Septemberfest: Ingridina písnička (28.9. - 4.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. milostivas

milostivas Znalec fóra

ta krákora je božííííííííííííí.... :) :) sice pěstuju jen na tři a půl ploše,ale budu se snažit bo Ingrid je fakt hvězda :) :) zatím jen ten pokusný nektar a dala 50 :)

2. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

Mám 307 nápojov:D
    a budem čakať a sledovať ako najlepšie zaspievam:D:music::inlove:

3. marian.rom

marian.rom Perspektivní autor

Ahojky všem farmářům.
    Tak tentokrát se mi akce docela líbí...jako Vikingové a vyjmečně jsem si pustila i zvuk..
    a jak jsem četla, tak každý má na to jiný názor, ale mě se líbí, když slyším LA, LA, LA GÉ !!!!
    Je to poho akce, sice odměny se taky zrovna neurvou,ale jde to...
    Co třeba bych brala, tak, kdyby si hráč mohl za odměnu vybrat jiný recept, když už třeba má ten čokoládový sirup a nebo i kdyby byl třeba určený nějaký počet hvězdičkových mincí a potom kup si za to co chceš...každý potřebuje něco jiného...ale jinak u mě "DOBRÝ"

4. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Dalších 7 pokusů a stav 600 mincí. Kéž by to tak šlo dál... Ale lahviček jen 99 ks. Na tom bude třeba zapracovat. Zkusím dát na noc vytuněné růže. Zítra jsem v práci, to toho také moc nestihnu, takže si s Ingrid zapějeme jednoho Beethovena až večer.

5. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

já se v tom dost ztrácím
    tak uvidím co to dá a co z toho nakone bude :)

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

zatím 719 řeknu vám sekery šli líp :p

7. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já měla včera jen rozpěstováno, teď po práci jsem vysadila poprvé na všechny plochy pidipolí. Dopoledne jsem měla růže a tedy moc to z nich nepadá, z celé farmy jen 45 padátek, z Baha 24. Zatím nemám akční, tak jsou padátka opticky v plusu, ale nijak zázračně to nevyskakuje. Těším se, až si večer poprvé (krom zkoušky s darovaným nektarem) poslechnu ty árie :D

8. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Mohli bychom tu zde pět Ódy nad dokonalým prokombinováním této akce. Mohli bychom si stěžovat na zdlouhavost hledění nad vizuálním ztvárněním...to přeci jen škodí očím.

Nebo bychom mohli pět ódy..."dokonalá ukázka uvařeného dortu (ať už kočičkou nebo pejskem). Z čehopak? No máme tu jednu napodobeninu amerického starého cartoons...

Bezva ukázka tvoření...vypůjčíme si nápad z jednoho amerického kresleného seriálu pro děti...změníme zviřátko, aby nás nemohli žalovat (husu za kachnu...zbloudilé Vikingy připomeneme v současné akci jen pouhou sekýrkou. Je to explicitnější než-li letící sekera...ta jen odkazuje na cartoons...a již nenechá hráče na pochybách, který díl byl použit.)

Přidáme nejmenované město v Itálii a donutíme hráče se posmívati/zabývati se Ingrid, že pěje a pěje...jak by se tu jmenoval Romeo?...a kde nic, tu nic...umí se o sebe postarat sama...neposkrvněnost se ztvární blond parukou...nasadí líbiví hlásek, protože přeci jen postavit barák neumí...takže to spojuje přirovnání k jedné zpěvačce a jejím dvou písničkám...aneb na konec se svého prince tato osoba dočkala...jiná ne.

Jenže...

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak se mi podařilo teprve podruhé zasadit na pidipole, to je bída :cry: Stejně jako Sovinka i já mám zatím lahvičky v přesile. Soubor jsem sestavovala asi 6x, z toho 4x jsem měla štěstí a získala plný počet. Doufám, že to vydrží ;)

10. pavca67

pavca67 Expert fóra

mně se moc nedaří lahvičky málo vyskakují a mincí 619.měla jsem na klíně vnučku a skládaly jsme písničky no neuvěřitelná radost nádherny smích ze zpívající husy

Naposledy upraveno: 30/9/16
  11. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Tak jsem akci pochopila a docela to jde. Jen čas na akční mi připadá zbytečně dlouhý, takže to moc neodsejpá.
    Gratulace všem, kterým padají dobře lahvičky.
    A hezký den.

12. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Trošku som si zaspievala, niečo ladilo, niečo bolo falošne - zisk mincí 40-50-50-40-40-32-50, takže spolu 312 na 7 pokusov. Aj keď to mám bez zvuku, tá husička sa naparuje poriadne, len ju vykŕmiť a na pekáč s ňou.

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Safra, tak jsem to nejak podcenil, protoze 5.5 hodiny je trikrat sklizen a to je presne spatne, radeji bych 6 hodinovou nebo 4 hodinovku - se zmenou poctu do nektaru... tak to uvidime, zda stiham i omezenou cast odmen, ukaze se co na to nahoda :)
    Zatim netusim kolik ceho mam, zatim jen pestuju dokola a mleti bude jen obcas, na Baha ted jede naplno a na hlavni se mlyn takovyma akcema nezdrzuje...
    408 lahvicek, 3822 medu, 3 davky ve mlyne, no to neni uplne idealni, jen 7 kusu se da z toho ziskat, tak snad jste na tom lip :)

14. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Zdravím,
    musím říct,že akce mě dost baví a se synem se hodně nasmějeme zvlášť, když se trefíme.:DxD:music::inlove:
    A sousedům díky za lahvičky.

15. majat7155

majat7155 Pisálek fóra

Napěstováno by bylo, ale lahviček je nedostatek.
    Namleto mám zatím 15 lektvarů.:sleepy::sleepy:
    Hezkou hru všem.

16. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek,
    tak nejprve trochu statistiky ;) ze 16+1 pokusů 746 hvězdiček což je cca 43,88 hvězd na jeden pokus, což docela ujde, když jsem antitalent na zpěv :D :D
    Zajímavé jest, že mého synka Pepánka mé skřehotání uspává :D :D
    Cíl v této akci je dostat vše co je v nabídce a možná některé dekorace si dám několikrát, dokud mě to bude bavit :D

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Vždycky dělám první zhodnocení a výhled na další až po prvních 24 hodinách. Po odpolední sklizni jsem měla 6232 akční a 464 lahviček, což je za šestinu času dobrý výsledek. Namleto 12 nektarů, použity zatím jen 4.
    Ale povedl se mi pěkný kiks. Když jsem odpoledne přesazovala, na mýtině byla mrkev! Určitě i pohnojená, protože dopoledne bylo hnoje ještě dost a za levno. A dokonce z ní i jedna lahvička vyskočila :)
    Jak to tak vypadá, na stonek bych měla v pohodě dosáhnout. Ale kdo to za mě zkomponuje, to tedy netuším, to mě opravdu nebaví.

aničkamalířka - nediv se, raděj usne, než by tě poslouchal ;)

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

mám 612 mincí + již koupenou nálepku, lahvičky zatím padají tak, že stačí k akčnímu, nejprve půjdu pro stonek (takže ještě potřebuju přes 1000 mincí) ... pak už jen zobat z různého co stihnu

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

To je namrtvicu ....19 pokusů sem "dělal" 39 minut !!!! Přitom sem 2 x chytl 50ku na poprvé a 2x na podruhé. A když vezmu v potaz 910 bodů,mám před infarktem.

20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Od dopoledne jsem napěstovala akční plodinu a a nasbírala lahvičky na dalších 13 pokusů. Při skládání skladeb se dařilo, 12x jsem dala za plný počet 50 bodů a 1x jsem se uklikla a bylo z toho jen 25 bodů, jo za blbost se platí, tady bodama. Teď mám všady zasetu akční plodinu, sklizeň vychází až na 23-tí hodinu, na noc dám určitě zase akční, po dozrání zas tak dlouho zahálet nebude. Lahvičky z první sklizně jsou zatím stále skoro ve stejném množství v rezervě, sklízím s migrací J.C. a tak vypadnuvší lahvičky jsou téměř v potřebném poměru k akční plodině.

Zatím jsem spokojená, jako první půjdu po řádku s dekorkama, tam je třeba největší počet bodů, pak pořídím nálepku a dál si budu vybírat podle nálady. Ale tajemno nevím, zda-li budu vůbec pořizovat, nějak se mně na to nejisto plácat body nechce, to potom možná radši pěstování nechám a vrátím farmu do normálu. Ale to je ještě v dáli......

Krásný večer [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.