Septemberfest 2019 (19.9. - 25.9.2019) / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamba54

mamba54 Stará škola

Tak tenhle typ akcí mi připadá hoooodně nespravedlivý, záleží tady hlavně na náhodě, už se mi při minulých podobných stalo, že jsem vyčerpala skoro všechny pokusy a to, co všichni chtěli a bylo v akci 3x, tak někteří získali po pár pokusech a já získala jen jeden, ty dva byly skrytí v těch několika, na které jsem nedosáhla a vlastně se to nedá vůbec ovlivnit...a už se mi to zase ukazuje, 9 pokusů a ani jedna hvězdičková mince...zase získám to, co nechci...:(

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

U mě * mince na čtvrtý pokus, knedlík-preclík-srdce-jitrnice...
    Na rozdíl od jiných zkouším všechny kombinace... Hledám stále nové a nové. :p;)

puntík50 a evainfo tohle ocenili.
  3. doben

doben Ikona fóra

Ta moje veverka asi trochu ztloustne, než to všechno spořádá. :D

Stačilo umlít a nakoupit na trhu dostatek krmiva pro medvědy a aktivovat kupón na pomocníky.
    Žádné další investice nebyly potřeba. ;)

4. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já fakt žasnu :D doben, ty se ve světě neztratíš ;) ta bude jako koule.

Nože jsou nedostatkové zboží, kdyby byly stříbrné tak to chápu, ale prosté? :)

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Doben, že mě to ani nepřekvapuje.... ale nedomnívám se ,že by na to stačilo jen umlít a nakoupit na trhu pár krmiv pro medvědy a aktivovat kupon. Mám spíš dojem, že by bylo potřeba říct, jak se neonoví medvědi sklízí s pomocí dekorek, řádků a JC . Plodiny s kaštanovým řádkem. To musela být jízda.

Xenie6161 a evainfo tohle ocenili.
  6. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Zatim mám jen 4 odehraný hry,ale tohle je zábava,kdyby ty nože padali víc tak bych se klidně vyblbnul celý den na týhle akci

kiki2305 tohle ocenil(a).
  7. doben

doben Ikona fóra

Gordon jak to funguje jsem již rozebíral a nebudu to dělat pořád dokola, protože to momentálně ani nemá smysl, když se momentálně nedají ty dekorky získat. JC k tomu taky nepotřebuješ, protože medvědi mají dostatečnou dobu růstu. Já JC používám kvůli zvýšení počtu vrtaček, nářadí a surovin pro řemesla. A kaštanový řadek ani nemám. :p Příště až nebudu klikat 33000 kusů krmiva najednou ti to natočím. ;)

Honzulka05 a GordonSargent tohle ocenili.
  8. vladca

vladca Stará škola

hviezdne mince na 7-mi pokus ... presne ako som písal vyššie, že vyskúšam kombináciu od "irska" (post #30) ...
    knedlik-jaternica-špagety-praclik

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Prý to jsou knedlíky plněné uzeným a posypané pažitkou či petrželkou
    a dávají se do peřin, aby se udržely teplé, pak špagety, které se na mě tvářily, že jsou dort
    a to bílé je prý bavorská klobása. Tak soudí odborníci a já, v gastronomii nevzdělaný kocour,
    jsem to nepoznal.
    HM na 5. pokus a udělal jsem ho odzadu, jak tu někdo psal (Plea).
    Budu ještě chvíli zkoušet další, protože opakované pokusy jsou už bez bonusů.
    Na jistotu půjdu až ke konci.
    :D

10. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Dík za oranž.páva místo mravence.Je to adekvátní náhrada.Vadí mě to proto,že na trhu od odby kdy je mravenec na trhu není dlouhodobě ani jeden!
    odehráno 16 her a znovu políčeno na mravence.Dám vědět co přijde.

