Septemberfest 2019 (19.9. - 25.9.2019) / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Co mate s tema chlivkama, jedu pole na zacatek ale nevidim rozdil ze by padalo vic z chlivku nebo nepadalo vubec...

babina51 a vilm4 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tassadar11 - ahoj, chlívky a výrobny kvůli nožům, bo se ve FAQ píše :
    Prostá vidlička má vysokou šanci na vypadnutí ze všech čtyř typů, zatímco prostý nůž má průměrnou šanci na vypadnutí z rostlin a stromů, ale vysokou ze stájí a výroben.
    Takže to ta farmáčata asi nechtějí podcenit ;)
    Na druhou stranu těch chlívků nacpeš na plochu podstatně méně, takže to může nakonec vyjít nastejno - těžko říct

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

To tie odmeny sú parádne.Ešte že nedali sadiť nejakú akciovú zelinu ale môžeme si sadiť čo kto potrebuje.Ako mi tie padátka budú padať tak budem mlieť.V obchode si vyberiem čo budem chcieť:):).

4. doben

doben Ikona fóra

U této akce není o čem přemýšlet. Pokud máte zájem o všechny odměny za kombinace, tak zkoušíte jednu po druhé. Pokud máte jako já zájem pouze o hvězdičkové mince a farmářské mince, tak doporučuji první najít kombinaci na hvězdičkové mince a tu používat stále dokola, dokud nevykoupíte z obchodu veškeré odměny, které chcete. Následně zkuste najít kombinaci na farmářské mince a tu používejte až do konce akce.

Co se týče přípravy na akci, tak doporučuji kvůli vidličkám dát na plochy co nejdelší rostliny a případně stromy, pokud nemáte rostlinu se základní dobou růstu nad 20 hodin.

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Skali : no prave, co je to "vyssi" kdyz to vztahnu na slechteni a preskoky, treba minule o deluxe parfemu a nikdo tu nevyskakoval jak to preskakovalo, ze?
    Tak to necham tak ze rozjezt bez chlivku a pak je podle vysledku dam - pochopitelne kvuli produkci zvere, padatka budou jen vedlejsi efekt...

6. Skali

Tassadar11 - dala jsem hortenzii, zvěř je jen ve velkoskladištích a uvidíme. Nějak to už dopadne ;)

7. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

Akce dobrá,těším se,tohle je akce do které se pouštím (vynechal jsem asi 2 akce,nevim)

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dobene - díky za nakopnutí, tak přesně pojedu - na hvězdičkové mince a taky možná na BZ, pokud budou slušné :p

9. vladca

vladca Stará škola

361 vidličiek a 156 nožíkov ... necelých 13% a 10%, zo šafránu padalo v pomere cca 3:1
    EDIT: prvých 5 pokusov ... iba BZ, TBZ a KR :sleepy:

Naposledy upraveno: 19/9/19
  10. irsko

irsko Aktivní autor

Dobene, díky za radu :) Povedlo se při druhém pokusu, tak jedu...

A potom bedny s nářadím...

11. farmář-Šimon

farmář-Šimon Pilný autor

Tentokrát nikdo se seznamem kombinací? Ani jsem se nedočetla, jestli stejná kombinace dá každému stejnou odměnu jako kdysi anebo jinou jako posledně při tomhle druhu minihry...

Děkuji vladca a kiki2305, opět jsem nečetla dostatečně pozorně :(

12. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

No, ideální poměr by byl 47/28=1,68...
    Můj dosažený poměr
    (protěž, 2 zvěřince, výrobna a arboretum + 3+1 JC) činí 532/214=2,49...
    V procentech by to bylo 18,8% / 12,7%.
    Uvidím, zda nasadím nějaké chlévy či se snad pokusím o nějaké šlechtění...
    Za současné situace bych musel sklidit tu protěž (20:45) cca 8x a to je s vodou, hnojem, alchymistou a sem tam s řádkem na květiny celkem během 6 dnů realizovatelné (jistě - budu mít nadbytek vidliček), zvláště proto, že očekávám aspoň mírný pád cen hnoje.
    Tak všem přeji co nejvyrovnanější poměr vidliček a nožů a hlavně jejich velké množství!

EDIT: Na třetí pokus
    se mi podařilo odhalit hvězdičkové mince (15+20), takže volba je jasná (20 mincí každý další pokus).

Poznámka: Obrázek mi nejde vložit, protože photo.uloziste.com momentálně nefunguje a na http://img24.cz/upload.php nejsem registrován a registrace jsou momentálně zakázány...

13. vladca

vladca Stará škola

farmář-Šimon:
    každý má vraj inú kombináciu ... ale pre istotu skúsim to čo mal irsko

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ve FAQ k akci je napsáno: "...Odměny jsou náhodné (tzn. že 2 hráči pod stejnou kombinací budou mít pravděpodobně každý jiné odměny)..."
    Řekla bych, že z toho celkem jasně plyne, že každý může mít odměnu jinak a seznam kombinací by byl celkem zbytečný.
    EDIT: Tak vladca byl rychlejší :)

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky všem :) tak bez žanků dvě plochy rákosí, pět hangárů a lesní s obr, vypadlo 357 vidliček a 180 nožů, asi přidám ještě hangár, ať je čím krájet :p mlýn je ucpaný, tak začnu až ráno u kafíčka, protože mám volno :D

16. ašada01

ašada01 Titán fóra

Tak mám 249 vidliček a 202 nožů. Z pole to padalo zhruba v poměru 3:1, z chlívků 1:1 a protože jsem chyběla na papoušky, dala jsem i jednu várku šlechtění - 58 vidliček a 74 nožů.
    Zjistila jsem, že nejde mlet na Baha, tak musím počkat až mi dojede superkrmivo, už je v půlce, to je škoda rušit. Však není kam spěchat.

17. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Hotovo!Klid,nebojte,jdu jenom po nálepce,ta je v albu,pokračuji s dvouzrnkou,akci neřeším.

18. Skali

jan.svatek - ahoj, zkus pictu.cz (zdá se, že fungí) ;)

babina51 tohle ocenil(a).
  19. irísek1960

irísek1960 Expert fóra

U mě vypadlo 20 HM z kombinace srdce - knedlík - preclík - jitrnice (obrázek dát neumím)

raddre a babina51 tohle ocenili.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Ze šesti bedýnek z vytuněné akční dekorky vypadlo 18 nožů a 30 vidliček!:) Škoda,že další aktivace je za 100 let.o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.