Septemberfest: První obsloužený (20.9. - 26.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem sopti, 19/9/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem přípravu na akci provedla vlivem nedostatku času - čtení v absolutním letu, takže sice s pochopením toho, co mám na plochy (a na které) vyndat, ale ne už s porozuměním výsledkům té snahy. Když jsem po kouskách pochopila, že bude nutné neustále verglovat farmou z polí na chlívy/stromy a naopak, při napjatém časovém harmonogramu jsem si pěkně frkala, jaká trubka jsem, mohla jsem jet dál ve farmě osazené na družstevní účely. Kytka je dost dlouhá, takže se v tom vrtím neohrabaně.
    No, ale když už jsem to teda takhle rozehrála, tak plnění zakázek mě docela baví, trénuju paměť bez užívání tužky či pomůcek vyššího řádu, zatím dva zákazníci a bez chyb. Vařeček je dost a nouze o ně nebude, padají velkoryse, tak proč je nepoužít. A přidání bedničky mě vysloveně potěšilo, přestala jsem si vyčítat pobrkanost a to, že hru hraju, i když na to nemám (čas). Bedýnka se mi docela líbí, posun proti bednám s jedním plodem dřínu nebo kvítkem chrpy...
    Kdo má pocit, že akce už nemá cenu, chci říct, že není polovina akce, jak někdo výše poznamenal, ale utekl pouhý první den a veliká část hráčů naprostou většinu akcí končí 1-2 dny před koncem, tak bych to viděla vyloženě o rozhodnutí. Já za sebe mám konečně motivaci se o ten stonek snažit. ;)

2. Silwin

Silwin Rádoby autor

Mně změnou odměn v průběhu akce spíš naštvali, i když pro ty, kdo akci dělají, je to změna nejspíš příjemná. Mně však už z principu nedonutí! :p

evainfo, jana563 a krakoramaja tohle ocenili.
  3. mituli

mituli Polobůh fóra

Jupíjupí máme vánoce,celou jednu debničku-no jsem z toho taky na debničku-nebo snad na hlavuo_Oto je prach sprostá kulišárna(nazívám to jinak,ale tady to nejde).Vůbec se mi nelíbí,že mění tah na bránu>:(

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Je to každého věc. Pokud je změna pozitivní, nemám důvod brblat. Akci jsem začala bez nadšení. Teď mám mnohem lepší pocit. Padátka jsou v poho, bo na rozjezd jsem dala všude stromy. Poté přeorala farmu na živočišnou výrobu a dnes odpol rozjela pěstování. A už se těším na ty jitrnice a pívo :D

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak na hrani nemam cas, ale jedu dokola akcni na dvou plochach a zbytek smes chlivku a stromu... tak mam namleto 19 kousku a mam prebytek padatek, ale to bude rychle dohnany... na noc jsem mel chlivky, ovsem vybrat vhodny je fakt pracny...

DANKA722 tohle ocenil(a).
  6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Teď, když jsem ztratil jeden celý den, je mi hozena návnada?
    No co už s tím, přece se nezblázním.
    A nelíbí se mi, že ti co se odváží říct svůj kritický názor na akci a nekřepčí
    radostí, jsou hned označeni za frflaly.Brrrr.
    Skali - ty jitrnice a pivo bude také dávat stonek? To bych si už musel rozmyslet.
    :D
    matlafousku - suchá nebo shnilá úroda? No fuj.

7. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Zatím mám padátek dost. ;) Dala jsem na první sklizeň na 2 plochách jen stromy a mýtinu, kde mám zvířata jsem nechala, jen jsem dala ty s delším trváním. Zatím pěstuji akční na 2 plochách. Z jedné sklizně vyrobím 7 kuchahadrů. Padátka mám ještě na 2 sklizně, pak se uvidí.

bursuk59, evainfo a matlafous123 tohle ocenili.
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, Mikeši, já si myslím, že díky frflalům máme na stonku dodatečně tu bednu... ;) Takže za mne frflání k věci je povoleno bez omezení v rámci pravidel slušného chování 8)

9. Skali

Mikešku - brblal není ten, kdo akci bojkotuje - to je přeciš každého rozhodnutí (taky jsem už pár akcí vynechala). Ale když někdo brblá, že změnili odměny - přesto, že ta změna je k lepšímu - nad tím se prostě podivuju, no. Je fakt, že nejspíš díky brblalům ta změna nastala
    - takže díky, brblalové :D

Naposledy upraveno: 21/9/17
  10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Bacha na vec, Mikeš, ja frflalom Ďakujem:inlove:

11. Mikeš

Mikeš Titán fóra

DANKA722 - no právě, že ti tví frflalové většinou vybojují něco navíc i pro nefrflaly.
    Rozhodně bych bral nějaké hezčí pojmenování.
    A příště nejásej a rovnou vybojuj něco pro frflaly.

Naposledy upraveno: 21/9/17
  12. Skali

Píšu si - dát do reportu: do odměn bednu s jitrnicema a lahváče (točené by zvětralo) :inlove:

13. doben

doben Ikona fóra

Řekl jsem si, že si to tentokrát opravdu zkusím pokaždé zapamatovat a zatím jsem udělal 2 chyby.

14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skali, to klidně můžeš, ale předpokládám, že budeš až druhá, bavoráci byli určitě rychlejší:)

15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Díky pozvání od Mikeše se mi na peci i za pecí tak zalíbilo, že ani bedna s překvapením mě nedonutí odtud vyběhnout na pole. Jen doufám, že nakonec snad neskončím v peci - tedy v troubě...
    On to není ztracený jeden den nýbrž dva, když počítáme přípravu na akci. Zvládla bych ji tak jako tak, ale už se mi nechce, prostě z principu. Na druhou stranu mě těší, že když se farmáři semknou, že dokážou pohnout i RT ke změnám.

16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

No právě, že ti tví frflalové většinou vybojují něco navíc i pro nefrflaly.
    Áno, je mi to jasné.
    Rozhodně bych bral nějaké hezčí pojmenování.
    Vymyslím.
    A příště nejásej a rovnou vybojuj něco pro frflaly.
    Vybojujem.

17. Boty

Boty Magnát fóra

Mi se ta změna líbí, i když to vypadá, že na stonek nedosáhnu, jsem teprve na kroku 245, no zatím je dost času :))

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Boty Jsem na tom naprosto shodne (245, za 20 min. sklizim akcni, tak teda lehce poposkocim), ale pocit, ze na stonek nedosahnu mne ani omylem nepronasleduje ;)

19. šebejda

šebejda Baron fóra

Já akci s minimálním nadšením rozjel, jako vlastně každou jinou. Stonek za moc nestál. Přidaná bedna je bezvadná a tak jsem vlastně získal něco navíc, co jsem neočekával. ALE, mne to fakt ukrutně neba. Dneska jsem akci začal plnit a najednou jsem dodával asi 40 x. Už mi z toho hrabalo a když se mne manželka zeptala, jestli si dám k večeři jitrnici nebo picu, polil jsem se pivem a řek jsem jí, že chci tu modrou. Grrr. A když se podívám, kolikrát to ještě budu muset absolvovat, propadám panice a s vytřeštěnýma očima pobíhám po bytě a mumlám si....jitrnice...oranžová....CHOCHOLOUŠEK....

20. KvetaP

KvetaP Zelenáč fóra

Mám napěstováno, ušité oděvy, ale přidodávání mi z prvního přeskočí hned na třetí. Má někdo taky tenhle problém nebo je to jen u mě?

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.