Septemberfest (19.9. - 25.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ráno vypadlo jen 42 zipů, to jsem ale koukalao_O
    Odehráno 63 her - 1376 bodíků (vybráno 81 odměn, průměr 21,84).
    Stav:
    [​IMG] a ještě 580 zasetejch
    Ještě chybí vypěstovat asi 6000 akčního a získat 428 zipů :p:p:p
    Zbývají ještě 2 dny. Všem přesnou mušku!

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Odehráno 35 her.
    Začínám mít malinkou naději, že přece jen dojdu i ke 3tímu upgradu továrně. Padátek mám dost.

2 dny do konce, jsou dost dlohá doba, abych to mohl stihnout.

3. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Můj cíl v této akci bylo získat ořechovec pekanový v 76. úkolu. To se podařilo přestože v prvních pokusech, tedy ty jakoby první pokusy trvaly dost dlouho, se střílení na preclíky nedařilo. Teď už je střelba na preclíky značně lepší, ale chybování se už nedožene.......

V tuto chvíli mám vybrano 81 odměn, ve stodole 156 ks akční plodiny a 692 padátek. Do konce akce ještě nějaký ten čas zbývá, tak zkusím kam se dostanu, nepředpokládám, že dám všechny úkoly, ale nechce se mně přestavovat farma než bude další akce a pěstovat do stodoly už mě nějak nebaví. A tak pojedu dál akční .....[​IMG][​IMG][​IMG]

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Řádek funguje, ale budu jen syslit na další házení (momentálně čeká na střelnici odměna č. 46). Strašně se to seká, ty dvě hry nad třicet jsem měla jen po 18 bodech. Zaměřovací křížek si zčistajasna poposkočil o půl pole... Nechám to na noc nebo časné ráno...

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak uspesnost jde dolu, prvni pokusy vzdy trikrat a dost - ted ani petkrat, dokonce i 16 bodu... stale stejna taktika, ale poskoceni neovlivnim...
    Mam 39 her (konecne KS dalo bonus ale na noc) a jedu akcni trvale, padatek je dost... 810 bodu a 56 ukol ceka, 20.77 bodu/hru... tak uvidime kam az dolezu...

Vypadavat ma 115 zipu/den, v tuto chvili ma byt 459 (nebo chybet 231 ), mam 1569 (chybi 0 ), mam 227% hotovo.
    Stav kvetu : idealne 8978 kusu (2250/den ), mam 17623 z 13500 (130% ).
    Zatim uplynulo 66% casu, zbyva 48 hodin.

6. miska006

miska006 Pilný autor

Koleso -1*6hod a 100% na 24hod.-cca 8ks PL,zapol som gašt.riadok &spol.,dopestoval-minul cca 1,200ks superhnojiva a akcia hotová.
    Asi by som to zvládol aj bez toho SH ale to koleso šťastia ma presvedčilo..Je to proste o niečom úplne inom ak dokážete zbierať akciovku 8ks/1minipole za 1hod. a za 10min.cez skleník nazbierate tolko padátok,že nie je o čom..Škoda,že to koleso šťastia a spomínané bonusy nepadli skôr akciu by človek vedel naozaj velmi rýchlo dokončiť.

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

41 her / 856 bodů / 57 odměn doma
    na noc budu muset zasít něco dlouhého na vypadávátka, nedostačuje se mi jich ;)

Do konce 47:32 hod.

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Tak holky, kde jste? jde se utrácet...

[​IMG] nemít dovolenou, tak se mě nedočkáte:)

9. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak mám spoustu kytek (asi 8000),ale nehraji ty preclíky....to kolo prostě poskakuje, místo,aby se rovnoměrně točilo......nepomohlo ani znova načíst hru.
    Takže to zkusím zítra ráno a jinak ty kytky nechám asi propadnout.....nějak mě to otrávilo.

