Septemberfest 2020 (23.9. - 29.9.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 22/9/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Milena1952 - ahoj, to je sojka ;)
    (Sojka chocholatá / Kapuciarka modrá)

maribeja a sovicka64 tohle ocenili.
  2. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Skali- díky:)

maribeja a Skali tohle ocenili.
  3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Milena1952 - není zač, hezký den :)

maribeja tohle ocenil(a).
  4. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Vyhrnout rukávy,skočit do holínek a půjdu do teho... každý bod do sezony pro mne znamená menší průvan ve stodole :D

Edit: držím se při zemi,stonek bude třešinka na dortu,pokud se k němu dohrabu ;)

Naposledy upraveno: 22/9/20
  5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

berkaKolchoznice, pravdu díš. A nejen body do sezony, ale BéZetka taky slušná, navíc ten druhý řádek, jak psala alexandrička, dává procenta z dekorací po celých 36 hodin, takže i když je aktivace týdenní, dobře poslouží. 150% navíc k různým mazlíkům a dalším řádkům je slušný vývar i u mne, a to nemám ty nejvýnosnější dekorace, jako pasti, melodie, deštníky... U některých farmářů snad praskne teploměr při sklizních :)
    Takže zkontroluju, čeho mi zase sezonní zákazníci sebrali ze stodoly nejvíc, zaseju něco dlouhého a budu číhat na začátek akce ;)

EDIT: beruško v minisukni, dva, dva řádky na stonku a ten druhý důležitější :) To dáš 8)

6. sovicka64

sovicka64 Hvězda fóra

Ahooojky :) Tak ja tentokrat pripravu nepodcenim ?) Vsetko som si precitala tak snad dakde doleziem,pokial mozno az do uspesneho konca o)))) No jeden nikdy nevie co mu do cesty vlezie :D Pekny podvecer prajem a moc sa nepretrhnite o)))))

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak nejdriv 50, ted 65 limonad, tedy na oba stonky a jedny koupeny dekorky... no melo by to jit, jen ten cas kytky je spatny - neotocim efektivne, skoda...

Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  8. Y_n_O

Tassi, základní čas 5.30 s vodou a hnojem je čas zrání cca čtyři hodiny, netuším, jaké mám bonusy, na akční pomáhá asik jen něco na bobky a vodu ze stromu. To není tak špatné, horší jsou ty šesti a sedmihodinové akční kytky...
    Jestli se pletu, hned to sem, prosím, napište, ať nematu další hráče, krom sebe. :)

EDIT: Já teď často využívám pohopole, protože se k PC nedostanu zavčas. A když se kolo unaví a pošle bonus 100%, je to s vánočkou a nevinností ve slotu s kapkama zisk jak blázen. Za stejný čas jako akční násobený zisk a úspora kapek. Kdyby nebylo Apachie1, taky bysem to nevěděla. Psala to mockrát.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný večer :) mě tato akcička úplně probrala a to mám po pracovní inventuře trvající 10 hodin :cry: asi ani nebudu brblat na dlouhé stonečky, protože jsou dělením sedmi dní vyvážené pro dané BZ farmičky, ale nárazově to bude pecka xD takže do akce jdu, od zítra zase jiný pracovní režim, ale mobil nachystaný a na tajňačku to pofrčí ... aspoň doufám. Asi zatím na pěstování jen půlky z obou ploch, protože mám bonusové dekorky, ale prodloužený víkend bude konečně volný, tak to nějak doženu :p

10. Tassadar11

Y_n_O : nooo, ja radeji ty delsi kytky, muzu je dat na noc a je to tedy efektivni... pomaham si i pohopolem, ale opet delsi jsou lepsi...
    cim kratsi kytka, tim mene efektivni je hnuj a o SH ani nemluve, takze i proto - nocni akcni kytka a SH vyhrava u delsich akcnich (pochopitelne mensi pocet musi chtit)...

