Septemberfest (19.9. - 25.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Vzhledem k nepřízni počasí a přízni Kola štěstí (2x 100%/24h) jsem pustila téměř 1000 SH a zprvu nemožné se stalo skutkem.

Jo a kromě krátkého odpoledního výpadku jsem nezaznamenala absolutně žádné problémy. A sekání už vůbec ne.

2. Alča0108

Alča0108 Pisálek fóra

Také se připojuji k výpadku farmy u nás v Mostě. Zkoušela jsem to od 13 do 14 hodin a pak jsem to vzdala. Chtěla jsem se podívat na forum zda to mají všichni ale ani tam jsem se nedostala a když to naskočilo tak při kliknutí to bylo zase nedostupné. Ostatní vše šlo. Další menší dva výpadky jsem měla kolem asi 15,45

3. libakos

libakos Polobůh fóra

Dala jsem si za cíl upgrade továren ale díky 2x 100% do stodoly a použitému SH ,bez výpadku a sekání, akci asi za hoďku dokončím.Žádný ostrostřelec nejsem , na dokončení bylo 88 her.

4. maurehata

maurehata Osvícený autor

Ja mam napestovano, chybi mi pajdatka na 1,5 hodu a bude hotovo. Taky jsem musela pouzit pomerne hodne SH, tusim tak 1500 ks. A stejne tak vrtulek. Po vylepseni se to vyplati, plus 3 ks jsou znat. Ale tohle vse spis proto, abych usetrila kupony na kombajn. Takze o vikendu jsem sklizela rucne a mela jsem vsude zviratka a dilny, dneska jsem dopestovala zbytek akcni (pri desivce je kombajn nezbytnost) a tech par padatek nejpozdeji rano dopada. Za akci palec nahoru, hlavne kvuli florenum (uz jsem se zase priblizila dalsimu zverinci, juchu!) a prisun BZ taky nebyl vubec marnej.
    Na dokonceni jsem potrebovala 85 her.

5. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Dobré popoledne všem.
    Nemohli by akci prodloužit?Prosím.Spousta lidiček hotovo nemá,odměny vcelku slušné,ale když sklízíte 3x denně, tak se to stihnout nedá.A to nepočítám bonusy z kola neštěstí apod.

bursuk59, k.vitek a Honzulka05 tohle ocenili.
  6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak jestli já dostanu ty floreny, tak se nakonec bičnu a koupím i toho ježka. (A floreny mi zaplatí třetinu závěsů na jeho upgradování.)
    Mám toho kamzíka! Lump jeden rohatej, má to spočítaný a žádný lítání po vrcholcích, v Krkonoších beztak sněží, pěkně dole se bude držet a skalka za chalupou mu musí stačit. :D:D

Protože z kopretin a sedmikrásek mi nevyskočilo ani to, co z akční, nakonec jsem dopěstovala na celou akci s jedním vrhem rezervním (jak už vidím, minihra se dnes vůbec nesekala a nebude potřeba) a čekám na ta padadla. Na noc zasazeno, ráno po páté to sklidím a dva pokusy odházet zvládnu, pokud tedy budu mít štěstí a půjde proud. Tyhle podmínky ale nikdo neovlivníme, kamzík je v chlívku a mně se ulevilo, že cca 1000SH a 300 vrtulí nevyletělo pánubohu z kamen.
    Kus toho SH padlo na suché zipy a bylo to nutné - chybí mi ještě 46 zipů, které do rána v pohodě vyskočí, ale myslím, že víc než 120 z noci vyskočit nemůže (spíš to bude méně) a těch chybějících 270 padadel bych jinak neměla. Tentokrát bych to bez SH nedala, na mojí farmě asi jedině s trvalou přítomností až do konce a sázením úplně bez prostojů.
    A jestli klimatické podmínky dovolí a tu akci zítra dojedu, tak je to pro mě výkon roku. xD (A tímto doufám, že mě RT ve výkonech nemíní trénovat až do vánoc.) Prima akce, líbila se, odměny o to víc, že kamzík mi unikal. Minihra mě sice zazlobila, ale jen krátce, v neděli asi házeli dopoledne skoro všichni. Za mě spokojenost, a těším se, až kamzíka uvidím zkroceného na ploše. :p

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

56 her / 1.180 bodů / 72 odměn doma

Do konce 16:34 hod

že by alespoň ten Ořechovec (76. odměna)?
    Nu uvidím ráno, až se vysypou vypadávátka a až dopěstuju alespoň 1 další dávku akčních kvítek...

bursuk59, Helena1313 a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Z jiného soudku: 27 odehráno, 38 odměn ,-)))))

Edit: žádný výpadek, kolo se neseká, vše běží jak má, zipů dostatek ,-)

Naposledy upraveno: 24/9/18
  9. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Výpadek jsem zaznamenala kolem 16 hodin, buď nešlo na nic kliknout a nebo při znovunačtení dlouhé točení kytek. Vyzkoušeny 2 prohlížeče a bylo to stejné, pak už to jelo. Poskakování kola v minihře je otravné, dnes to bylo odpoledne i večer. Jsem ráda, že jedu akci jen na půl plynu, bez SH (jen nezbytné množství na rozpěstování) na 2 plochách, přes noc co sama potřebuji. Když vše zítra klapne, mohly by být i oranžové červ.pandy.

10. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

finito 84 her s průměrem 21,52

11. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky akce asi už hotová zítra nic nestihnu až do konce jsem mimo ale cíl splněn 49/67 vybráno hlavně že mám mravenečníka oranž. i pandu červenou sice byl výpadek ale i tak to počasí je divné a nejen tu skoky z 30 na nějakých 10/13 no docela brrrrr. Objevila se chyba 408 ale jsem s akcí spokojená střílení se mi nesekalo takže bezva kdo finišuje mnoho zdaru a kdo má všechny odměny klobouk dolů ;)před vámi.Janča

Helena1313, burds a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pitrýsek: Tak to ses musel odpoledne dost nudit, co?
    U nás smolařů to probíhá takto: Vlezeme do hry, kytka se točí. Restartujeme, Kytka se pomalu točí. Proneseme vulgarismus. Kytce je to šumák. Začneme obviňovat někoho jiného, než sebe. Zde rozumnější vypínají počítač a jdou si hrát jinam (kuchyně, nádobí) Fanatici se snaží až do doby, dokud nepřejde bouřka a hra zase nenaskočí. Oak všichni píšeme na fórum.;).

13. rataj62

rataj62 Pisálek fóra

Tak nevím, na začátku akce mi přestal fungovat pinie pie, znám dvě cesty jak využít pro prodloužení, ale ani jedna nefunguje, a všude mi ukazuje šedivou ikonu. Děkuji.

bursuk59, Helena1313 a burds tohle ocenili.
  14. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Jak jsem slíbil, tak jsem splnil.
    Hotovo!

Tak ať se to podaří co nejvíce z nás!

15. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Jupí, také jsem to zvládla! Super odměny!

Maliny a česnek nezklamaly: [​IMG]

Všem, kdo finišují, držím palce!

16. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pestuju, to jde, i pres noc, vic nez dvojnasobek co je treba na stonek... ale kdyz technicky server nezvlada - tak to je tezky... a to ze nekdy nekomu to jde nepomuze, proste nemaji zadny system ochrany pro hrani pri pretizeni... takze stejne jako u Renza - nemam rad tento typ hry kde zalezi na tom kdy zrovna clovek ma kliku... mam tedy 1092 bodu z 69 her, takze ubohy prumer 20.6 a lepsi to nebude, stale klesa... uvidime co jeste ziskam za posledni sklizen + nocni zisk...

Vypadavat ma 115 zipu/den, v tuto chvili ma byt 660 (nebo chybet 30 ), mam 2206 (chybi 0 ), mam 319% hotovo.
    Stav kvetu : idealne 12896 kusu (2250/den ), mam 26616 z 13500 (197% ).
    Zatim uplynulo 95% casu, zbyva 6 hodin.

17. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Taky jsem floreny nečekaně zvládla, na 83 her. Včera se mi terč sekal (asi jako většině, bohužel), ale počkala jsem na večer a šlo to lépe.
    Tak hodně štěstí všem, kdo mají konec na dosah !

edit: Pravda je, že dnes i usadit chlívky na plochu je problém, natož hrát.
    No, držím palce...

18. burds

burds Titán fóra

A kytka se točí a točí.Včera jsem se chvíli nemohla přihlásit.No lezu pomalu ke konci jestli to stihnu nevím.

19. martina19751

martina19751 Analytik fóra

me se dneska hra desne seka, mela jsem trefene vsechny precliky, zmizeli z kruhu a presto se pricetl jako kdybych trefila jen jeden
    takze ztrata bodu a cekat na lepsi cas uz proste dnes neni mozny

20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Zdravím, u farmy bych se nudil to je pravda, 2x -3x zatočit kolem po sklizni moc času nezabere ( mám rok "starý přístroj" a ten šlape jako hodinky, dřív to taky nebylo nic moc) a JC visící na stromě asi dělá zazraky, o padátka nouzi nemám, možná taky díky stromům, které jsou pevně zakořeněny, vichřice je neporazí a akce už vůbec ne ,-)))))
    Točit všechny pokusy poslední den bych si ale netroufl ,-) mě spíš "vytáčí" příspěvky +1 do stodoly, 100-200% atd. ,-)))))))))))

Splněno, tedy vlevo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.