Septemberfest (18.9. - 24.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 17/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

Na akciu som sa veľmi tešil, takže hneď aj idem na to. Kam sa dostanem, tam sa dostanem. A vyzerá celkom zaujímavo, ba dokonca ani akciovej plodiny nechcú veľa. :)

2. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tak dnes jsem stihl podle plánu 2 otočky akční, což je super :). Do konce víkendu by mohlo být napěstováno... :p.

perníková květina: 7419 / 14 500 (chybí 7081) + zaseto na všech plochách

3. sisinka

sisinka Pilný autor

už jsem to promyslela :) na noc jsem dala ještě perníčky, zbývá mi už jen celý 6.úkol, tak to asi tak 2 x3 x otočím a perníčky budou hotové. Ráno nasadím sudy- 500,-, jen ať kvasí, zbytek perníčky. pak už mi bude chybět jen 200 sudů a na ty už bych měla mít pytlíčky- kdyby náhodou. Měla bych to dát ;)

4. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

takze akciu robim,aj napriek tomu,ze sa mi do nej velmi nechcelo
    z tajommnych sadeniciek mam -sladky strom a mandlovnik xl , takze katalpa sa nekonala
    perniky len polievam,nehnojim a sudy mam len na rubanisku,kde mam a stromy,sadim len na hlavnej farme a na baha

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Málokdy dávám do úkolu plodiny, když ještě nemám napěstovaný všechny. Ale protože jsem měla ve stodole 136 sáčků, tak jsem do úkolu dala 3000 perníkových plodin a získala 200 sudů, z nichž jsem 136 dala na plochu a "posáčkovala", takže ráno budou. Na zbylých políčkách zatím zraje jiná plodina, protože sklizeň akční vyšla kolem 19 hodiny a další otočku akčních perníků už bych nesklízela v rozumném čase a nechávat je až do rána se mně také nechtělo. Takže akční přijde na řadu než půjdu spát.

Zatím celkem napěstováno 9 186 ks a ve stodole mám teď 0 sáčků s čajem.

6. slootr

slootr Baron fóra

Lyzarka: Zajímavé, já většinou dodávám průběžně, co mám to tam hodím. S něčím navíc kvasícím na ploše to je trochu jinak, to není úplně obvyklá akce. Ale zatím pěstuju, perníky tam házím po každé sklizni, lépe řečeno po každém znovuzasetí.

Každej k tomu holt přistupuje jinak, to mi přijde docela fajn.

No a jen tak mimochodem, hra se seká, spousta neobvyklostí, např. když otevřu mlýn s krmivem, tak to nepřeskakuje na to aktuálně vyráběné jako obvykle. Ovšem oficiální stanovisko jistě bude: Vše je OK, vyčisti si monitor, uši, zuby a tak...

Naposledy upraveno: 19/9/14
    skalara.v, zemanka01 a tazvenuse tohle ocenili.
  7. Pavlahan

Pavlahan Perspektivní autor

Slootr: Přesně tak, taky hned nacpu do úkolů co jde, čekat až budu mít všechno nejde vydržet. Mám radost, že už je něco odškrtnuté. Taky mi to po zasetí a doplnění úkolů hodí dalších 5 rostlin, což se hodí, minule mi u akčních zbylo kolem 30 ks, což mi díky tomuhle postupu nejspíš ušetřilo další otočku.

Jinak točím s MJS co to jde akční a něco brusinek, těch bylo málo, sudy nechávám, až MJS nebude. Snad napadá dost pytliků, že by to bylo aspoň na dvě otočky po 12h. No uvidíme, půjde to i bez nich.

8. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím slootr
    nikdo vás nechce honit bezdůvodně šůrovat počítač, pouze když je ozkoušeno, že to vyřeší problém. Já sice nezaznamenávám žádný problém, ale může to být dané serverem a ten má každý z nás jiný. Požádala jsem tedy dál o vyšůrování cache herního účtu na serveru AO. Pokud budeš mít i nadále problémy, sděl je. Nahlásíme příslušným vývojářům k řešení.
    Příjemnou hru danda

9. maris-ka5

maris-ka5 Zelenáč fóra

Takze napestovat uz len do poslednej ulohy a potom davam sudy
    :)

10. slootr

slootr Baron fóra

danda-vnovis: To není nic proti tobě, ani nikomu z modíků. Prostě je to tak. Mám firemní komp, na kterým si nemůžu dělat co chci. Čištění je jedna z těch věcí. Když je problém, tak je, pak najednou přestane. Bez ohledu na to, co s počítačem dělám, teda lépe řečeno nedělám. Prostě se asi někdo v něčem vrtá. Pak přestane a všechno je zase OK. Je to smutný, ale je to tak. Na nějakém čištění to vůbec nezávisí. Nečistím, páč nemůžu. Zkušenost je taková, že i bez čištění to chvíli blbne, pak zase ne. Nemyslím, že by problém byl na straně hráče.

