Septemberfest: Ingridina písnička (28.9. - 4.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 27/9/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kimikimia

kimikimia Perspektivní autor

Tak mě vypadávátka došla. Soustředila jsem se (no dobře chtěla jsem se soustředit, ale měla jsem jiné věci na práci) na kvítí. No ale SK už mám, na tajemky vyzbyde. :)

Ale zajímalo by mě, co si prozpěvuje...jsou tam tři a tři a to na mimča nestačí. Takže by doporučovala SK použít na něco jiného? Nebo ten pohled a hlas vzhůru naznačoval, co preferuje?

2. akyba11

akyba11 Pisálek fóra

Já tohle miluju-je to ještě lepší, než sekerou házeti-škoda mít zavřený zvuk, je člověku hned jasné, jak bude vypadat hodnocení-jsem spokojená, díky

3. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak já musím říci že sekerky byly lepší.Tam jsem hodila několikrát 50.A teď to jsou samé 40.Tak takhle nevyberu to co potřebuji.

4. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, stonek stonkuje, také se mi nepovedlo vybrat to nejlepší na 50 mincí, mám ještě akční kytku na 18 mletí, došly lahvičky, asi 3x zaseji a snad to bude stačit, hvězdičky mít nemusím, pinky mám, recept také, no nevím zda nějakou dekorku navíc již jsem překročila 100 level, tak mě to už nehoní, uvidím, jak se rozhodnu, košík na rozpěstování nezakoupen, používám MJS, vodu a migruji s JC, příjemný víkend a každý ať si vybere co se mu líbí, ahoj Alena

5. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

ahoj lahvičky moc nevyskakují mam jen 594 hvězdičkové mince někdy mi husička i pěkně zaspívala chtěla bych získat co nejvíc odměn tak jako každy jen kdyby ty lahvičky líp vyskakovaly:)je to legrační kyž se zakoktává:Dpřeji pěkný víkend a at se vám daří:inlove:

6. sirchose

sirchose Analytik fóra

Co blázníte lidičky vždyť to potrvá ještě skoro 4 dny,to toho ještě napadá:p

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak zatím 1099 stonka by mohla bejt záftra:p

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

1112 mincí - dnes to teda Ingrid moc nezvládá, že by únava hlasivek?

9. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Dekorace úžasná, mincí mám 1544 což je super, uvidíme jak to bude pokračovat.

10. stěby

stěby Hvězda fóra

Bída s nouzí. Trefit zpěvy páteční "za pade" mi jde tak jednou ze tří pokusů, zbytek za čtyřicet :wuerg:. Už jsem oproti plánu dávno v mínusu (i s nektarem zadara :D) a škrtám položku hvězdičky v itineráři k nákupu. Ale jinak mám všechno, co jsem chtěl, teda zatím vyjma stonku :p. Na ten se ještě dlooooouho načekám -.-:sleepy:. Ale kdyby na mě z TCH vykoukl jelen, všechna příkoří by byla zapomenuta :inlove:.

11. šebejda

šebejda Baron fóra

Mno, maličko přitvrdily, sekyrky byly jednodušší. Ale->nic neinvestuji, jenom píli. Takže nevidím problém v vyzobání pravděpodobně úplně všeho :) Zatím akci chválím, ale své resumé dám, až dozobám:D.

12. iDavis

iDavis Baron fóra

Do tejto akcie idem, aj keď mám na to len dnešok a víkend. Chcem získať aspoň jednu dekoráciu a nejaké TS a TCH (z ktorých by mi mohla padnúť nejaká novinka :D), zvyšok nechám tak. :) Každopádne podarená akcia. :)

13. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

ještě 400 a bude stonek aktivovaný,jde to dobře,mám na 50 kliku,dokonce 3x hned napoprvé

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Řádek řádkuje, SK doma a teď už budu vybírat odměny, co se hodí a začnu ZB. Chtělo by to ještě trošku víc štěstíčka, zatím se daří tak na 2/3, napoprvé zatím ani jednou 50 mincí, napodruhé 2x. Ale je už pár 40 mincí a taky malounko 32 mincí.

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Zdravím. Přestože mám hudební sluch , miluji hudbu , tak kamarádka Ingrid se tentokrát
    se mnou nehodlá moc kamarádíčkovat. To u vrhání sekyrek jsme byly kámošky na život
    a na smrt. Asi jí někdo bonznul, že jsme její soukmenovkyně měli několikrát od poslední
    akce k obědu, se zelím a knedlou. Ona je asi právě proto na mě zlá...prostě nezapěje solidně
    a nezapěje, skřehotá většinou, jako by jí někdo držel za drůbek.
    :pxD

16. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, došla mi padátka tak na noc dávám dlouhodobku a přes den budu točit akční. ;) Jinak zatím 12x50 7x40 a 1x32=952 mincí. Budu se snažit získat všechny odměny, hlavně stonek a podivuhodné stromy a výběhy. Recept mám a pinkiho dost.

17. Dela76

Dela76 Aktivní autor

Ahoj,mincí zatím 1149,mám dost problém udělat 50,většinou 40 a párkrát i méně..pokud to takhle půjde dál,asi oželím stonek a vyzobu něco jiného..kytek mám přes 6000 ks ve stodole a lahvičky k tomu chybí,na noc dávám dlouhodobky,ráno se uvidí..

18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dneska končím na stavu 21 023 ks medové láčky a 887 ks lahviček, takže je čas to hodit do mlýna ;). Ráno začnu skládat, no tak jsem zvědavý, co vytvořím a co hlavně získám. Doufám, že zítra splním už plán nálepku + stonek s dekoracemi. Pokud se mi to podaří, tak to bude fajn a potom další dny to ostatní :p.

19. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Bylin mám dost, padátka silně pokulhávají, tož jsem hodil bavlnu, cibulu a oříšky. Mincí mám 1190, ze 24 pokusů jen jeden za 40. Zatím čekám, až kolik toho od Ingrid získám na tantiemách a pak to střelím v obchůdku. Co taky dělat jiného, že?

20. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Od ranního získání stonku s dekorkama a nálepky jsem pěstovala a sklízela na všech plochách jen akční plodinu a sbírala lahvičky za pomoci J.C. A nakonec můj plán na odpoledne a večer získat ještě SK, SH a všechna tajemna, to vše za 870 bodů se vydařil. A protože jsem počítala, že se bude při zpívání dařit vždy jen za 40 bodů, ale dařilo se převážně za 50 bodů, čímž jsem ušetřila jak plodiny, tak hlavně vypadávátka, zbývá ještě 3 052 akční plodiny, což by mělo bohatě vystačit ještě na párty lístky. Ale to až po ranní sklizni, ve stodole na polici už je jen 45 lahviček.
    Kaštanový řádek jsem nevyužila, i když stále je v pohotovosti ho použít. Ale už ho asi odkliknu, aby dozrával na nějakou další akci.
    Pro dnešek dobrou noc [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.