Septemberfest (19.9. - 25.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 18/9/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

kaolín11, nejspíš to máš správně, protože já všecko neplním a všecko nekupuju...

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný víkend na střelnici :) se mi i v práci podařilo sklidit a zasadila znovu ... ale jen, že chci ten průměr na dvacítku, xD no na necelých dvou plochách to jde pomalu, když i kolo vrže a točí jen spodní výhry :p. Do stovky je daleko a rozhodně gratulka pro Danka722 za zvládnutou akci ... hezkýýý ;)
    Při sběru preclíků jsem se zlepšila a průměr je konečně 20,033 xD to šlo hodně pomalu vejš :p ale s tím spokojenost a že chybí 48 květů ještě na jednu hru, jsem je zasadila ať je to zaokrouhlené na 60 her. Akce supr, odměny ještě lepší ... hlavně tím BZ se nešetřilo, ale pro mě neemotivní, protože získat 300 lv je tak na tři budoucí životy :D :p ... by to mohlo RT drobet přehodnotit. Tak všem přeji dobrou mušku a všechny preclíky ;)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

evainfo ty tú 300-ku už máš na obzore,ale čo ja? Ja mám s nej polovičku +1.Ty sa do nej skôr dohrabeš ako ja:D:D.Za chvíľu pozbieram a zasadím dlhodobky.Pôjdem si ešte posledné šípky hodiť aby tie praclíky mohli padnúť niektorému ježkovi na chrbátik:D:Da nejaké odmeny ešte dostal.

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mám splněno...tu 100vku nééé,copak su na palicu? Přejel sem přes 61(sem47/ 64),čili poslední upgrad továrny,Mám ju Úspěšná 3 (nemusím mít všechno) a tím pro mě další odměny postrádají motivaci.Pěstovat budu dál,se setrvačnosti, udělám co udělám,plýtvat SH nebudu.

Edit po ránu: 51/68

Naposledy upraveno: 23/9/18
  5. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Odehráno 55 her - 1200 bodíků (vybráno 73 odměn, průměr 21,82).
    Stojím teď na všem xD. Jsem opravdu zvědavá, jestli akci zvládnu celou?
    Měla jsem jenom jednou +1 na 6 hodin, legenda 30% a nemám JC. Sázím pidi s MJS. Na akci, pochopitelně, vše zbouráno až na zvěřinec a výrobnu. Spotřebováno nasyslených cca 500 SH a cca 300 ZSH. Víc už nedám, mám málo.
    Sázím s malejma prostojema. Dobře to vychází na noc, takže spím. Ještě zbývají 3 dny. Tak uvidíme...

6. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

zahradnice4 ty to máš dobré já mám 16 her 27 odměn 326 bodů

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Zatím 35 her, 724 bodů, odměna č. 50 je doma

Za 2 sklizně jsem jenom při MJS zvládla 8 hodů. Uvidím, kam se dopracuju...

8. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak dnes rano stav
    odehrano 31 her, stonek konecne doma
    a na rade 48 odmena
    jsem zvedava, kam se dostanu, jedu na dvou plochach pouze s vodou

9. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pěknou neděli všem.
    Dnes mám den, kdy se můžu a chci pokusit něco s tou akcí provést.
    Rozmyslela jsem se ohledně kamzíka - utíká mi tak nějak rok, nechce se mu z žádné akce, tahle je pravda pro mě obtížná hodně k dotažení do konce, ale jako ten kopytník mi štve.
    Zkusila jsem KŠ a mám 100% do stodoly, tak vydám nějaké vzácné různobarevné a různotvaré bobky a zkusím dopěstovat nějakou akční a pak budu muset pustit další zelené kapky na padadla. Šetřila jsem a hamounila, tak mám z čeho, jen tedy aby to bylo co platné. Kamzík je takové plaché zvíře. xD
    Včera jsem na tom byla hůř a nešlo házet, po ranní sklizni jsem měla akční na 20 míčů, ale padátek už jen na 9, nůžky se poměrně dost rozevřely. Dnes ráno jsem koukala jak z jara, z jedné plochy akční na pidi vylítlo 30 kousků, minulé dny nejčastěji 19. Pokud by to nebyl náhodný výkyv, já se zlobit vážně nebudu.

EDIT: Tak jsem odházela, na co mi toaleťák stačil, mám 48 her, 65 odměn, 1 036 bodů. Průměr 21,5, první dva pokusy byly špatné, sekala se hra a na mobilu by mi to teda taky nešlo. Ale zdá se mi, že do mého cíle mi to zatím přidá max. dva plné pokusy, což v tom obrovitém počtu akční i padadel už celkem zaniká...

10. Lucinnka19

Lucinnka19 Pisálek fóra

Kloubouk dolů před všemi co jste tak daleko. Já jsem u 38 odměny a už teď je mi jasné, že nemám šanci ani se přiblížit k čemu jsem chtěla a jen doufám že zvládnu splnit alespoň stonek. Nevím kde dělám chybu..

