Septemberfest: První obsloužený (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 19/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já mám plán na 77 her a jsem taky zvědavá, jestli to bude stačit - resp. už nebude, neb jednu zakázku pro dva jsem zmastila ukliknutím. Taky by mě zajímalo, kolik pokusů to je ve skutečnosti, to počítadlo je pro mě nepřehledné. Ale tedy počítám s tím.
    Mám po nočních chlívkostromech napadáno na přesně 77 oblečků, hotovo mám zatím 46 pokusů a dalších 14 umletých a bodově jsem po jedné chybě v cca třetině na 525. Kytka je otravně dlouhá a už třetí akci nevidím ani při opakovaném točení bonus do stodoly na žádném kole - s výjimkou jednoho rána, kdy jsem tam měla +1 na 6 hodin - odcházela jsem do práce na cca 9 hodin, takže jsem lístkem neplýtvala. Takže s kytkou ještě dnešek a asi i na noc je tam nechám, ať pak můžu farmu zase nějak pouspat. A doufám, že to stačit na stonek bude!
    Bibif, nasmála jsem se, přesně to mě včera napadlo taky, když jsem podávala nějaké ty bavorské klobásy s růžovkou na vysoké nožce a nanukem - doma jsem předložila skořicový kringel a frflání puboše mě k té minihře přímo vracelo, protože Edgar Statečný je zcela, ale úplně paf. :)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kolomajzník: Z duše mi mluvíš. Já to říkám hlasitě při každé objednávce, ještě že jsem sama doma: Jitrnice, pivo zmrzlina,, fuj!

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

krakoramaja Hry jsem bohuzel nepocitala, ale jestli mas padatka na 100 her, tak chrpu na tech 100 do utery stihnes na 3 plochach natocit taky, takze bych to asi nezkoumala a vyuzila bonus - s hnojem, ktery je pri teto akci za babku je to 5 hod., takze pohoda.

4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, tak jem to spočítala na ještě takových 8 - 9 miniher a měla bych mít hotovo. V devátém stupni jsem zelená až k devítce v čísle 490 a potom, když nebudu nic uklikávat špatně, tak by mělo stačit 6 her. to bych měla dneska zvládnout a pak nahodím chlívky s žouželí na další akcičku. kuchařům zdar a ať nám padají potřebná padátka. Jára

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Dobré ránko, tak už jsem zadala požadavek do mlýna na 70 zástěr, takže dneska určitě budu (mít umleto teda). Servírovat se chystám večer (co zvládnu) a pokračovat zítra, bo tolik objednávek vyřídit nezvládnu.
    jan svatek - doporučuji ledviny důkladně proplachovat ;)
    krakoramaja - tomu říkám KFC teda:inlove:

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mně pomohl včerejší bonus za PL + 100% do stodoly, dneska ráno zkusím znovu a padl! Takže akční mi mooc pěkně přibývá... Jedu v klidu... jsem v půlce u 525. Zatím jsem to 2x zvrtala, než jsem našla způsob, jak si to pamatovat.... a jedu na 100%. Jen nevím, jestli si budu pamatovat 3objednávky. Vlezl na mě nějakej bacil, už ho bacil cibulovej čaj s medem a paralen, ale je nějakej odolnej.... :(
    Jo ten bonus se neprodlužuje, ale překrývá? Je to možný? první jsem měla ráno něco po 9té tuším, což je 1+1, druhý teď k 8mé h a píše to 1+1+1 ? Je to tak správně?

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Naposledy upraveno: 23/9/17
    maribeja, Trepifajksl a babina51 tohle ocenili.
  8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ač slepice, tak mám asi kachní žaludek, protože mně jakékoli kombinace jídel nedělají vůbec nic. Pozřu to s myšlenkou, že když na to má tělo chuť, tak to nejspíš potřebuje a tím pádem mu to nemůže ublížit. Taková jitrnice zapitá borůvkovým koktejlem a navrch zmrzlina je přímo lahůdka ;)

Jsem si to pořádně přečetla a propočetla a myslím si, že bych stonek mohla mít už zítra večer. Je otázkou, jak mě bude bavit dodávání, teď vymýšlím zkratky. Vařeček mám dost, tak pojedu na jistotu.

