Septemberfest: První obsloužený (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 19/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Tak jsem z toho jelen - jedu pokusy se dvěma meníčky. Už asi třikrát se mi stalo, že dám první dvě věci z prvního a třetí nestihnu ani kliknout a naskočí my druhé :( Stalo se to i někomu dalšímu?

2. stěby

stěby Hvězda fóra

Chvíli jsem se zaobíral myšlenkou, že se do akce v půlce času fakt zhurta pustím :music:. Padátka napadaná, aniž bych se snažil, ale spočítal jsem si, že bych se musel honit deset sklizní, a elán mě zase přešel. Takže pokračuju šnečím klidovým tempem na svých 45 pohopolích :D:p.

3. babina51

babina51 Veterán fóra

Odehráno 75 her,čepic a zástěr dostatek,ale vše vázne na akčních.Spletla jsem se zatím jen jednou,ale to bylo tím,že jsem napsala tak čitelně zač.písmeno doplnila jako H a ono to mělo být M.Trojky zvládám a naběračky to jistí.Na noc zasadím ještě akční a podle potřeby přidám chlévy(jen obyč. z těch padá nejvíc).
    FA119....BAHA364

4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, tak mám hotovo, jelikož jsem párkrát "ujela" a tak jsem potřebovala 82 hry, ale řádek pod u mne s pořadovým číslem 206 již řádkuje. Jára

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no tak tu máme půlku akce zatím to vypadá dobře akorát nevím kdy budu hrát minihru bo není čas přinesl jsem z lesa košík hub a musí se zpracovat na čalamádu;)

+304 dřevěných žufánků

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký víkend všem :) sice neprší, sluníčko si ještě vyspává, ale za oknem je teploučko a hlavně je volno xD tak koukám co je tu nového a příjemně lenoším. Na noc nasadila stromky a napadalo po stovce ze zástěr i z čepic. Taky jsem si konečně spočítala chybějící chrpu a chce to ještě tři otočky (pěstuji jen na hlavní a půl divoké) tak zítra bych mohla úkol skončit :p a možná budu trošku pěstovat dál, protože virtuální vaření je supr a ještě hezké odměny ... no né? [​IMG] Mišmaše které tu tvoříme mi taky nevadí, nanuka si vychutnám i po tlačence s cibulí xD :p Gratuluji kdo má hotovo a já jsem spokojená že akce při pracovní časové tísni stále zvládám :p Držím palečky kdo bojuje, nebo akci teprve začal ;)

7. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova,byla super ;) Kdo má problém s pamětí,pomáhá foťák v mobilu ;)

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dneska se mi povedl gulášek. No - povedl na moje poměry. Sosík excelentní, akorát to maso v tom, ač tři hodiny týrané v papiňáku, furt hužva. Uvažovala jsem, protože ke guláši se mimo pivo nic moc nedá ( snad bikavér?), že k tomu přihodím ještě žůžovej donut, ale to jsem rychle vzdala. Milý můj gulášek asi umixuju na polívku, jinak se toho sajrajtu nezbavím.
    Stejně jsem si při ranním plnění úkolu povídala, že Septembráci jsou čuňata, když to dokážou takhe spatlat. My Čechoslováci, jsme lid prostý a přímočarý, takže k pivu buřt a slaný. Vyvarujeme se tím problémů, sice ne v unii, ale v zažívacím traktu určitě.

9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tady čtu, že si furt někdo vytáčí nějaký bonusy a já ať točím jak točím, tak nic jen vytočená jsem občas komplet.
    Jinak jsem kousíček za 2.preclíkem v lince 585. Tak doufám, že to zítra dám.

10. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Akci jsem dokončila dělala jsem to přes malování 3x to bylo špatně a to proto, že jsem to nestihla tam dát. Nevím čím to je ale při teto akci (ani u dortů) mě nefunguje Ctrl V musím to dělat myší a to je 3x kliknout. Abych se dopočítala tak pokaždé sklizni jsem namlela 10 oděvů padátka jsem nemusela řešit ty jsem měla celkem dost po přípravě potom stačilo ještě jednou dát stromy a chlívky zbytek napadal během pěstování akční. Ke konci jsem myslela že mě to ani nevyjde. Vyšlo to tak tak.

Akci jsem se rozhodla hned na začátku dělat i když ty odměny nestojí za nic ani ta bedna to nezachránila a co se týče tajemna to je zastaralé, že se mě ani nechce dávat na plochu když vím že to půjde všechno do lišty

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Sákryš, vleče se mi to jak cesta z Aše do Užhorodu... Ne, že bych to někdy jel. Úplně mi stačila má nejdelší cesta vlakem - z Plzně do Varny.
    Mám cca 60% 525kové mise a čekám na bejlí. Měl jsem přes noc chlévy a stromy v xxl, ale teď čekám. Ještě, že je ten hnůj přijatelné cenové relace. Několikrát jsem se sekl, takže asi 80 pokusů mám mít. Nu, v nejhorším dám do placu nějaké to SH. Ale žíly mi to nerve, jen mám řádky rád. Díky PetoviM už vím, že jsem v zelených numerech...
    Dámy, pro zasmání- nejen tito jsou divní v chutích.
    Dával jsem si kmín do brambor, neb dělal jsem křidélka pečená . A ze zvyku zatřepu kořenkou, nemaje na mysli, že tato kořenka je na lžičku. I stalo se - brambory zaváté vším kmínem, co v kořence byl. Musel jsem jej vylovit, jednak abych měl také na ta křídla a pak mám dojem, že tolik kmínu by na můj žaludek bylo trochu moc... K tomu letošní okurčičky, které mi naložila moje milá sestřenka Evička, jen to pivo jsem si zatím neotevřel, ale jdu na to.
    No jo, ale už jsem si uvařil kávičku a připravil koláč...:sleepy:;)
    tak mám dojem, že jsem jak ti moji zákazníci:p

