Septemberfest (19.9. - 25.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Bezejmenný Na tvou otazku odpovidam: nejspis ANO :pxD Hranice, kterou pro ziskani odmeny 448 tis. BZ musis dosahnout je 1.000 bodu, ale ty mas jen 994 bodu (nekde v minulosti jsi evidentne nehodil plny pocet tj. 22 bodu a je jedno, jestli vcera, predevcirem nebo kdy) tzn. ze 6 bodu ti chybi pro dosazeni hranice k ziskani teto odmeny. Co na tom nechapes?

hubabuba1968 Nenapadlo te, ze provozovatel hry muze mit problemy technickeho razu diky momentalnim klimatickym podminkam, ktere tezko ovlivni? Tisice domacnosti jsou bez proudu a my si budeme stezovat, ze nejde farma? To snad ne?

2. ptakoun

ptakoun Perspektivní autor

spadlo to 10 min před sklizní akčních se SH, takže 350 ks SH jsem zbytečně vyhodila

3. k.vitek

k.vitek Titán fóra

53 her / 1.114 bodů / 69 odměn doma

Do konce 23:16 hod

Ehm, tak kam až dojdu? K 50 FL asi ne... nu, uvidím 8)
    A když vidím, jak minihra blbne, raději nechám házení na zítra ráno.

4. xhellax

xhellax Perspektivní autor

matlafous123 - je zajímavé, že všechno funguje kromě farmy. Bordel v tom mají, ať to nesvádějí na klimatické podmínky.
    Je už pravidlem, že při každé akci hra vypadává.

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

xhellax (nevim proc mi pripominas hrace malanek) Poslednich nekolik akci jsem zadne vypadky (krom predem ohlasenych) osobne nezaznamenala a jestli nekdo neco svadi na klimaticke podminky, pak jsem to ja, tak pozor na to, co rikas.

EDIT: kacenka777 Na "zpomaleni hry" mohou mit vliv desitky faktoru vc. klimatickych podminek a to na desitkach ruznych mist vc. tveho PC.

Naposledy upraveno: 24/9/18
  6. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Napěstováno. Do rána jsem zasadil Růži jehličkovou (21:45). Potřebuji ještě sehnat 115 suchých zipů. To by to bylo, aby to nebylo!
    Ráno po 4:30 to prostě bude!

7. kacenka777

kacenka777 Pisálek fóra

matlafous123 : souhlasím s xhellax, výpadky jsou skoro při každé akci.
    Mají klimatické podmínky vliv i na zpomalení hry ? Chci hrát a ne několik minut čučet na blikající kytky.

bursuk59, alloha8 a Helena1313 tohle ocenili.
  8. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj, mám tam také všude popisky, kterým nerozumím. Můžete mi někdo prozradit, kolik akční tam mám podle systému? Mám tam mít 1 068 ks.
    [​IMG] xDxDxD

Edit:
    Skali: Děkuji, po restartu už tam mám správný počet! Ale ten miliónek by nebyl k zahození, pokud jsem dobře tomu 1mlf. porozuměla ;) ? Mohla bych ho rozdat xD

9. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Pěkné odpoledne, tak už mám také hotovo. Včera jsem si na KŠ vytočila 100% na 24 hod do stodoly. Mám odehráno 84 her /100 odměn /1812 bodů, průměr 21,57. Zůstalo mi 245 zipů. Přeji všem hrajícím dobrou mušku a úspěšné dokončení akce. :)

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

zahradnice4 - ahoj, u mě je to v pořádku - zkus restart hry ;)

Honzulka05 a zahradnice4 tohle ocenili.
  11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Skali, v tomhle případě restart nepomůže. Taky mi to nešlo, ale stačilo podívat se z okna na to krupobití a odpustila jsem. Teď už je to v poho.

12. Skali

-pechfógl- za zkoušku nic nedáš. Někdy restart pomůže - záleží na příčině - a tu já neodhalím. Takže nabídnu první pomoc :)
    Edit: farma nešla, vó tom žádná, ale ty nesmyslné popisky tam máš taky ?

Edit2: no vidíš, restart pomohl, popisky má už zahradnice v pořádku. Já to řikala :music:

bursuk59 a zahradnice4 tohle ocenili.
  13. alloha8

alloha8 Perspektivní autor

I mě bohužel skoro hodinu nešla farma a ostatní šlo úplně v pohodě...

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

O akom krupobití to tu píšete,u nás síce veterno,ale slnečno!No možno to od vás dolezie aj k nám.

15. -pechfógl-

Petko, podívej se na mapu a najdi Prahu-Holešovice. Teď už je zase slunečno, alr celý den jako když pejsek s kočičkou věšeli prádlo.

Peto121, bursuk59 a k.vitek tohle ocenili.
  16. xhellax

xhellax Perspektivní autor

matlafous123 - nemůžu za to, že u vás nefunguje proud, tak proč mi vyhrožuješ ????

Co jsem napsala, za tím si stojím !!!!

17. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Zítra je konec a nyní mám 47 her a 64 odměn a akční nestihám pěstovat a tak kamzík nebude a to by se jeden picnul, čím dál víc toho chtějí, ale nic není zadarmo a tak se pořád jen a jen maká.

bursuk59 a k.vitek tohle ocenili.
  18. -pechfógl-

jitule, nech si střelivo pro lepší příležitosti, ozvi se při OaD, pošlu ti.

bursuk59, Honzulka05 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  19. Plea

Plea Pilný autor

Musím se přidat ke stěžujícím, hra mi rovněž dnes nejela.. První výpadek přes hodinu a druhý kratší, šla jsem raději vařit, tak to nevím přesně..
    Jsem na farmě téměř nonstop, takže mohu srovnat, jak to funguje a skoro vždy, když se spustí více akcí najednou (viz Renzo, Děsivka), tak to často zlobí. Ve chvíli, kdy to mám vypočítané skoro na minuty, protože se mi nechce investovat stovky superhnojiva a ráda bych akci dokončila zcela, tak si hlídám sklizně a pak takový výpadek naštve.
    Neustálé rady ohledně čištění a restartu, pak působí jako výsměch, když vidím, že je špatná odezva se serverem.

bursuk59, k.vitek a xhellax tohle ocenili.
  20. Skali

Plea - někdo ti při výpadku doporučoval restart nebo čištění ? o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.