Skali - jo jo, sama sobě se divím, co s člověkem udělá +1 z pole, do té doby si KFC v poklídku podřimovala. Ale když už to napadalo samospádem, tak co s tím, že?
    MatýsekKamilek - nešpekuluj, sklízej xD

9. Boty

Boty Magnát fóra

Ahoj, roste to pomalu, venku leje jak konve, asi půjdu uvařit něco dobrého, a doufám, že pak nebudu mít chuť na zelené pití :p

maribeja, evainfo a Kolomajzník tohle ocenili.
  10. Skali

MatysekKamilek - těžko říct s tím bonusem. Tolik štěstí na mě nikdy nesedlo. Dala bych na to, co ti píše bonusová lišta ;) (a na to, co ti píše infookno, když najedeš na políčko - kolik sklidíš kousků)

GordonSargent, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  11. ju.no

ju.no Aktivní autor

Ach jo, nebaví mě to. Pěstování ani vypadávátka neřeším, to vždycky nějak stihnu, ale ta minihra... Neubývá to... Za mě palec dolů.

Vařeček mám mraky z pěstování akční a raději je ani nepoužívám, abych to měla co nejrychleji za sebou :-(

maribeja tohle ocenil(a).
  12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Skali: děkuji
    Krakorajama: sklízím, sklízím.
    Po bytě se mi plazí mimino, bohužel couve... tak u toho ječí:) No náklaďáky pískají... tak si hraje asi na tatínka. :music:
    Jinak se pomalu blížím ke stonku... zatím 3x neúspěch... to budu potřebovat už 80 pokusů:oops:

13. TeLea

TeLea Pisálek fóra

• Nepiš více příspěvků za sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko "upravit". Děkuji, Skali
    hmmm, idem si zahrať a tam......rybačka, čo to?

tak už to ide jak ma :)

no, už to preskočilo :)

Naposledy upraveno moderátorem: 23/9/17
    evainfo tohle ocenil(a).
  14. Skali

TELea - taky mi tam na vteřinku problikla. Zrestajtuj hru a pokud budeš mít i nadále problémy, doporučuji pročistit počítač
    Vše pro bezproblémový chod hry

evainfo a silou0071 tohle ocenili.
  15. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Krásné sobotní dopoledne, u nás od rána svítí sluníčko, tak nejspíš vyrazíme na ořechy. ;)Co se týká akce, jsem tak ve 3/4 525 a cíl stále v nedohlednu. Běžně jsem už o víkendu viděla cílovou pásku, ale tentokrát stále nic, asi si budu muset pořídit nový brejle. Jak tu někdo psal "Táhne se to jako med "..ale což, po obědě zaseju, vezmu psa a hurá na oříšky. Na vánoční cukroví jich je potřeba mraky... a pak se uvidí ..snad .

MatysekKamilek: Je to tak, bonusy se překrývají, už přesně nevím jakou kombinaci jsem měla, ale sklízela jsem 9 semínek z pidipole najednou a to byl fofr:) Já jsem v tu chvíli pozastavila akci a plnila stodolu krátkodobkama, abych bonus co nejvíc využila. Byla v tu dobu i děsivka, tak to fakt bodlo.

16. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Jsem zmatená z počtu potřebných bodů (385 - 525 - 490 - 360). Může mi to prosím, někdo vysvětlit?

Edit: Díky za vysvětlení, doufala jsem, že jde o chybu. Tentokrát, mě akce nebaví, dodávání formou minihry je zdlouhavé a řádek je opět v nedohlednu...

17. minutka10

minutka10 Aktivní autor

je to veľmi jednoduché, hra má desať stupňov a v každom je potrebné nahrať určitý počet bodov napr. ak máš stupeň za 385 bodov a za každú správnu zákazku dostaneš 35 bodov, musíš ich v tom stupni dodať 11
    v prípade chybovosti, keď samozrejme nedostaneš tých bodov 35 ale menej sa počet zákaziek na ten stupeň zvýši, aby si ho splnila

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Borůvka1972 - od rána sluníčko povídáš, kde a co to je a jak to vypadá? U nás prší celý týden
    a nejvíce dnes, od rána vytrvale leje. Bojím se, že voda se dostane i za pec.
    Chystám pro jistotu necky, ale věřím, že voda pořád ještě teče z hor dolů a že se to
    ani teď nezmění.
    Nížiny, vyhlašuji vám pohotovost.
    :D
    Žasnu nad vaším akčním elánem a normálně závidím všechny vytočené bonusy.
    To se to pak farmaří.
    Krákorko, ty mě překvapuješ.
    :D

19. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

Ahoj všem, tak akce hotová. Kdyby nebyli vařečky tak asi bych to správně nedala.

GordonSargent, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som si dnes na kolese vytočil 100% do stodoly na 24 hod ktoré dúfam že pomôžu,lebo mám 1 a 1/2 dňa sklz pre neprítomnosť.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.