Septemberfest: Ingridina písnička (28.9. - 4.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak stonek už stonkuje a ted už jen pobrat banány,hvězdičky,SK,SH, a dál co se stihne :) Na noc jsem už dala karafiáty a dál budu pěstovat lážo-plážo :)

2. Přemulka

Přemulka Pisálek fóra

prosím jak získat víc hvězdiček, dala jsem pět pokusů, všechny jen za jednu hvězdičku, takhle se nikam nedohrabu

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Právě jsem absolvovala hodinku zpěvu u Ingrid, samozřejmě bez zpěvu. Šlo to jak po másle, no bohužel poslední risk mi nevyšel, tudíž kompletní stonek bude za 3 hodiny.
    První zkušební byl za 32. Pak se celkem dařilo - 21 x 50, 7 x 40, poslední zas za 32.
    Zatím nasbíráno 901 lahviček, což je na necelé tři dny solidní. Pokud by to takhle šlo dál, předpokládám, že bych mohla vykoupit i celé různé.

4. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Přeji dobré ráno, nevím jak zpívá Ingrid zvuky nemusím. Ale skládání jde dobře, na poprvé se zdaří i za 50. To nejdůležitější už mám, teď pracuji na tajemnu a nálepce. Stonek není nic moc, takže poberu vše různé a pak se uvidí jak se mi bude chtít pěstovat, jestli poberu nějakou dekorku. Zbourala jsem jen prales, ten se staví dobře, a na divošce až dnes jsem dala pryč želvy a přidala asi 100 pidi polí. Lesní je komplet, a na hlavní mám pár stromů a jinak se tam stále pěstuje. lahvičky zatím jsou a nejlépe padají z pralesa, z akční se zalitím bez citrónu i 15. To si myslím že je slušný.

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Přemulka
    v ofiku je to pěkně popsané, jak získat co nejvíce hvězdiček. Na každou hru - tedy při použití každého nektaru - máš 4 cvičné pokusy a ten pátý je "ostrý", za ten se Ti připisují body.

V každém pokusu vyber jednu ikonu ze sboru, jednu ikonu ze skupiny a jednu ikonu z písničky. A po vyhodnocení sleduj, kolik se Ti pod těma ikonama objevilo zelených teček. Čím více, tím lépe. A teprve na poslední, ten pátý pokus, tam zaklikej to nejlepší, co Ti vyšlo z předchozích pokusů, tedy ti postavičky nebo hlavy zvířátek, u kterých máš těch zelených teček nejvíce. Lze tedy i u toho pátého pokusu riskovat a dát něco jiného, ale mnohdy se to nevyplácí, fakt lepší poskládat z předchozích pokusů. Pokud Ti někde vyšlo hned pět zelených teček, tak už nevybírej nic jiného a dávej znova to!

U skupiny musíš u toho posledního ostrého pokusu získat alespoň u toho pátého pokusu vždy všech pět teček, tam se dá trefit, protože je pět postav a máš pět pokusů. Takže pokud v předchozích pokusech Ti nevyšlo u žádné postavičky 5 teček, na ten poslední pokus můžeš dát tady bez rizika tu ještě nepoužitou.

Hodně štěstí [​IMG]

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já jsem na noc už dala dlouhodobky tak, aby to časově vycházelo, na hlavní bavlnu, na Baha mochyni, ráno 126 lahviček, to pomohlo.
    Zatím mám 761 lahviček, uvařeno 30 nektarů a vyzpíváno i se zkušebním 1450 mincí.
    Akci potřebuju mít víceméně pod střechou v pondělí ráno, pak jsem pracovně nepoužitelná pro časování sklizní, takže nepočítám, že bych si mohla užít fázi "lážo plážo" a vyzobávat dle chuti z různých, dneska si udělám propočet na reálné procento vypadávání u mě a zkusím se pro něco rozhodnout a získat to. Stonek bude nejdéle zítra ráno, je to velký posun proti první Ingrid, kdy jsem na stonek nemohla ani pomýšlet, protože mi to prostě nevyskočilo (taky jsem byla lvl40 a něco, pokud mi paměť slouží), takže můj pocit ze hry je dobrý. Hodnocení obtížnosti "střední" v kombinaci s obtížností minulé Ingrid, která byla "vysoká", mi tedy opět nesedí, ale dobře, to nechám koňovi, já si minihru pouštím i se zvukem a docela si to užívám, když najdu chvilku soukromí a nikdo kolem mě není :). Děkuju RT za další vydařenou akci, bavím se docela dobře. (Kdyby tu byl palec nahoru, byl by zde použit.)

