Septemberfest (19.9. - 25.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. doben

doben Ikona fóra

Tak nakonec jsem odehrál 69 her a získal 87 odměn. Sice bych byl radši, kdyby mi alespoň jednou z těch více než 100 protočených PL padl bonus +100% nebo +200% do stodoly, ale nestalo se tak.
    Každopádně se mi na této akci líbí, že mezi posledními odměnami není nic důležitého, takže nebylo nutné se dostat až na konec. Celkem mě překvapilo, kolik hráčů motivovalo ke kompletnímu dokončení akce 50 florenů. Přitom si myslím, že většina z nich utratila za kompletní dokončení hnojiva nebo PL v mnohem větší hodnotě, ale tady měl každý možnost se rozhodnout, jak moc se mu to vyplatí.

Celkově se mi akce líbila a minihra by se klidně mohla objevit častěji.

2. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak ještě vybrány 4xPL, celkem 51her/1038bodů/65odměn, cíl byly oranžové pandy. Tož splněno i něco navíc.
    Teď jsem při úklidu bytu jela děsivku, poslední část houbolesa otevřena, čekám na sklizeň krátké děsivé květeny, hodím osmihodinovou plísňovou houbu a pofičím pro kluka do školy. Chlap jede domů, bafneme děcka a hurá do lesa... :) Ráno v 5 jede do Švýcar... :)
    Na zítřejší akci také již vše komplet, tak chybí jen akční a padátka xD... To to zase neporoste :oops:
    Edit: Tak než jsem to dopsala, náklaďák před barákem, hurá nemusím tahat malou, nechá si ji tatínek :inlove:

Honzulka05, maribeja a tydýtková tohle ocenili.
  3. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Mno, tak me do konce chybi 16 padatek, to uz asi nedam :-D Zasadila jsem vytuneny jecmen se vsim, vcetne SH, mno vyroste mi presne ve 2, to naštve, zbytecne vyplacane SH, ikdyz jsem ho použila 4000, tak se to uz ztrati :-D Mno uvidim, par jich ještě ulovim a premyslim zbytek dokoupit ;) Pokud bych dokupovala 15 ks padatek, porad budu 20 fl po splneni v plusu, lepsi, nez dratem do oka :p Kdo ještě bojuje, hodne stesti ;)

maribeja a tydýtková tohle ocenili.
  4. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

doben: Poslední dobou floreny nekupuji, takže je to pro mně lákavá odměna. Navíc tahle akce byla docela v pohodě - padátek dost, i když jsem pěstovala jen akční (ale nikdy nebourám velko-chlívky a stromy kolem, to je asi zajistilo).
    SH jsem dávala jen na začátek, a jediné, co jsem navíc investovala, bylo 2x ponocování, abych mohla sklidit, a jedna sklizeň, když jsem se vzbudila brzo nad ránem. Nakonec jsem dokončila o den dříve, takže by to vyšlo i tak.
    Beru ale, že každý nemůže na farmu ve chvíli, kdy by potřeboval.

5. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Ha, tak se stal zazrak a dozral kastanovy radek ;) Takze hlasim hotovooooo (radek se celou dobu tvaril, ze dozraje taky kolem 2, no az uz se nepocitalo v hodinách, ale minutach, bylo jasno :p )

6. fgs001

fgs001 Pilný autor

Spokojenost. Na řádek bylo tentokrát velmi snadné dosáhnout. Můj cíl byl ovšem pekanový ořech či ořechovec pekanový a ten jsem získal. Hodinku před koncem, takže to bylo lehce o pusinku, ale aspoň bylo nějaké vzrůšo :)

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ale jo šlo to

8. -Zojja-

-Zojja- Pisálek fóra

Také jsem spokojená, ikdyž jsem se dostala jen na 63laťku. Akce byla pohodová a moc pěkná. Točení se mi líbilo :D Myslím, že si to mohli užít i hráči, kteří nenakupují a drží se dost při zemi s utrácením nebo prostě nemůžou, protože to jsou třeba děti a to se mi líbí.Hra má být pro všechny...

ldivacka a tydýtková tohle ocenili.
  9. burds

burds Titán fóra

Akci jsem dodělala přesně za 7 minut 14 hodin.To jsem měla vyjímečně štěstí.

