Septemberfest (19.9. - 25.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

49 her / 1.026 bodů / 65 odměn doma
    na noc jsem zasela Maliny, vypadaly zipy pěkně, na 5 her.
    Ještě spím, tak se mi některé hody povedly na 18, jiné na 22... tak to vidím na průměr 20 bodů na hru :p Takhle po ránu raději už házet nebudu. Jdu budit divou zvěř a připravovat snídaně a svačiny do škol...

Uvidím, kam se ve hře ještě posunu... začíná pracovní týden, služební cesty a dnes odpolko dokonce třídní schůzka u prvňáka ;)

Do konce 32:26 hod

2. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Takže hlásím, že jakmile je 5h ráno, hra jede jak po másle, nic se necuká....neposkakuje.

(myslím, že to bude mít nějakou souvislost s tím, že když je BB tak sklízím zvířata a nesklízí se, musím se odhlásit a zase přihlásit, pak se sklidí, nedělá to hned,ale večer když je na farmě hodně lidí)

3. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

75 her s průměrem 21.46,dnes bude hotovo a těším se na děsivku

4. zdarsky79

zdarsky79 Vycházející hvězda fóra

Stonek hotový už včera, před 20.00,zasazeno, pak to začlo,buřina,liják ,vichr a pak vypadl proud,zapli to před chvilkou tak 12 hodinové zpoždění asi nedoženu. Odehráno 73 her.
    Poručit větru dešti neumíme :).....naštěstí :D

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Vrátila jsem se včera po 22 hod z víkendu bez netu, celá natěšená házet míčky. Poté, co jsem získala 20,18,20 bodů jsem usoudila, že takhle to dál nepůjde a počkám do rána, jestli se kolo nepřestane cukat. Ráno ale nešel internet, zapojili ho až před chvílí. Naštěstí se kolo cukalo jen velmi málo, tak jsem mohla házet, i když někdy až na 5 pokusů. Mám hotovo, stačilo 83 her, průměr 21,74 na hru.
    Odměny byly pro mě fajn, díky množství BZ mě to posunulo o dva levely na farmě (na 162) a jeden na Baha (na 420).

Naposledy upraveno: 24/9/18
  6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Bude to o prsa, ale vypadá to, že tentokrát ho (kamzíka) za ty rohy chytím.
    Roste mi poslední plocha akčního, kterou potřebuju po kamzíka, odehráno 75 her, doma je 92 odměn, kamzíka už vidím druhého od konce :inlove:.
    Napěstováno na další 4 hry, bez padátek. Věřím, že na kamzíka to už dopadá. Na dvou plochách mi rostou kopretiny zkrácené květinovým řádkem, sklidím těsně před odchodem do práce, na pracdobu půjdou zřejmě zpět, pokud z nich něco vypadne (resp. pokud vypadne méně než z akční, tak tam radši hodím akční). Ten barman tu ale moc moc chybí, na podobné akce to bylo něco jako kápézetka, a není čím to nahradit.
    Vím, že akce běží, ale ne pro mne, z práce se vrátím večer, budu ráda, když odházím nutné a ráno už házet nestihnu nebo symbolické tři pokusy třeba, ráno mívám se školáky v úterky vážně frmol. Děsivka mě tentokrát mine úplně, než se vrátím z práce, bude jí konec, tak moc doufám, že aspoň tuhle akci dotáhnu k tomu kamzíkovi. Končím sice o kus dříve než jiní, ale musela jsem dofarmit cca 270 padátek, bez těch bych to nemohla dotáhnout tam, kde jsem teď, a nevypadá to, že by mi přepadaly. Teď mi chybí 115 kousků, což doufám bude večer a odhází se, kdybych chtěla dostat i floreny, byly by to další 3 pokusy navíc a to skutečně nevím, jestli se z toho dá vyrazit bez dalšího SH (a bohužel hlavně času, bez kaštanřádku to chvíli roste a to tak nějak už večer asi nevychází). Tentokrát mi to závratně neskákalo ani z tisíckrát prověřené cibule. Tak jsem ani akční nepřepěstovávala, vše je zacíleno na padátka a když se povede kamzík, beru to jako velkou výhru.

7. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak v 15:00 budu mít napěstováno dostatečné množství plodin, padátka získám z dlouhodobé expertní plodiny sklizené v úterý ráno... Potřebuji se ještě 9x strefovat do terče na preclíky, a přitom nepotřebuji 100% úspěšnost zásahů, stačí mi klidně 9 x 20 bodů.
    Zdá se, že docílím na počátku nepředstavitelné skutečnosti - dokončím i tu "těžkou" variantu akce.
    Všem přeji, ať se dostanou co nejdál...

pro Bezejmený (níže):
    Odkud čerpáš své informace? Koukl jsem se ve hře do Přehledu odměn a tam mám napsáno:
    62. 956 1x Výběh pro Pandy červené II: Oranžový
    63. 978 25x Farmářská mince
    64. 1000 448.000 BZ
    (nevím, zda výše odměny nezávisí na levelu hráče)
    Ať počítám, jak počítám, rozdíl mezi Herními body je prostě správně 22.
    Jedině, že je nějaká chyba v tabulce s informacemi, ale vždy platí to, co je ve hře, takže ani tam bych nehledal problém... notabene když i v tom přehledu je to správně...

