Septemberfest 2020 (23.9. - 29.9.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Druhá stonka už fičí na plné obrátky.V predošlom príspevku som písal prečo nebrávam tajné a teraz sa mi to znova pritvrdilo samé lištovky 2 x javor cukrový xxl,2 x praveká jedľa xxl,xl a vresna.Javory mi pribúdajú jedna radosť ako v odmenách tak aj na kolese nešťastia.

2. bačkora85

bačkora85 Veterán fóra

Dobrý večer všem, tak i já se můžu zařadit mezi ostatní, co již mají hotovo ;). Oba stonečky stonkují, jupííí. Hraji dál, ještě chci vybrat nějaké položky v obchodě....přeci je tam nenechám xD. Dobrou noc ;)

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, tak díky šlechtění za 1SK jsem konečně akci dodělala, mám oba stonky a tak můžu ještě něco přidat na pořízení dalších SK a SH, ty se vždycky hodí, všem, kdo má hotovo, veliká gratulace, a Vy ostatní ještě zaberte, ať se Vám to také podaří.

4. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Svojim hroším tempom som to konečne tím nenažraným zajačiciam nahádzal do tlamy,vybral som,čo som chcel a už budem sudy ukladať do stodoly.

5. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Menší vada na jinak dobré akci![​IMG] :wuerg:
    Klidně se mohli dát vybírat dekorace neomezeně......o_O

6. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

No ja vdaka slachteniu mam sudov plnu stodolu a tak zase sadim akcnu a este do zajtra daco vyzobkam :D Pekny sice uprsany dnik prajem a nech sa dari tym co este nemaju hotovo :)

7. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

Súhlasím s kaolínom. 22 hviezdičiek a obchod už celý vykúpený, aspoň keby šli nejako vymeniť za tie ozubené to by bolo aspoň niečo... Obchod ešte nemám celý vybrakovaný ale dá sa zatiaľ.

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tak rád bych utrácel a není za co. Hvězdičkové mince, bohužel, nedomysleli.
    RT nás poněkud podcenil.

Chvíli jsem si živě představoval jaký dník že nám to přeješ, než mi došlo, že píšeš bez háčků.
    :D:D:D

9. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

tak druhý stonek jsem vyzvedla tak si jedu akční třebas ještě vyzvednu dekorky na stonek po včerejším BB mám skoro 600 sudů tolik už nepotřebuji takže akční mám 1 hvězdičku takže těch 9 bych mohla zmáknout a když ne taky ok seženu na OD ;) možná

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No přesně jak říkáš, je to tak a proto jsem přestala dál sázet akční, je škoda mít jen namalované odměny, které nejdou vybrat, i když v různých je toho dost, ale náhody v TCH jsou ještě horší xD .. opět nějak nedomyšlené :p

11. vladca

vladca Stará škola

mne sa zvýšila jedna hv. minca ... ďalej som nepestoval, na polia som nahádzal stredne dlhé kvety na doplnenie stavu
    (neustále mi ich niečo v sezóne "žerie") a čakám čo ďalej... ;) ... taká pohodová akcia na 1*

12. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Tak to bude tak tak na 88 her, ted jsem sklidil a ještě 200 padátek musí do zítra padnout, padají čím dál míň je to aspon promne záhul :) jo když chcu hamounit a nestačí mě jen 21000 plodin a musím dát víc tak musím počítat že to bude a chlup :oops:

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám jednu poutnerii:DA jenom jeden stonek:eek::p

14. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Na druhý stonek chybí 3 * mince.... to už snad stihnu do konce akce .... :)

15. mamanka21211

mamanka21211 Aktivní autor

Akcia je hotová, stonky pracujú, ale ešte som nasadila akčné ešte niečo vyzobem.Dobrú noc

evainfo tohle ocenil(a).
  16. stěby

stěby Hvězda fóra

Hotovo, oba stonky. V klidu, v pohodě, bez nervů. Dosbírám poslední večerní sklizeň a překopu farmu do normálu.

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Došly bedny, končím. Škoda ještě jsem mohla třikrát nakrmit.:p;)

evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  18. WildJets

WildJets Pilný autor

Chybí mi poslední 2 nakrmení pro druhý stonek, na poli je ředkvička, tak to už snad dopadá :)

evainfo a -Jara05- tohle ocenili.
  19. rasinka63

rasinka63 Pisálek fóra

Fajn, údržba hry, to se mi před odchodem do práce a poslední sklizní fakt hodí....

evainfo tohle ocenil(a).
  20. sene

sene Pisálek fóra

Gratuluji krátká pauza při sklizni má cenu hrát farmu?Dnes končí akce.

evainfo tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.