Ale nevidím to jako problém, prostě zmáčknu kombajn a čekám. Ono to nakonec sklidí, zaseje, zaleje... A až akce skončí, všechno bude šlapat, jak má.

Danda: To jsi na tom hůř než já. Já hru nespustím jen když jsem na firemní síti, ta blokuje hry. Připojení z domu naštestí funguje :). A s tím osobním - moc rád bych oddělil stesky na RT do stesků směřovaným na modíky. Protože chápu, že to prostě není jedno a to samý a nechcu vám přidělávat starosti. :)

Naposledy upraveno: 19/9/14
    .didi444. a danda-vnovis tohle ocenili.
  11. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, však si to neberu osobně :) Jen prostě ti, kteří mohou tím mají vyřešený problém ihned, ostatní musí čekat na vyčištění cache na serveru. Chápu, že v práci nejsi majitelem pc, tudíž máš jen ty možnosti, které ti dovolí zaměstnavatel. Ten můj neakceptuje ani samotné spuštění hry, tam musím z mobilu.
    Příjemnou hru danda

12. honzi

honzi Komisař fóra

Tak tahle akce za mě 1... líbí se mi ,je to zajímavý a není to zase tolik těžký... Chci toho splnit co nejvíc, tak uvidím... V Sept. I mám celý 1, stupeň, v Sept. II mám 1. a do 2. mi chybí už jen 500 hodnoty... Z těch dvou párty lístků kupon Kombajn 12 hod. a květinový pštros... No, lepší, než Katalpa XXL...

13. skoruppi72

skoruppi72 Pisálek fóra

Tak z TS se urodila katalpa XXL a citronovník XXL-poloviční radost.Jinak všem přeji hodně zdaru při plnění této akce.:);):p

14. čumáček

čumáček Pisálek fóra

tak vážení farmáři u mě z TS javor japonský aaaa přece katalpa XXL:wuerg:

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  15. anvan

anvan Dozorce fóra

Tak to je provokace nejvyššího kalibru - taky katalpa xxl a abych neměla radost vůbec, tak k ní javor xl. Jestli se RT s novým vedením vydal tímto směrem, tak šlápl hned z kraje hoodně vedle. Mohla bych vědět, co mě má ve hře motivovat? To ani do odměn v akcích nejsou schopni udělat vyjímku a tu katalpu vymazat? Čumí na mě z kola štěstí denně a z párty režimu dokonce většinou 2x a ještě ji dostanu v odměnách? Teď už chybí, aby na mě z té zázračné bedny vyrukovala královská garda a mé nadšení bude dovršeno.

veselékopýtko, .mama789. a Jonsdorf tohle ocenili.
  16. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak zatím jedu polehoučku.
    Pěstuji a tak na 20% mám sudy. ale, čajíků taky mám málo.
    asi vyčkám až napěstuji, odstraním pole a dám jen sudy.

17. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno farmáři.
    Tak jak to zde čtu opět jsem udělal dobře že akci nedělám. A krásnou katalpu do svého zbytečného seznamu nepřidal. :p
    Snad vás nebude mnoho?
    Krásnou hru přeji :D

ezzra a KytkyNezvadly tohle ocenili.
  18. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Přeji dobrého jitra. Z TS ke mě dokvačila všemi tolik milovaná katalpa XXL a k tomu ještě drátovník za který jsem opravdu moc vděčná, protože zde nejsem zahradník květinář, ale pouze jenom v reálu. Ke vší té radosti jsem si ještě jednu katalpu XXL vytočila v kole neštěstí. Tak jsem zvědavá zda mě tolik štěstí potká i při odtajňování beden. Jinak akci jedu v pohodě. Chybí mi dopěstovat cca 6000 perníků. Perníky zasazeny a balím se a frčím s kosou na houby. Mějte se fajn a hodně štěstí při odtajňování TS.

veselékopýtko tohle ocenil(a).
  19. -Ilonka61-

-Ilonka61- Perspektivní autor

Ahojky, po raní sklizni mám 179 pytlíků a vyzvednuto zatím 520 pivních sudů. Kolik napěstováno nevím, protože to tentokrát průběžně házím do úkolů. Ale zdá se, že dost a počítat se mi to už nechce.
    Já nad katalpami zas tolik hůl nelámu, i když chápu některé, že by raději jiné stromy. Osobně je využiji při dni stromů. V podobě XXL stromů nedávají až tak málo bodů. Je pravda, že jsou stromy co dávají mnohem víc, jen tolik jich nevlastním. Například javory XXL mám jen dva. A javor v základu dává 110 BZ, (sice stejně jako katalpa XXL), ale zraje 20 hodin. Katalp XXL mám 21.

20. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po ranní sklizni jsem se zase posunul a vypadá to celkem dobře. Dnes bych měl stihnout bez problému 2 otočky, takže paráda ;). Do úkolu to hodím nejspíš až budu mít akční komplet, takže sudy ještě nedělám a až je budu mít, tak je tam dám přes noc všechny najednou :).

perníková květina: 9675 / 14 500 (chybí 4825) + zaseto na všech plochách

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.