11. smoulinek123

smoulinek123 Velvyslanec fóra

Zdravím, do akce jdu a na oba stonky musím sklidit 18x s vodou, hnojem a MJS a měl bych to stihnout do pondělka udělat teda když bude víkend volný :)

12. Y_n_O

Tassi, já efektivitu měním ze dne na den, podle přístupu na síť. Ty máš možná pravidelnou pracovní dobu, já ne. V jedné práci se na síť dostanu, také ne pokaždé, ve druhé vůbec ne. Když nemám přístup včas, jdou pohopole, tam je hnůj nezbytný. Když mám čas a SH, využiju pidipole s kapkama a sloty nebo pohopole pro úsporu kapek. A jak jsem psala, Apachie1 v případě možnosti pravidelné sklizně upozornila na nezanedbatelný zisk z pohopolí u bonusu 100% do stodoly. U těch delších kytek to třeba u mne nevychází na pracovní (kde to zásadně nestíhám), ani spací režim ani u pohopolí s vylepšením ve slotech, tak, aby se to vyplatilo xD

GordonSargent a evainfo tohle ocenili.
  13. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Milena1952 - U Vás sojka,u nás kapuciarka modrá.:p

Helena1313 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  14. Tassadar11

Y_n_O : jojo, kdyz dve akce po sobe stovky modrych a nepocitane zelenych nic, pri predchozi akci se jednou povedlo vytocit na kole - ale to zrovna nebylo potreba... tak se uvidi, zda se zadari... na net muzu dobre, ale nevychazi mi to na otocku tak abych udelal o jednu vic - u delsich kytek muzu ten cas upravit s hnojem, taky ne a kvuli 30 minutam plytvat s SH nebudu...

Y_n_O tohle ocenil(a).
  15. Y_n_O

Tassi, čekám, co vypadne z beden, s lepšíma lístkama jsem to protočila u minulé akce. Ale ono to třeba vyjde 8)
    No vidíš, a třeba těch třicet minut u mne udělá hodně. Když to nestihnu, pak su v potupáku hned bez a následně pár hodin bez připojení... Všechno má svoje pro a proti :)

16. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

Povšimla jsem si diskuze mezi @Y_n_O a @Tassadar11 - v červnu jsem po hodně dlouhý době začala hrát a hodně věcí se změnilo od tý doby, co jsem hrála. Můžu se zeptat, je tam velký rozdíl mezi ziskem s pohopolema a pidipolema pokud vytočíte bonus? Co je nejlepší když se vám podaří vytočit kulový? Pokud je doba růstu akční 4,5 hod, vyplatí se třeba dát pohopole na noc a zbytek dne pidipole pokud máte přístup na internet? Děkuju vám za radu :)

17. Tassadar11

jeannette.mrazova : no ja to delam tak, ze kdyz vytocim bonus +100%, tak pokud mam cas tak dam mala pole s SH... sice hodne spotrebuju ale vyuziju toho... kdyz ale je noc nebo nemuzu, dam pohopole, voda + hnuj + SH a vrtulku(!) - cas prakticky jako by to nebylo pohopole, ale vynos velky... kdyz se povede oboje i s bonusem z kola, tak to hodne pribyva...
    U teto akce ale nevim, zda se ty odmeny vyplati, no doufam ze i bez bonusu dam 65 krmeni...

jeannette.mrazova a matlafous123 tohle ocenili.
  18. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

@Tassadar11 dekuju za radu, uvidim, co vytocim na kole, jestli budu mit stesti :) sice nejaky SH mam, ale na moc otocek s pidipolema by to nebylo, ale na noc zkusim dat ty pohopole a uvidim, jestli se dostanu do cile :)

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vytočila jsem si 100% a 2x +1, tak to bude přibývat :p

Edit: tak kde máme akcí?

Naposledy upraveno: 23/9/20
    matlafous123 tohle ocenil(a).
  20. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

evoku57 len to by hra musela zacat,zatial maju meskanie ;)
    ja som zatial bez bonusu xD

matlafous123 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.