Septemberfest (18.9. - 24.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 17/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Feris1

Feris1 Expert fóra

pre .werule.
    na kolese stastia sa prepnes do party zatocenia a tam pouzijes tie listky. ale nechce sa mi verit ze v tvojom levely to nevies :D

2. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Příjemný den,
    pomalu finišuji akcičku.... Večer posbírám poslední sudy. Naskočí mi řádek v nebíčku, hodím tak dekorky a jest hotovo....Tajemnice jsem dala ráno, párty lístky si zatím schovám.
    Všem, co již ukončili akcičku gratuluji

3. .werule.

.werule. Zelenáč fóra

feris1 : děkuji za info ale asi na rok a půl jsem hru přestala hrát a před pár dněma jsem se ke hře vrátila a je tady toho spoustu nového....

4. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Od 8 hod. hotovo, akce docela dobrá 8)

5. sisinka

sisinka Pilný autor

ráno jsem dodala poslední sudy, nechtělo se mi kvůli tomu vstávat, ani pytlíčky jsem nepoužila, dozrálo to v klidu i bez nich. Tajemničky: XL jedle a XL datle -.-. Bedny mám na ploše, tak za 5 hodin uvidím. Nebylo to tak hrozné, jak mi zpočátku připadalo.

6. anvan

anvan Dozorce fóra

Z bedny na mě vyskočila Degustace vín a papírové srdce....odměny naprosto směšné! Když pomyslím na katalpu (druhé bylo něco xl), co na mě vyjukla ze sazeniček, tak asi začnu oslavovat...:(

7. letadlo21...

letadlo21... Rádoby autor

Ahoj všem, tak jsem dodala poslední sudy a také se mi vyklubaly tajemničky a copak to na mne vyjuklo???... katalpa xxl a vajíčkáč xxl, být tak ve 30 levlu jsem nadšená, ale v 91 mám těchto stromů opravdu, ale opravdu hóódně. Tak půjdou do vláčku...:p
    Teď ještě copak se vylíhne z beden???.. no uvidíme , uvidíme 8)

8. Feris1

Feris1 Expert fóra

pre .werule.

tak v tom pripade v tom musis mat riadny gulas lebo vela sa toho zmenilo takze zacinas skoro od znova ;)

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  9. vlčice1977

vlčice1977 Perspektivní autor

Zdravim, akci jsem dokončila včera večer, ze sazenic vyšly: jeřáb XXL a javor japonský - ten jsem neměla a z bedýnek : degustace vín a papírové srdce, tak ještě, že mám aktivovanou novou plochu na ostrově, aspoň to bylo kam dát. Řádek v nebi už fakčí a je docela pěknej. Tak hodně štěstí v tajemnicích všem!!!

10. honzi

honzi Komisař fóra

tak já jsem z TS rád, mám Mišpuli, co jsem ještě neměl.... a dvacátou osmou Katalpu XXL

veselékopýtko tohle ocenil(a).
  11. mpjjk

mpjjk Pisálek fóra

Dohrano, sazenice a bedny zasazeny, stonek spusten. Hra to byla pohodova i bez kvaltovani to slo udelat 2 dny pred expiraci a bez vypadavatek. :) Tak preji ostatnim i dalsi takove pohodove hry se ziskem hvezdicek, sazenicek a MJS a dalsich. :)

12. .werule.

.werule. Zelenáč fóra

Pro :Feris1
    to teda mám a pořádný, je tady opravdu hodně novinek , takže pořád lezu do FAQ ale spoustu věcí tam nemůžu nalézt..proto se ptám, pro vás to jsou asi hloupé otázky , ale pro mě je to nióvinka. Opravdu mě tady spoustu vecí mile překvapilo, jak se hra dokonale vyvíjí...Je to moc pěkné... Děkuji za pochopení .)

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Ahojky, také hlásím hotovo. Z TS jsem ( tentokrát téměř) nadšená - kozí a cukrák (skrytě jsem toužila po mišpuli). RT se muselo splésti. Očekávala jsem plívy a padly esa. Teď čekám na bedničky, ale když to tu pročítám, tak mě opouští optimismus - bo optimista je člověk s nedostatkem informací
    xDxDxDxDxD

14. babulinek

babulinek Zelenáč fóra

Ahojte farmáři. Hraji tuto hru už šestým rokem a připadá mi čím dál tím víc nudnější. Akce jsou buď dostihový, nebo zdlouhavý. Mám skoro 40 druhů zvířat a když je akce tak to chce pořád stejný: prasátka, koně, králíky. Ještě nebyla akce, že by to chtělo třeba kočku, psíka, nebo veverku. Na co tyto zvířátka tedy máme? A odměny za akce? Stonek. Jen aby přibylo další klikání. Nějak vypadla zábavnost a kreativita. Dvě stejné akce za sebou..... nuda....

skalara.v tohle ocenil(a).
  15. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Bubulinek..no neviem v ktorom state si si zalozil/a, farmu ale ,ze uz hrajes 6 rokov,,tak to ti teda gratulujem:D

a nech som v teme,,umna teda hotovo..a bednicky nesklamali..nubloni a ten renzo kupferfield.. :music:nech sa dari....

16. zdenass

zdenass Perspektivní autor

akce hotová.....ze sazeniček cukrový strom,paráda a katalpa xxl :(.........ještě jsem zvědavá co bude v bedýnkách

17. babulinek

babulinek Zelenáč fóra

máš pravdu. spletla jsem se. bude to pátý rok co jsem farmu zakládala. omlouvám se.... ale nic to nemění na mém názoru..

ezzra tohle ocenil(a).
  18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

babulinek: hmm ani ten pátý to nebude, tak možná čtvrtý. Pátý až tak někdy od února 2015 .

ezzra tohle ocenil(a).
  19. evca190

evca190 Vážený autor

Odkryla jsem bedničky a mám: slepice baletka a Music box "Balerína" ;) Tak aspoň něco mi udělalo radost :)

-Ilonka61- tohle ocenil(a).
  20. mzeleznikova

mzeleznikova Perspektivní autor

ahojky ráno dokončena akce ted po odkrytí bedýnek jsem bohatší o 2x dekustaci vín a tajemky jeřáb xxl a medový

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.