8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Dál nehraju, protože je to rozbité.
    Jako nejsem žádný itegrál a počty si raději překontroluju i 3x, ale nejsem žádný hlupák abych si nedokázal spočítat jednoduché počty.
    Nevím kolikrát se mi to mohlo stát, protože jsem to nijak nehlídal, ale tohle mě úplně koplo do očí, kvůli odměnám (co jsem si všiml rozdílu)

958 + 22 = 978
    978 + 22 = 994

EDIT
    jan.svatek : mě se nepřičetlo 22 bodů ale méně.

9. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Do odměny č.100 se dohrabu nějak odpolko, až sklidím kytky co jsem dala ráno.
    Bez nočních a tím pádem s minimálními prostoji, jednou se 100% bonusem do stodoly a s několika zuzi vrtulemi, u kterých se v závěru ukázalo, že to bylo zbytečné bych do konce nedošla. Budu to mít celkem na 86 odehraných her, protože než jsem v úvodu pochopila chytání preclíků, tak jsem brala 16 bodů a byla jsem ráda xD
    Některé odměny fajnové, ale třeba jedna hvězda v odměně č. 71 se mi zdá hodně trapná o_O
    Přepěstováno 2202 kytek, sakra :wuerg:

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Bezejmenný, v čem vidíš problém? Ve výpočtech máš chybku, 978+22 = 1000, nikoliv 994. Myslím, že to sedí, škoda kvůli tomu nezískat pěkné odměny, když nebudeš hrát. ;)

Jestli ti jde o méně přičtených bodů, ty jsi měl všechny hry od začátku za 22? Já jsem na začátku pár her za plný počet nezvládla a samozřejmě se mi pak s každou výhrou přepisuje tento nižší zisk, ty máš prostě vyhraných 994 a na odměnu potřebuješ 1000... nebo ti nerozumím?

bursuk59, Honzulka05 a matlafous123 tohle ocenili.
  11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Bože lidi chápete co píšu ??
    Nepříčítá mi to správně!
    Jsem ten blbej já nebo co ?

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  12. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Odehráno 78 her - 1706 bodíků (vybráno 96 odměn, průměr 21,87).
    Noční maliny pomohly - vypadlo asi 150 zipů, ještě mi chybí 732 akční a 92 padátek. Zaseté zase maliny a večer půjde akční.
    To už vidím nadějně!!! :D:D:D

Bezejmenný: Já vidím, že ti to přičetlo pouze 16 bodů? Nebo už blbnu?

bursuk59, Honzulka05 a krakoramaja tohle ocenili.
  13. irsko

irsko Aktivní autor

Bezejmenný - a jak víš, že ti to nepřičítá správně? Přece není nutné, abys pro předchozí odměnu měl přesně 978 bodů. Mohls mít 972, hru zahrát za 22 a skončit na 994, tím jsi zároveň překročil hranici nutnou pro získání odměny (978). Ono to nevychází, už kvůli tomu, že rozdíl mezi předchozími odměnami nebyl vždy 22... Takže se běžně stávalo, že jsem jednou hrou získala dvě odměny najednou... Prostě jedeš a body se přičítají, jakmile překročíš hranici potřebnou pro odměnu, tak ji získáš. Nic se ti nikde nenuluje, nerovná atd. A nemusíš dosáhnout přesně tolik, kolik je třeba na odměnu.

Takže jsi zatím nahrál 994 bodů a to stačilo na odměnu, na kterou je třeba 976.
    Uvidíš, že při příští hře (pokud bude za 22) budeš mít dole 1016 a naposledy získanou odměnu za 1000. A bude ti to ukazovat 1016/1022 a obrázek party lístků.

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Bezejmenný - podívej se do přehledu odměn, protože odměny 50 až 60 jsou odstupňovány po 20 bodech. A na začátku jsi psal, že ti to moc nešlo, tak tím mohlo dojít k těm rozdílům. Např. u mě je rozdíl 4 bodů oproti psanému.

15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Bezejmený:
    Jo, tak to chápu... (naštve to, zvlášť když pak třeba k dokončení určitého stupně musí hráč napěstovat o dalších 450 rostlinek víc jen kvůli 2 chybějícím bodům).
    Mě se zase jednou stalo, že po minutí preclíku se mi přičetly body za trefu barvy (správně), ale současně preclík zmizel z terče (?!). Co teď? Naštěstí jsem nezazmatkoval a zkusil trefit neviditelný preclík (po paměti). Budete se divit, ale trefil... Asi mám nějaký radar nebo umím zjistit stopu po preclíku i bez termografické kamery...

16. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Odehráno 56 her. Nyní stojím u č. 70. Nenám akční. Pajdátka mám ještě na 10 her, to je v poho. Zasazena akční a uvidím, kam až se dostanu. Pokud se nepletu, tak zítra je konec. Snad ještě něco nastřílím, ikdyž tedy průměr...nic moc :(. Ale stonkuju a to je hlavní.;) Vždyť je to hra a kdo si hraje ... nezlobí :).
    Gratuluji lidičkám co maj splněno a ostatním přeji přesnou ruku na terč. :)

17. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

nenačítá mi hru, prý chyba na serveru - s takovou to nemám šanci dokončit......

bursuk59 a alloha8 tohle ocenili.
  18. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

19. silou0071

silou0071 Pisálek fóra

TOTO čo? Vystrieľam všetko ....a body sa nepripíšu. Hlavne že po dlhšom čase vyskočí 20bodov a pritom som všetko trafila :(

bursuk59 tohle ocenil(a).
  20. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

mají v to nějakej binec nešlo se mi vůbec ani přihlásit do hry, jak potom plnit, když to nejdeo_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.