkám, že jsem nejspíš s konzumací měl počkat do druhého dne,aby se vše dobře rozleželo. Od té doby u mne pekla linecké jen moje mamka a já jsem konzumaci tohoto nechal na jiných... Však mamka pekla lepší dobroty, třeba moka kolečka, rohlíčky s krémem a sultánky. Mňam. Recepty mám, ale ty ruce už nejsou, bohužel:oops:
    PS: mám 10035 ananasu a 8576 melounů. Co myslíte, stačí?

19. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj, krákorkamaja mi moc pomohla, konečně jsem se dopočítala, kolik toho ještě potřebuju, ale zděsila jsem se že mi chybí tak moc kytek ,takže změna a hurá pěstovat :p
    Kmín to ještě docela jde, můj muž dokonce tvrdí, že ho nikdy není dost, ale mi se povedlo při výrobě zelňačky nasypat na na sádle zpěněnou cibulku mletou skořici místo papriky no vonělo to jak o vánocích a za stálého míchání bylo vylito do zách. mísy :)))

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no už se blížím ke stonku 73 jsem nakrmil havěť a ani jednou jsem se nespletl no ono to s chytrým telefonem snad ani nejdexDxDxD[​IMG] pak dám něco navícxDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.