Septemberfest: První obsloužený (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 19/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

stěby To te fakt bavi? Chvili jsem se nad tim tvym zpusobem musela zamyslet, ale absolutne to nepobiram, ze nejsi nastvany jeste vic, nez kdybys sklizel po 5ti hodinach pidiny :D

Katule008 Taky na to koukam, co vsechno je RT schopny udelat pro napravu pocatecnich chyb xD Ale ja se vubec nezlobim - kdyz akce bezi, jak po masle (a ze ty bonusy tentokrat fakt padaji), je to radost ;)

Trepifajksl S kavickou a kolacem jsi me nedostal (na sladky moc nejsem), ale s tim pivem, nez muz dodela knedlo-vepro-spenato teda jo! Toz na zdravi! :)

Mikeš To spis vypada, ze Pechfoglova chytla nejakeho stareho vola na lep xD

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také hotovo! Ze 79 pokusů,78 úspěšných.:)
    Bez Lightshotu bych se teda nechytal.Akci bych hodnotil jako průměrnou.
    Už se těším,jak budu obchodovat s lehce nabytými preclíky!o_OxD

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Obchodovat s preclíky budu jednoduše. Když nejdou dát na krmení virtuálním slepicím, budu je v zásobárně ignorovat... ;) Ale už tam ignoruju tolik produktů, že mi chvíli trvá, než se prošipkuju k tomu, co potřebuju. Asi by to chtělo tlačítko s funkcí smazat...
    Jenže ještě nevím, jestli ty preclíky budou, nejsem ani v polovině akce... :D

Naposledy upraveno: 23/9/17
  4. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Kolik čeho potřebujete, zjistíte snadno. Na splnění 385 bodů potřebujete 9 košil. Jakmile dostanete dekorku a balíček se odklikne, pak už zbývá jen 11, 15 a 14 košil na jednotlivé úseky při bezchybném dodání. Takže 11 x 4 čepice + 5 zástěr + 150 kytek = 44 čepic, 55 zástěr, 1650 kytek. Na předposlední úsek vše 15x, na poslední 14x a je hotovo :(

To, co se mi hromadí ve stodole, dávám na postupy v řemesle, protože v žádném ještě nejsem v posledním stupni. Akorát u Bahami-Spa to hážu do mixeru.

Edit: Y_n_O - no to je fakt, kdo má hotovo v řemeslech, tak kam s tím, že? Kdyby to v zásobárně aspoň bylo rozdělený podle řemesel, takhle se v jednom řádku někam proklikat je zdlouhavé. Hej matlafous123, jsi taková šikovná, udělej návrh s anketou. Prosím.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

krákorko jenže já už mám tu pětku všude, krom květináře, není hnůj xD. Na trhu to nechtějí, použít to nemám jak a proč... Alchymistu beru, ten je fajn, ale ten z kola a úkolů moc nepadá, z toho si občas vyrobím. Lazebnických produktů se také zbavuju mixováním, ale furt to na té polici přibývá :)

6. simca67

simca67 Rádoby autor

Musím ocenit tuto akci je super:)

evainfo, Helena1313 a babina51 tohle ocenili.
  7. babina51

babina51 Veterán fóra

Stonek jede,doházela jsem co bylo namleto navíc,ale odměny nic moc -2x tři pantofle,jednou 6x SH,stáj(určitě to bude oblíbená lištovka) a krejcary.Sklidím co mám nasázeno a zítra se vrhnu na melouny.

8. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj všem akce dokončena stonek v provozu ,doděláno co bylo navíc ,více už nepěstuji a vrhnu se na něco co bude v další akci ,asi ananas a melouny,všem kdo ještě čekají na dokončení akce přeji ,aby se jim zadařilo.

9. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Tedy nechápu, že se tahle akce může někomu líbit :(, bud jsem divná a nebo je na čase přestat hrát farmeramu :( , opravdu se mě to nelíbí.

Apachie1 a Gabraia tohle ocenili.
  10. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

evainfo - kmín je ještě dobrý, ale mé mamince se kdysi stalo, že měla 2 sklenice se zelenými listy jedna byl libeček a druhá malinové listí, chtěla do brambor dát trochu libečku a ejhle, bylo to poprvé, co jsme měli narůžovělé brambory, s vůní malin. Také jsme to celá rodina přežili. tak ty naordinované mixované potraviny také zvládneme. Jára

11. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Jen se optám body jdou do 525 a pak 490,360 nějak jsem to nepochopil no za chvíli toho dosáhnu ale ......490 už jsem měl předtím jinak super věc jak s dortama.