10. kachnik10

kachnik10 Perspektivní autor

Včera peklo. Farma pár hodin byla mimo provoz . Samozřejmě v čase kdy jsem byla doma na sběr. To byla velká ztráta. Mohlo být o několik zatočení více k dalším odměnám. Stonek jsem naštěstí získala brzo. Uvidíme, jestli nám dají nějakou vhodnou kompenzaci. Nevím, jestli se to stalo více lidem, ale ve svém věku počítat umím, pokud při točení kliknu 3x max. 4x, proč mi to ukončilo točení s tím, že už prý bylo 5x, když jsem ani nechytla všechny tři preclíky (které to předčasně ukončovaly).

ldivacka a maribeja tohle ocenili.
  11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Chtěla jsem dojít k vylepšení továrny, bohužel poslední dvě minihry nevyšly, netrefila jsem ani jeden terč:p;)

Honzulka05 a maribeja tohle ocenili.
  12. aasef-amper

aasef-amper Pisálek fóra

• Na fóru je přísně zakázáno, aby hráč vystupoval pod více než jednou identitou.
    Takže díky neschopnosti provozovatele jsem nesplnil 100 úkol a tím přišel o 50 florenů. Tak se mi stále více zdá, že výpadky ve hře jsou prováděny úmyslně. Hlavně plaťte a plaťte. Kontrola žádná dovolání nikde. Chyba se vždy hodí na hráče. Nazval bych to perfektním kšeftem. Kdyby raději hru vyčistil a zkontrolovali, ale to by museli pozastavit nové akce a zastavit tím přísun peněz do vlastní kapsy. Klidně mě zablokujte stejně hledám pádný důvod na skončení.

maribeja tohle ocenil(a).
  13. Broskyňa.

Broskyňa. Perspektivní autor

Odohraných 54 hier získaných 69 odmien. V podstate som dúfala len v stonok a to že som sa dopracovala až k oranž. pandám beriem ako bonus. Mínus tejto hry pre mňa bolo len to nešťastné točenie, keďže mám meniéra a točí sa mi aj bez toho. Ale inak spokojnosť a to že som sa nedostala ďalej ma vobec netrápi keďže pekan, gaštan, kamzíka a roháčov mám.

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  14. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak akce je splněna a mám i oranžové mravenečníky takže velká spokojenost :)

maribeja, burds a Apachie1 tohle ocenili.
  15. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Můj cíl byl splnit do 62 úkolu, došla jsem do 64. Jsem spokojená a to jsem ani nebourala farmu. Když tady čtu kolik SH někdo vydal, aby dojel do konce:p Fajn akce.

burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  16. tanečník

tanečník Zelenáč fóra

Tak u mě jak jde o tisíce sazenic "nestíhám"odehráno 6 her,nebylo by příště méně sadby? Nebaví ,nebaví .

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  17. blaba11

blaba11 Zelenáč fóra

Včerejší výpadky určitě nebyly na straně hráčů ani na straně počasí. V určitou chvíli se nešlo připojit ani na jiné hry provozované u bigpoint. Přitom internet běžel bez sebemenšího výpadku. Žádné timeouty. Jiné stránky nabíhaly bez problémů.

burds tohle ocenil(a).
  18. doben

doben Ikona fóra

No právě, padátek sice padalo dost, ale napěstovat tolik sedmihodinové akční na 3 plochách bylo třeba u mě časově nesplnitelné bez využití většího množství hnojiv nebo vytočení bonusu. Tentokrát už bylo to množství opravdu velké. Ovšem pokud jsi měla čas a možnost sklízet dostatečně často, tak to pro tebe byla určitě nadprůměrná akce vzhledem k počtu odměn. ;)

19. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, akci hodnotím dobře. Cíl byl stonek a co bude dál mi bylo nějak jedno. Dal jsem 75 odměn. Myslím, že poslední bylo 7 golden bananas.

Trochu rozčarování je nad tím, když byl výpadek hry, tak proč nedošlo k prodloužení akce. Jak už bylo napsáno ne každý může kdykoliv na farmu a vše plánuje. Myslím, že by to RT nějak nepoškodilo ba naopak, byl by to vstřícný krok.

Hezkou hru ...

20. tepui

tepui Mistr fóra

Zdravím,
    byla to fajn akce.Jen by mě zajímalo jestli někdo dosáhl na ty floreny :p.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.