Septemberfest: Ingridina písnička (28.9. - 4.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný den :)
    Ach jo :)))) tato akce mě dostala zpět do školních let, když jsem se mučila s německým jazykem :)))))
    a musím uznat, že získávání vypadávátek je záludnější :)) nějak to i mě nepadá a to jsem si nahmatala 500 kousků přes SH a karafiáty, no nějak už to doklepu, ale pokračovat dále nebudu.

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, různé kombinace mě baví sestavit, ale při hodnocení umělců, kteří drží čísla jim říkám ať si číslo 8 obrátí, nedají si říct (nebo je to nějaká rarita, novinka?) ,-))
    A víc bodů zatím nedají než 9,10,10 (všechny tečky zelené) ,-)

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Já se taky dostala k nejlepšímu hodnocení 9:10:10, ale tedy všimla jsem si, že přece jen ty tečky nebyly úplně plné. U jedné byla na konci zelená jen půltečka. Možná tedy hodnocení 10:10:10 opravdu (teoreticky) existuje :D
    Jinak medovky stále v přesile a dnešní ranní sklizeň karafiátů byla, neváhám to tak říct, fiasko. Proti včerejším cca 35 lahvičkám z jedné plochy, vypadlo z hlavní a divoké po 30 a na mýtině jen ubohých 20 ks :cry:

4. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

9:9:10 si pamatuju, vyšší ne, ale ono je to vcelku jedno, hlavně, že to dalo 50 mincí xD, škoda jen, že v pondělí a úterý mám řadu pracovních schůzek a už toho moc nedokončím, tak jen to, co stihnu dnes - ale hlavně, že mám to, co jsem chtěla - nálepku, stonek a SK a ještě něco málo bude ... původně jem si dělala zálusk i na nějakou další dekorku, určitě by šla při OaD dobře vyměnit, nu což i bez ní mě hra bude bavit i dále ...

5. stěby

stěby Polobůh fóra

Jeleni stále běhají někde po lese, místo co by si udělali pěknou procházku u mě na farmě :(. Z TCH 2x ptakopysk, žluté žáby a vydra. A protože jsem nejdřív šel hamounsky po "různém", budu zase honit stonek na poslední chvíli. Klasická hláška: ono to nepadá xD:p.

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ano, je to úplně jedno ,-) teď jsem měl 3 pokusy: 7,10,10 = jedna tečka bílá, ostatní zelené = 50 KR
    2x 999 = všechny zelené = 50 KR

Další: 7,9,10 = půl tečky bílé = 50 KR

Naposledy upraveno: 2/10/16
  7. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Tak já budu pěstovat akční, co to dá, a na konci si spočtu, kolik mi schází lahviček. A Kaštánci se pak na pohodlných polích s karafiáty tak "zlinkujou", že by v tom byl čert, aby po té jejích "mecheche" nezbyl dostatečný počet prázdných lahviček...

8. hroudov

hroudov Veterán fóra

není stonek s dekorkami trochu moc drahý????:cry:

9. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, konečně mám stonek. Opět vypadávátka nepadala. Teď se pokusím naspořit i na něco z různého, jako bonus. Jára

10. aknelsvo

aknelsvo Rádoby autor

Ahojky hodnocení skvělé jenom mi Valkýra nezpívá,zvuk mám zapnutý nevíte kde je chyba?Fungují mi je okolní zvuky jinak nic

11. iDavis

iDavis Baron fóra

No tak tajomné chlievy mám odtajnené, výsledkom boli:

2x pásavec
    1x rybník: červený
    1x nora pre jazveca (je to môj druhý, jedného mám už z recyklomatu :) )

Takže síce ma jeleň obišiel, ale aj tak som spokojný. Už len nazbierať nejaké mince, pred chvíľou som absolvoval svoj zatiaľ najhorší spev, len za 25 mincí. :music:

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

aknelsvo - vlez do nastavení ve hře, a koukni, zda máš všechny zvuky zapnuté

13. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak pozbierat uz len sh, pinkie a nalepku a akcia hotova inac nic prevratneho z tajomnych no skoda, a co sa tika bodou poroty tak tiez mozem povedat ze najlepsie bolo 9 , 10, 10 pri vsetkych bodkach.

14. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Ahojte, aktivovala som výhonok, niečo ešte z rôzneho zvládnem. Fľaštičky sú nejako priškrtené, nechce sa im. Fajn hru.

15. sirchose

sirchose Analytik fóra

Asi tuhle akci po delší době nedám bo nepadaj padátka a kaštanový řádek jsem si omylem sklidil v průběhu akce.
    Točím karafiáty a růže ale je to docela bída,chybí ještě cca 500 padátek a to je strašně moc,no nedá se nic dělat snad příště jen mi obtížnost nepřipadá jako střední pro nižší levely to musí být nesplnitelné,asi by se měl někdo zamyslet nad stanovováním obtížnosti:)

16. aknelsvo

aknelsvo Rádoby autor

Ahojky skalara díky za snahu ale vše mám zapnuté,a potvůrka nezazpívá a nezazpívá

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Je to prostě husa :D Na pekáč s ní ;)

Hvězdičky na stonek by byly, tak ještě superko a pak zkusím tajemky. Moc to nepadá, ale zelené kapky do toho vrážet nebudu. Co napadá, to napadá ;)

18. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

konečně stonek doma, já měla nejvíc 8:10:10. Teď nevím po čem jít, ale nutně :) bych potřebovala jelena. Náhodou mě se tahle akce líbí.

19. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak stonek od ranní sklizně maká, ted budu sbírat lakvičky na další odměny, uvidíme, co z toho kápne...protože lahvičky opravdu jen kapou.Ale stonek je, tak uvidím, zkusím dát na noc karafiáty, dávala jsem vždy růže, ale z těch to padá jako z akčního..tudíž minimum.:oops::sleepy:.Chtěla bych ještě banány a SK a pak, jestli nějaké tajemno...ale to už nechám na štěstí;):p

20. rampusak

rampusak Veterán fóra

Chybí mi 520 flašek a k tomu i to kvítí. Plán akci dojet 2 dny předem vzal za své a pro příště jsem poučená, bourat nebudu, protože jsem na tom úplně stejně jako když vybourám. Kromě hvězd a receptu, nálepky a pinkie chci vše a chtít je něco jiného než mít. Snaha by byla, jak je vidět, je to máuo. U husy dokážu dát max. v jednom tahu 4 pokusy, teď všechny za 50 tj. 200 ale na víc nemám náladu, je to moc zdlouhavý proces a pravděpodobnost opět trošku upravena. Kdo se snaží snažte, když už jsem se na to dala tak pojedu až do vypuštění ducha nebo duše? Burčák ve mě bublá sám, něco z něho bude. Enem po včelách je med. Hezký den. Martina

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.