Krasomila333, -Amalka a Helena1313 tohle ocenili.
  12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Voly na lep zásadě nechytám, ti se chytají do jámy zakryté listím nebo objednávají před internet.
    Jinak na lep raději chytám intelektuály, je to lepší pocit zadostiučinění. A Mikeši s Trepifajkslem, zítra budu péct švestko-jablečný koláč s citronovým tvarohem. Pokud si to nedovedete představit, nevadí, zítra sem dám popis. Co se akce týče, dobré by to bylo, kdyby padaly ty mrchy zástěry. Kytek mm dost, čepic, že bych mohla salutovat do 28. října, ale ty kytle zasmolený....

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Se omlouvám, že jsem v odpoledním příspěvku zapomněla na poslední stupeň s 360 body, tj. 6 košilí. Teprve pak bude hotovo.

Kostějnesmrtelný - body se nesčítají, jsou vždy od dárku k dárku. 525 je 15 košil, 490 je 14 a na posledních 360 jich stačí jen 6. Když neuděláš chybu.

Helena1313 tohle ocenil(a).
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja Navrh na rozdeleni podle remesel uz byl podany malinkami v r. 2015 - kuk sem.
    Jinak devcata, ja bych se tech prebytku za kazdou cenu nezbavovala, kdyz tak sleduju smer, jakym se Farmerama ubira... min. ja jdu opacnym smerem a zacala je vsechny ve velkem zkupovat 8)
    Btw co se mi vyklubalo z pravekeho tajemna z teto akce radsi ani nebudu psat - urcite se smichy potrhate vsichni na sve farme xD

15. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

...hotovo, řádek řádkuje, nikoho jsem nepolila - a tajemno si nechám na později, nějak mám chlívků a dobytka dost z Baha.
    Pro mne je největším pozitivem akce to, že se nedá pěstovat akční na Baha, tak mne to donutilo pustit se do časovky na poslední plácek u Křišťálových vodopádů. Poprvé jsem vyndala na plochu butiky na plavky a docela mne ten chlívek zaujal - podprsenky z kokosáků ještě chápu , ale nevíte někdo, jak z těch ořechových skořápek dělají ty spodní díly? o_O xDxD

16. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

stonek hotový z bedny 2x zuzino,ze 4 dalších objednávek Ruby,Jadeit,22748 BZ a 41132 TBZ,,což považuji za dobré odměny.Ze všech pokusů 1 chybička,uklikl jsem se

17. stěby

stěby Hvězda fóra

matlafous123 - neřekl jsem, že mě pěstování na pohopolích baví. Ale akci jsem se rozhodl nedělat (= nehonit se za stonkem), a tak místo běžných polí přišly na volné místo ty poho a jinak mám na farmě to, co potřebuju do úkolů. A k tomu tu docela hezkou chrpu - aby se neřeklo. Pár zakázek dodám, v pondělí to všechno vyházím a bude ;). A jsem v klidu, jestli mi to napadá (napadalo, i když je mi to k ničemu), nebo jestli napěstuju (nenapěstuju, už mi chybí "jen" 9508 kytek - což bych stihl napěstovat i teď, ale prostě nechci, no :p).

18. flexka

flexka Hrabě fóra

Nakonec akci dělám na minimu polí, takže mi (také díky sousedům a přátelům) přebývají padátka a chybí akční kytí. Problémy s dodáváním mám také - při veškerém respektu k modíkům - čištění vůbec nepomáhá, ale začínám podezírat hlodavce bez ocásku, bohužel všichni s ocáskem jsou vyhození, tak pokud to do akce stihnu, tak zkusím koupit normální baterky. Jelikož se mi zdá, že ty nabíjecí, i když jsou značkové (třeba proč hodiny se s nima nekamarádí?) způsobují, že hlodavec mi dělá žádný klik, nebo dvojklik. Po výměně baterek to bylo dobré tak 6 her a pak zase chyba.
    Nevím, jestli to může být tím, ale komu to dělalo také, zkuste vyměnit myš. Já ji asi rozšlapu, protože už to chci mít z krku. No a když ji rozšlapu, tak končím (sice bez stonku a přeruší se mi dárky od Kubíka, ale ten klid).

evainfo, Trepifajksl a Y_n_O tohle ocenili.
  19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

flexka, a ostatní, také se mně párkrát stalo, že se jedna položka nenačetla, tím jsem přišla o objednávku za plný počet. Ruka byla rychlejší než myš. Teď raději dávám delší hru s vařečkou, těch je potřeba daleko méně než vypadávátek, tak na co je šetřit a mám dostatek času se ubezpečit, že jsem meníčko sestavila správně a pak si vystačím s tužkou:) Sázela jsem na dvou plochách, na mýtině zůstaly zvěřince a stromy, dobře to do sebe zapadalo, nemusím dohánět kytky ani vypadávání.

20. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Lidi, už mám taky hotovo, vůbec se mi tomu nechce věřit! :) Ještě mám přepěstováno, tak až napadaj nový padátka, tak to domelu :D. A teď si jdu dát pořádnýho panáka! :p
    Všem, co nemaj hotovo, přeju brzký dokončení! :)

evainfo, Trepifajksl a krakoramaja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.