Veliký dík všem sousedům i nesousedům za opětovné zasílání vypadávátek, jsem denně na maximu a v počtu vypadávátek mi to pomáhá citelně. Děkuju. :inlove:

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Mojej Ingrid to ide ako Kájovi,len ju nepočujem keď že som vypol zvuk najviac na 3 pokus trafím pesničku čo som skomponoval.Čo pozbieram pomliem a idem si s ňou zaspievať,to by bolo pre mňa moc dať mlieť viac kusov stačia 2.

8. EliM77

EliM77 Magnát fóra

ranní statistika

Medová láčka: Mám 27530
    lahvička: Mám 1605
    elixír: Mám 53+1
    36x50
    10x40
    7x32
    1x25

9. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

no když budou vypadávátka tak stonek by mohl bejt po obědě(zatím1489)teda pokud se mi bude dařit jak dnes ráno z 8 pokusů bylo 7x za 50 + 40:p

10. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

krásné ráno, já mám zatím stonek a dekorku Valkýra zpívá,dneska bych měla koupit další dekorku...možná obě...uvidíme:p a pak se pustím do ostatních odměn postupně, jak mě oslovily..samozřejmě se jich budu snažit získat co nejvíc...:D...ale uvidíme, jak napadají lahvičky...že..velebnosti;)xD:music:

11. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Zatiaľ mám 12982 krčiažnika (vyzerá to skoro ako kôpka hnoja), fľaštičiek 735 a nahratých 1172 mincí. Grafika je veľmi pekná, ale zvuky mám vypnuté. Času ešte dosť, tak z odmien by som mohla uchmatnúť skoro všetky.

12. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Základní plán splněn, takže je v podstatě hotovo :). Právě jsem získal stonek s dekoracemi + nálepku. I když to bylo docela zdlouhavé, tak aspoň oživení mezi klasickými akcemi. Teď budu pokračovat v pěstování a sbírání lahviček a rád bych ještě aktivoval SH, SK a nějaké tajemno :p.

13. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Část akce hotová, co jsem nejvíc chtěla, mám. Zbylo i na nálepku, jenže po ní až tak netoužím, přijde na řadu až na konec. A teď hurá směr obchod, oddělení "různé".

14. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mnóó,stó střední přehánijó,lehká by lepši pasovalo. Mám kompl.haluz,SK,TCH a nálepku.Vezmu-li v potaz,že spodní řádek mě neinteresuje,tak chybí cca 300 bodů na TS.Ale protože je akce až do úterka,dojde asi i na ten spodní řádek.
    PS: husu se musel vypnót,nelad prozrazoval body dopředu a tím sem ztrácel překvapení z bodování.

15. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

díky díky moc

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stonek + nálepka hotova. ;)

17. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

No vzhledem k tomu, že jsem dneska přijel z Jeseníků tak toho asi moc nestihnu.... Zkusím to a snad z toho něco dostanu. Ale kdo chce farmařit, nesmí jezdit po výletech... Ale bylo tam krásně....

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

uf, řádek ve stonku právě aktivován, nálepka nalepena už zkraje akce - akční zaseto, tak uvidíme, co všechno ještě stihnu vyzobat ... ale teď jdu "zobat" oběd xD

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Vida, tak mam prumer 44.5 mince na jeden pokus, to neni uplne idealni... udelano zatim jen kolem 12.5 tisice medu, tedy 25 pokusu a to na stonek jeste nestaci, tak se jde cekat na dalsi urodu...
    Potrebuju kolem 30 tisic, mozna krapet vic, abych mel to minimum co chci, to se stihnout da, ovsem nepodcenovat cas a nenechavat si ten zpev na konec, ono to trva dost dlouho a minule jsem si nechal jen pul hodiny a malem jsem nesthl hodit vsechny sekery :)

20. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne, v poledne jsem se vrátila z hlídání. Počítač jsem si vzala tentokrát sebou.Adámek byl nemocný, tak to bylo včera na celý den. Rád se mnou chodí na farmu a společně sadíme a staráme se o zvířátka. Vím dobře, že máme ve hře krásnou grafiku, ale já třeba řádek na stonku beru jako něco, co je třeba odkliknout, aby byly body. Včera jsme spolu seděli asi hodinu, Než si to všechno prohlídl a dekorky, které ho zaujaly, jsme sledovali. Je to fakt krása, kterou bereme jako samozřejmost. Adámek bude mít v listopadu 4 roky. Zkuste se všichni podívat, až budete mít trochu času, jak krásnou hru vlastně hrajeme. Jo a zpěv Ingrid se mu moc líbil a zpíval zároveň s ní. Abych nebyla trochu mimo, před chvílí jsem aktivovala řádek na stonku a samozřejmě se pokusím získat i další odměny.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.