Septemberfest 2019 (19.9. - 25.9.2019) / diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 18/9/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No tak stonek nemam, pochopitelne i pres celou hlavni plochu zvirat... tak jsem si rikal, ze rano to dam... no prekvapko a posun uplne vsech bonusu, tak to bylo fakt neprijemny prekvapeni...
    Uvidime za par hodin, pokud hra pojede, bude stonek...

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Stonka aktivovaná teraz v obchode kúpené SK,SH a dekorku pretek na sudoch.Niečo nožov do zajtra napadá a uvidím čo kúpim,ale tajné im nechám,lebo neverím že by som získal mravčeka a novinky sadeníc.

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Stonek nemám a jako neplatič ani mít nebudu, ale hra samotná mě nijak nešve, někdy dokonce i pobaví.

4. vladca

vladca Stará škola

ja som točil na 400 minipoliach + 1NC stále šafrán v kombinácii s bielou ľaliou (prípadne mäta+cukr.repa), proste dlhé, ideálne skrátené cez skleník alebo stonku ... aktuálne 53 odohraných, 2 v mlyne, ďalšie 2-3 na poliach zatiaľ
    zverinu mám iba na rúbanisku (väčšinou výrobne a možno až príliš dlhé) aj s pár stromami ... 60 hier na stonku teda v pohode, samozrejme vidličiek mám na rozdávanie, nožíkov akurát

skúšal som aj rôzne stajne (počas bonusu z kukly), ale nevidel som v tom nejaký prínos ... ale možno to padá každému inak

nebyť tých trápnych výsledkov zo zakúpených záhadných stajní a stromov ... celkom fajn akcia

Naposledy upraveno: 24/9/19
    evainfo, GordonSargent a Vanessa.Nell tohle ocenili.
  5. dencice

dencice Stálice fóra

Chybí mi 15 her odehrát, tak nevím, zda to stihnu, uvidíme....každopádně nože moc nepadají, vidliček mám mraky...buď stonek bude nebo ne, taky se nezblázním, je to hra:);)

6. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Máte všichni otevřené ty bedýnky co dává ta dekorace z té minulé doprovodné akce. Já si na ni ně vzpomněla teprve v pondělí, že by se měli otevřít.

Né, že by ty nože z toho byli hodně,ale jsou.

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

A sakra, nemáme :eek:
    bedna septemberfestu.png

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ale máme, i je postrkuju očima abych zkrátil čas ,-)))

k.vitek, evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  9. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Skali a ostatní, prověřte své sklady a otevřete to všechno. Po akci to nebude k ničemu.

Pitrýsek, já třeba nechápu proč ta na úplné maximum, nemá lepší čas....2x za den.

evainfo, Y_n_O, Skali a 1 další uživatel tohle ocenili.
  10. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, tak já přijela když akce běžela 2 dny,proto jsem hodně ve skluzu, teprve 26 her odehráno, šlechtit nemůžu mám pouze 4 okénka a na další zakoupení nejsou tintirynti, alespoň bych chtěla tajemničky, ale ani na ně nemám peňo, kdo má hodně nasysleno, tomu veliká gratulace, nezávidím, nemá to cenu, tak nebude stonek, chleba mi to stejně nezlevní.

evainfo a Y_n_O tohle ocenili.
  11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím všechny Kvapíky co ještě nemají hotovo.
    A i když já mám, ale jsem chamtivec chamtivá postesknu si!

Oh Bože, Oh Bože, nepadají nože
    Oh Bože, Oh Bože, kdo že za to môže!

Všem přeji dobrou chuť k výbornému obědu a ve hře držím palce!

12. larelay

larelay Analytik fóra

Lida7373: děkuji, to mi nedošlo, i když tu dekorku jsem dala na plochu asi včera :) Moc informací k zapamatování pro ty, co chtěj jen klikat a nepřemýšlet u hry :)
    Akce se mi moc líbí. Stonek byl tuším už předevčírem, trochu jsem šlechtila, jinak jedu kytky, otočím dvakrát, s JC je padátek víc. Zvířata jsem zkoušela včera, ale moc mne nenadchly :(. Líbí se mi odměny, tentokrát je z čeho vybírat. Žádná kvanta akčních, pěstovat si mohu, co chci, a ještě za to odměny, tak to by mohlo být častěji. Ale už trochu je.
    Držím palce všem, kdo finišují. Hezký den.

evainfo, GordonSargent a Y_n_O tohle ocenili.
  13. stibovam

stibovam Pilný autor

Střídám různě chlévy,pidipole podle času a na stonek asi nedosáhnu.Nožů a vidliček málo.Na ráno jsem si načasovala dlouhou sklizeň a farma nefungovala.Je to potom k vzteku.Slidit jsem mohla až teď a to už je docela skluz.:cry:

evainfo, Pitrýsek47 a Y_n_O tohle ocenili.
  14. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Ahoj, tak jsem se už dostala ke stonku. Také jsem zkoušela různé chlívky, ale nakonec to vyhrála pomněnka, pokrácená šlechtěním. Padalo o trochu více nožů než-li z chlívků. Všem přeji, aby akci dotáhli do zdárného konce!
    :);):)

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem zjistila, že asi po 10-11 pokusech, :pxD znovu padne prémie - odehráno i na všech vedlejších farmách, ale jen na jedné se nepodařily mince. Jinak jsem mince objevila na 1-4 pokus vždy
    :music:

raddre a burds tohle ocenili.
  16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak po dlouhé době nepadá to co potřebuji....neřeším, stonek stejně nic moc. A co už vůbec poslední dobou neřeším je to,že hra z nějakého důvodu nejde,ale o nějakém prodloužení akce nepadne ani ťukaneček. xD

Horlen a betynka2005 tohle ocenili.
  17. papulice

papulice Veterán fóra

tedy jsem docela naštvaná chybí mi 17 her do stonku a ráno si bigpoint udělá údržbu a nešlo se přihlásit,pak jsem musela odjet(před odjezdem byl výpadek 1 a půl hodiny),takže nesklizeno a hry v tahu,nemohou se nějak domluvit,aby při akcích nedělali údržbu???takže stonek v kopru a veškerá námaha je také asi kde......jsem znechucena!!!!

k.vitek a Horlen tohle ocenili.
  18. evik.chemik

evik.chemik Aktivní autor

Tak stonek jsem získala, ale hra mě nenadchla, nemám ráda náhodné odměny, přesto jsem se pokusila o mantu, samože vypadli oranžoví pávi, zajímalo by mě , jestli někdo získal z tajemnic mantu nebo Ferďáska.

evainfo tohle ocenil(a).
  19. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jsem teprvá na 40 asi nestihnu stonek ale nevadí jen tak mimochodem co to bylo za dekorku na ty bedny?

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

petaM2001: Opičí hudebník, dekorace z Treninku na septem. plus upgrady (úkol v družstvu).
    Za 22 hod vyplivne 18 nožů a 30 vidliček (kompletní dekorace).
    Edit: to víš, já jak je něco zadarmo tak po tom jdu ,-)))) kde najdu 6 beden a v nich uvedené množství, ale čas je dlouhý.

Stonek taky nevyjde, ale kupóny mám pod střechou.

-Kuteno- a raddre tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.