A je to tasy - hurá žlutý vlk!Jedna vykopávka lepší jako druhá.Skutečně vše,co určitě v tomto LV chybí.
    Anjou hrušeňXL,to je pěkná vykopávka.
    LV 214

Naposledy upraveno: 21/9/19
    evainfo a dasa1143 tohle ocenili.
  11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Zvolila bych stejný postup - vědět, že se ke konci dohrabu :p Zatím mám namleto 9 kompletů.
    Vyzkoušela jsem samé chlívky doplněné stromy i samé dlouhodobky s ponechanými velkokapaciťáky. V prvním případě skutečně napadalo víc nožů, ale sklízet bych mohla jen 1x denně. Ve druhém případě napadalo nožů míň, ale sklidit můžu 2x denně.
    Šlechtění nejspíš ani zkoušet nebudu - ekonomičtější bude vrazit SK do plochy chlívků a výroben o víkendu. Tím se mi spojí obě výhody, tedy více nožů i častější sklizeň.

evainfo tohle ocenil(a).
  12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Na první pokus jsem odhalila BZ - 1,2,3,4xD a na druhý pokus HM - 1,3,4,5 :pa víc ke štěstí nepotřebuji, jedu jen hvězdičkové mince a až jich bude dost na vše, co potřebuji, tak pojedu BZ, i když, možná k tomu ani nedojde, bo se mi líbí těch věciček opravdu hodně, zatím jsou doma dva hodinové kupony na kombajn, to se hodí vždy, hlavně, když teď pomocníky nekupuji a jedu jen na kupóny
    :music:

evainfo tohle ocenil(a).
  13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... krásné ráno všem :) jsem veverku taky trochu přecpala - prostě nešlo tomu odolat, když mohu získat farmářské mince a chybělo mi ještě na otevření zatím poslední plochy na hřišti. Utratila jsem všechno SK i SH, protočila cibulku a dokoupila plochu, vzala si bedýnky s bonusy a dál budu pomalu sbírat jen farmářské :p stoneček dal bedýnku s [​IMG] Tajemné brát nebudu, mám jich po rozbalení plnou lištu xD nechala jsem dál na polích kratší cibuku, protože se dá sklidit 2x za den. Tak držím palečky ;)
    Kdyby to náhodou pomohlo [​IMG] - 4125 [​IMG] - 5412

[​IMG] [​IMG]

14. berkaKolchoznice

berkaKolchoznice Vévoda fóra

Milej kocourku,to si musíš občas nechat naložit do misky i něco jiného než masíčko a pak poznáš špagety nebo knedlíky :D
    Moje kombinace na hvězdičkové mince je, špagety,klobása,knedlíky,preclík ...trh AN - jestli to někomu pomůže ;)

15. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Včera jsem hned na druhý pokus našla kombinaci na mince,takže nic jinýho zatím nezkouším [​IMG] Za cca 4h sklidím 2 plochy šípků,tak snad něco napadá z těch vidliček a nožů .
    Zatím odehráno jen 8 krmení

Myslím,že kombinace nejsou shodný podle trhu hráčů,jsou pravděpodobně ještě víc náhodné

Naposledy upraveno: 20/9/19
    Honzulka05 a raddre tohle ocenili.
  16. jeslince

jeslince Rádoby autor

Mohla bych vědět, co je hangár?

evainfo tohle ocenil(a).
  17. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jeslince - ahoj, to budou skladiště (nejspíš zvěřince nebo výrobny) ;)

evainfo, spuntka a jesterka74 tohle ocenili.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

jeslince: jsou to Skladiště - klik výrobna, arboretum, zvěřinec.

Aha, Skali zas byla rychlejší... to bude tím, že na rozdíl ode mne udržuje kondičku xD

Mám odehraných 5 skládaček, na druhý pokus byly hvězdičky, tak budu chvíli rýžovat než vyzkouším další kombinace. Ale prvně musím vyzkoušet znovu jiné uspořádání na farmě, protože vidliček mám na další čtyři servisy, nůž ani jeden :oops:

19. wallik68

wallik68 Baron fóra

tak odehráno 11 her a 210 mincí mám no jo mám klasiku oranžové husy a obří stromy a chlévy a zbytek dlouhodobky

evainfo a Koulička1 tohle ocenili.
  20. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Ynočko, já jsem s nožema taky na štíru nejvíc jich mám ze šlechtění, ale to po celou dobu akce nebude... xD Jen si říkám, co sázet asi něco dlouhého...

evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.