Septemberfest 2020 (23.9. - 29.9.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Vytočil som si na kole +1 na 6 hodín,ale nevadí 2 x hodím SH a potom pokračovať bez neho.Na prvý stonek mi chýba obdarovať dve zajačice.Keby som nešľachtil tak sudy by mi chýbali,a že je BB to nebolo poznať padala mi iba genetika ako zvyčajne tak som zo šľachtením skončil.Nejako to už možno zmáknem aj tú druhú stonku.Času je ešte dosť.

2. pavcape

pavcape Perspektivní autor

No mě tedy už vadí to minimum vypadaných padátek ... :-(

coneznam tohle ocenil(a).
  3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Jo jo, moc nepadá, ale na pár posledních sudů do stonku č.1 jsem šlechtil, tak první část hotova.
    Na noc zasety dlouhé, tak budou sudy i na druhou část.

4. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj všem farmářům,stonky stonkuji,tím pro mně končí tato akce ,něco málo vyzobáno z obchodu a farma dána do normálu a jde se pěstovat do stodoly ,co mi chybí ,sezona je náročná a bere mi to čeho mám málo,jinak akce šla docela dobře ,na padátka jsem použila vytuněný šafrán a trochu šlechtění,všem vám přeji hezký zbytek večera,

5. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Zasel jsem na Hlavňáku a v Divočině dlohodobku (10h) a sklidil za 7,5 h 62 sudů. Nic moc. Tak nevím, co mám vlastně po láčce, které už mám dostatek, nasadit. Ostatně výnosnost u láčky na 202 polích švenkuje od 7(!) do 38 sudů. To je docela zajímavý interval. Nevím, co tím autoři zamýšleli. Doufám, že nechtěli hráče jen tak naštvat.

coneznam, evainfo a Peto121 tohle ocenili.
  6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja si dám ešte jednu otočku a druhá stonka bude vymaľovaná.V obchode som zobral SK,SH a vrtuľky.Ešte dosť mi zostalo ozubených mincí,ale keď ja tak nerád tajnáše beriem,lebo ja nemám šťastie na niečo poriadne.Tento krát si zoberiem tajné dražé uvidím aké skvosty mi s nich vylezú,ale veľkú šancu im nedávam.

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tentokrát musím RT pochválit za aktivační dobu stonku,že je menší než 168 hod!Bo bych jej stejně většinou aktivoval až po 192 hodinách,kdyby byla aktivační doba 168 hod.o_O
    Zatím nakrmeno 78 potvor a nachystáno 4338 ks akční plodiny na další krmení.Chybí sudy.

8. smoulinek123

smoulinek123 Hrabě fóra

Zdravím, tak já jedu podle plánu, dneska ještě 2x a budu mít přes 26000 plodin a bude chybět 500 padátek to snad dám do úterý :) tak že 80 her a mám co jsem si vybral :) at se daří všem kdo ještě jedou akci.

9. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

tak mne tiez stonkuje jeden no na druhy mi stale chybaju sudy ,asi padaju k susedovi :D no nic idem dat slachtit :) peknu nedelu prajem :) sakra a slachtenie je za 1sk o))))))

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

sovicka64 - tie sudy padajú bbowlingovi,nevidela si?;)

11. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

I mým šnečím tempem bez bonusů už jsem získala oba stonky. Jedu dál, v obchodě na mě ještě pár věcí čeká.
    Nějak nám utáhli padátka, s 8 JC max 23ks na jednu plochu. Zpočátku to bylo mezi 45-50ks. Naštěstí mám v záloze šafrán, ale budu muset zvážit, zda se vyplatí plýtvat SH.

12. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, taktéž mám hotovo, padátek s 8 JC vypadlo teď něco málo přes 30. 2x jsem naplnila celý tulidomek, tak mám nebo mi zbývá padátek na 12 nakrmení. Tak pojedu dál.

13. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Bezne muzu davat na noc akci, ale tady ne, nejak slabe padani, takze na noc dlouhodobka... dnesni bonus od Kubika jsem si teda nechal az po akcni sklizni, ono 8 hodin je teda presne na dve otocky s hnojem, tak to akorat stihnout vcas... prvni stonek hotovy, druhy teda s tim bonusem bude do zitrka v pohode... pak jen co za ty ozubeny kola udelat...

maribeja, davidson00 a matlafous123 tohle ocenili.
  14. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, akce hotová. Na začátku padlo za 120 modrých lupenů 1x100% a 1x200% na 12h. Napěstováno něco kolem 30tisíc kytek. Zaječice nakrmena 97x. Spotřeboval jsem zhruba 1400SH, polovina je už zpátky. Akce celkem dobře splnitelná. Odměny taky dobré.

Hezkou hru ...

15. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Je neděle,den nic nedělání :),jedu v poklidném tempu,zbývá 6x napojit hopsalku a druhý stonek je komplet ;)
    Akci pojedu dál,třeba někdo bude potřebovat vyzvednout dekorku ,na kterou již nebude mít čas

16. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Hotovo. Zaječice nakrmená k prasknutí. Oba stonky získány. Sudům se moc nechtělo a byly výkyvy v padání. Ale moji bednáři naznali, že když je hnusné počasí, tak proč by neudělali nějaký ten přesčas...
    V obchodě jsem vyplenila nabídku hnojiva, koupila si nářaďový strom (mám jen nástavbu, která bez základu byla k prdu), bonusy apod. Sezónní body byly samozřejmostí.
    Každopádně na poli dlouhodobka do rána a pak ještě otočím láčku. Ráda bych získala z obchodu ještě nějaké odměny. Hrotit to však nebudu. Co jsem chtěla mám, teď už jen bude něco navíc.

17. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ještě 300 padátek a bude druhé stonek snad to napadá

18. burds

burds Titán fóra

Celá akce hotová.Farma v původním stavu

19. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Člověk se při hledání, kde to nejvíce padá, docela nahledá, aby nakonec přišel na to, že je to nastavené tak, aby to od 5h základu padalo přiměřeně obdobně. Někdy i blbě. Ale při zachování klidu a pravidelnosti se Stázka Kubovi přes všechna protivenství nakonec stejně dostane.

Naposledy upraveno: 27/9/20
  20. coneznam

coneznam Osvícený autor

No ty padátka, to je tedy hrůza děs. Ale díky šlechtění se nějak daří. Myslím, že dokončím i přes prodlevy mezi sklizněmi

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.