Helena1313, evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  11. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem u odměny 52 a začínám věřit, že na ty červenooranžové (nebo naopak?;)) pandy to klapne. Dál už se asi ani nebudu namáhat, z dalších odměn by byla terno jen ta truhlička s floreny, ale tam se nedohrabu ani náhodou. Takže to spíš vypadá, že zase trošku pohnu s úkolem Teambuilding.

12. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Krásné dobré ráno
    DANKA722 - velká gratulace k prvnímu protržení cílové pásky i Jánošíkovi! xDxDxD

Také se musím pochlubit:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

A hned zítra je utratím za kombajn a secí stroj xD Ale mám radost!
    Všem držím palce!

13. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Na hru jsem poslední dny neměla moc času (a nějak ani chuť), takže prostoje udělaly své. Rostlinky mám na 25 her, padátka na 30. Na stonek to bude, ale v odměnách se asi moc vysoko nedostanu. Reál má holt přednost. A jsem ráda že jsem se k tomu konečně po dvou letech propracovala. 8)

Lucinnka19 - pěstuješ na polích 1x1 s MJS? Kolik polí máš k dispozici pro akční? Jak velké máš prostoje? Jak rychle rozpěstováváš abys měla rostlinky na všechna pole? Kolik získáváš bodů za hru? Ale vem si, že kdybys chtěla dojet do konce, musela bys odehrát minimálně 82 her (při maximálním bodovém zisku, takže spíš víc). Na to se nedá napěstovat bez urychlovadel a bonusů.

Ty dostáváš tetanovku do ruky? o_O U nás ji dávají o něco níž. Ale přijde mi, že vakcína už lepší než dřív, kdy jsem týden po aplikaci nemohla chodit. Dnes jak vyjdu z ordinace už o tom nevím.

14. martina19751

velka gratulace holkam k uplnemu dokonceni akce
    :p

Helena1313, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Ehm, 38 hodů odehráno, nahráno 790 bodů a 54. úkol doma.
    Momentálně mám napěstěno ještě na 2 hody, ale chybí mi vypadávátka. Tak nevím, na noc jsem asi měla zasít něco dlouhého...

Do konce 52:26 hod.

16. martina19751

ja pro zmenu stojim na akcni, jedu jen na dvou plochach
    vypadavatek mam na rozdavani - 333

Helena1313, maribeja a evainfo tohle ocenili.
  17. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Příjemné dopoledne mám 17 her a sem na 29 odměně doufám že ten stonek stačím

18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Zatím odehráno 62 her s průměrným ziskem z terče 21,77 bodů... Protože jsem jednou včera získal 20 bodů místo maxima, spočítal jsem potřebné množství her 21 (za předpokladu 22 bodů na hru, dokonce tam mám možnost ještě 10 omylů, tj. zisku jen 20 bodů). Začínám klesat v počtu získaných padátek, ale zatím je kupodivu stále limitujícím faktorem počet rostlin).
    Tak někdy v pondělí večer (kdy budu mít napěstováno), případně v úterý ráno (asi kvůli zipům) po sklizni nějaké dlouhodobé expertní rostliny bych mohl protrhnout cílovou pásku. Líbí se mi nejen upgrade továrny, ale i celkem slušný přísun BZ a TBZ.

19. slootr

slootr Baron fóra

Všechno jde podle plánu. Jedu jen na dvou plochách, celkem 356 pidipolíček. Denně 4 sklizně, z nich 9 miniher. Pajdátek dost, akční zraje. Odehráno 37 her, bodů 802, vybráno 54 odměn. Když to budu i nadále dávat za 22, tak mi k mému cíli (odměna 62) chybí ještě 7 miniher. A to bude dneska.

edit: Jdeme do finále, nervozita stoupá :). Právě odehrány další dvě hry po sklizni. Ale jednou jsem se netrefil a jedna hra za 20 bodů znamená, že mi dnešních plánovaných 5 her do cíle stačit nebude. Teda ono by to stačilo, kdybych už nezasel. Ale hodlám pokračovat v pěstování akční i dál. Tak to holt bude zejtra...

20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Dnes se mi kolo hanebně sekalo - 3x jsem měl jen 16 bodů a jednou 20 a 18. Takže pokračování až večer. Ale už vidím odměnu 62,což je parádní. Jen v koutečku dušičky jsem si říkal - to musíš, musíš. Ovšem hodně pomohlo, že jsem dnes ráno vytočil 200% do stodoly, tak už jsem hodil 3 další otočky, zraje čtvrtá. Asi by to hodilo i stovku, ale kdo se má frcat s tím kolem?
    Prepperko, já jsem chtěl tu níž - tam nikdy nebyl problém. Přece je ten sval větší, :povšem mají jen tuto. Dnes tu injekci cítím, ale chromý zatím,ťuk, ťuk- nejsem.;)
    A zatímco, se tady vybavuji, tak se mi na plotně málem připekly brambory. Ale včas jsem je zachránil.:D
    Tož prima házení všem, kdož bojují o své vysněné odměny. :D:D;)
    To mi připomíná, musím si dát na plochu ty oranž mravenečníky - ať se také tuží.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.