10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, odměna 62 - oranžové pandy červené je doma. Ještě zkusím odměnu 76 - pekanový ořech - mám jen jeden. A asi skončím, kamzíka a roháče mám. ;)

11. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, tak tohle mi nejde, kolo skáče jak vrtošivá koza. Mám jen 41 her, 812 preclíků a mám hotový 55 úkol, nic moc. Jára

12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jara268 - všechno jsem pozavírala - nechala jen farmu. Zrestartovala a šla rovnou na preclíky. Docela to šlo. Můžeš tam vlítnout v nějakou noční hodinu, nebo brzo ráno - třeba tam nebude takový nával ;)

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Od rana jsem byla na cestach, takze driv nebyl cas odhazet, ale tez hlasim hotovo ;)

14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Lidičky, my se máme! Od rána jemně pršelo, což tu nebylo půl roku. A s večerem začala řádná buřina s průtrží a vichrem, což se zde nekonalo nejméně dva roky. Z lesů šla mlha,no paráda. Jen doufám, že se ráno dostanu do práce...
    Pandička už je v pralese spolu s mravenečníkem.
    Stojím před 72 odměnou, což jsem ani nedoufal a došly zipy. Zatím 57 /1170. Průměr 20,5. No jo, chabý začátek a občas špatně vychytaný čas, kdy se to nemožně sekalo. Stovka nebude, ale osmdesátku bych snad mohl dát - záleží na tom, jestli po té buřině pofrčí elektřina a internet.
    Zítra zkusím v pauze v práci sklidit a dám do večera oříšky. Z těch to vždy dobře padá!
    Na vedlejších farmách jsem překročil padesátku, tak snad ta panda také bude - a když ne,tak ne.

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

44 her / 920 bodů / 60 odměn doma
    na noc jsem zasela Maliny, tak snad bude ráno žeň vypadávátek

Do konce 41:23 hod

16. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

No septebrfest dává dost bodů postoupil jsem do levlu 93 a chybí mi už jen 7 her na stonek doufám že to zítra nějak vyjde

17. miska006

miska006 Pilný autor

Ježčí vajíčko (Vajce s ježkom)
    a jeho posledný upgrad:
    Pařezový hangár VI (Hangár Peň stromu VI) a bonus o 20 % vyšší efektivita Zuzina ultrahnojiva po dobu 6 hod.
    a jeho využitie v praxi :
    a/obrstromyXXL--10:14
    b/obrstromyXL--13:08
    c/obrstromy(základné)--cca 14:24
    d/stromy(základné)--8:06(hlavná lúka..,neskúšal som baham)
    e/stromy XXL+santal..--5:24 na bahamarame a cca--4:45 na normálnych plochách
    Na Baham.nebol aktivovaný Loď pirát papagáj,Nápoj rastu..-takže to ešte pôjde skrátiť.Na normálnych plochách cez strom múdrosti všetky runy aktivované na skrátenie dlžky rastu stromov.

Dávam to sem,je to "TOP mazlíček roka"-do utorka ešte platí akcia na jeho zakúpenie.

Akcia hotová

18. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Já jsem skromné děvče, mě stačí stonek a tímto hlásím pro mě hotovo.

19. marianko77

marianko77 Pilný autor

Tak musím sa aj ja pochváliť že akciu mám úspešne hotovú! Vytočil som si 200% z úrody na 24 hod, tak som to točil na pohopoliach zo SH inak by som to nemal šancu dať!! Priznávam že posledné dva dni som čakal na padátka, ale napadalo to a 50 Florenov je doma!
    82 odohraných hier, 1792 bodov, priemer 21,85

Všetkým prajem aby sa vám darilo čo najviac.

20. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Dobré pondělní ráno přeji všem pilným farmářům, právě jsem dopreclíkovala 45 hru a samozřejmě stonek stonkuje a v odměnách jsem před splněním 61. Přesně jak jsem chtěla, upgrady budou a ostatní hold ne, vůbec jsem to neflákala a plnila s velkým nasazením ( jen voda a hnojivo), tak si myslím, že splnění 100 bez nákupů košů a používání SH a ZH není reálné, tedy zvlášť pro mě co plný počet bodů nezískala vždy.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.