12. larelay

larelay Analytik fóra

Už jsem si dlouho veřejně nezahodnotila, takže tak činím, i když nemám ještě hotovo (předpokládám, že dnes nebo zítra ale bude).
    Kdyby byly v akci zajímavější odměny (akorát teď přemýšlím, co by mne nadchlo - tak třeba možnost šlechtit pár hodin s mnohem větší šancí na větší přeskoky), kdyby to bylo spojeno s TOPkou, tak by tu byl jinší frmol - je tu trochu mrtvo, škoda. Pro mne je to takovej maglajs, že mne to baví i nebaví, což je změna, a to je dobře. A hlavně super, že se jede jen na 3 plochách - nevím jak ostatním, ale mne čím dál víc vadí, kolik těch ploch máme (vím, nemusím na ně chodit....).
    Minihra mne nebavila ani u dortů, ale zase je to jiný typ dodávání, než jen odklikat počty ve stodole, a líbí se mi princip náhodných odměn navíc (už se mi ale moc nelíbí obsah těch odměn).
    Trochu mi to přijde nedotažené (hlavně odměnami, tj. tím, jak namotivovat hráče), jinak to vlastně není špatné proti klasickému pouhému pěstování. No, a taky osvěta ke zdravějšímu životnímu stylu mi tu chybí. Farmáři se mají věnovat gamblingu, vytvářet blafy, ze kterých se mi dělá skoro zle už na obrázku...
    Ale zase co bych pořád chtěla. Akce frčí jedna za druhou (to mi až tak nevadí, spíš jsem ráda než nerada), těžko každou vymyslet bombastickou. Takže jsem vlastně docela spokojená a skvěle mi to zapadá do toho krásného depresivního podzimního počasí (to já můžu, i když babí léto je nejlepší).
    Krásný víkend přeji.

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Trepifajksl se mi to taky stalo, že se mi vysypala celá kořenka kmínu do brambor a já to tak nechala. No brambory i voda hodně ztmavly a po delší době jsem konečně zjistila zdravý kmínový efekt ... bohužel opačný xD naštěstí jsem měla volno :pAbych nebyla mimo, tak čekám v leže u telky na sklizeň a snad ji stihnu :p

14. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Motivace přišla v půlce hry,takže se pokusím,co udělám to udělám.Ještě že prší,tak to na dlouhý procházky s psíkem nebude(dlouhý

procházky jedině v psím batůžku)
    :inlove:[​IMG]

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

-pechfógl- a jsi si jistá, že v tom papiňáku vaříš hovězí maso a ne podrážku?
    Po třech hodinách v tlakáči to maso musí být už na kaši i bez mixování.
    :D
    Také jsem dnes někde zahlédl rybolov. Asi bych ho bral.
    Tak ať vám není z toho jídelníčku nevolno, obsluha ať je bez chyb
    a zákazníci nechť jsou spokojení.
    Jdu si k těm neckám nachystat i pádlo pro případ, že mě ta voda přece jen vezme s sebou.
    Pršet nepřestává a z okna vidím nějaký nový potok, který tu nikdy nebýval.

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak to Tě lituju v reále; pohledej lavór, necky nebrat, do těch se voda vždycky nějakým záhadným způsobem dostane, špunt nešpunt :p
    Ve hře jak sebere voda mlejn, tak konečná ;)

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Mikeši, překvapila jsem i sebe sama, protože normálně bývám zásadová až paličatá. Ale nejspíš to bude tím sluncem, které tady na jihu od rána svítí. Hmm, ale podle radaru se sem déšť už taky blíží. Kdyby pršelo od rána jako u vás, asi bych nebyla tak nadupaná a na akci fakt hodila bobek.

A překvapilo i kolo štěstí, když jsem teď 5 minut před sklizní šla zatočit (lístky koupené za mince) a opět padl +1, dnes už podruhé! Díky tomu mám vyřízeno 37 objednávek (s jednou chybou).

18. gazela52

gazela52 Aktivní autor

Nazdárek, tak jsem se dostala kousek za 385 a vůbec nevím, kolik budu ještě potřebovat. Následuje 525 a potom se čísla zmenšují až na 360. Vůbec nechápu. Může mi někdo poradit?

evainfo, babina51 a maribeja tohle ocenili.
  19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem zkontrolovala zelený teploměr a nic moc, placatím se uprostřed požadavku na 385 bodů... Že bych ty stáje zbourala pozdě? Neexistuje, to bejlí musím dopěstovat :) Ale je fakt, že jsem si dnes přispala v rámci nevstávání do práce; už jsem mohla mít dvě sklizně místo jedné 8)

babina51, maribeja a matlafous123 tohle ocenili.
  20. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Taky mě upřímně štve, že tam nikde není uvedeno, kolik mám aktuálně splněno bodů, abych věděla, kolik budu potřebovat do další mety... >:(
    Jinak se obávám, že ty jednotlivé úseky mají uvedený počet bodů jen od balíčku k balíčku. Proto ty počty klesají.;)

babina51 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.