Septemberfest (18.9. - 24.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 17/9/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak druhá úloha ukončená a tým pádom končím. Dekoráciu som si dal na plochu a ešte čakám, čo dostanem z tajomných sadeničiek. Všetkým ktorí ešte plnia akcia držím palce. :)

2. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

tajemničky nezklamali!!!! katalpa XXL a mandlovník XL takže do lišty :mad:
    dozrají sudy a bude hotovo ;)

iDavis tohle ocenil(a).
  3. mirakoud

mirakoud Expert fóra

první část úkolu mám splněnou celou, je v ukončených úkolech. vím, že byly nejaké problémy se soudky na začátku hry, ale já to u sebe nekontrolovala. předpokládala jsem, žei kdyby ta chyba postihla mne, tak to RT napraví automaticky a dodá všem postiženým hráčům. asi budu muset na podporu hry - nevím.mělo by být 50 sudů navíc - mně holt chybí.

Omlouvám se, jaksi mi to zhoršení počasí zatemnilo mozek. Desetkrát jsem na ty počty koukala a až po jedenácté mi došlo, že mi chybí z 260ti z posledního úkolu už jen 74. Takže mi taky zbydou. Teda takhle vygumovaná jsem nebyla už dlouho:oops:

Naposledy upraveno: 21/9/14
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

tak akce skončena .... zase pomohli obří stromky xD a stonek nechám zatím prázdný, už i tak je nestíhám sklízet ... no na ostrově mi všechny dekorky (a to jsem neměla puštěné veškeré mazlíky, jen sovičky+koláče a marmelády) dají 4818 BZ a stonek jen 2500BZ ... jinak bedny - slepice baletka a prasátko štěstí ... stromky - solný a katalpa ... no žádná bomba, ale potěší to ... a mám navíc 50ks pivního čaje za 100, takže je toho víc ....
    přeji všem ať se daří :)

5. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Krásnej večer všem...tak I splněna sudy jsou vyvalené úúúúúúplně všude na hlavní,louce,mýtině i na Baha....zítra kolem poledne budou hotové a tím celí úkol splnímxD

Ostatním držím palečky;)

6. mikayyy

mikayyy Pisálek fóra

tajemné sazeničky - 2 kamenné pinie, spokojenost, ještě jsem zvědavá na ty bedny

7. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

.....tajemné se tentokrát povedly - ze sazenic je jeřáb xxl a slaný strom xxl :). Tajemné bedny daly papírové srdce a prasátko štěstí, tak aspoň něco ;). Celkově jsem s touto akcí velice spokojený. Nebyla zase tak těžká, odměny byly také super, takže se to povedlo :D.

8. Silly.cz

Silly.cz Pisálek fóra

Tato akce je pohodová, první úkol v klidu splněn a všechny sudy vyvaleny, zítra až přijdu z práce akci dokončím a farma půjde do původního stavu a až do konce měsíce bude klid, sice se budou šlechtit kukačky, ale ty mě neberou. Hezký večer.

9. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak akce skončena už napoledne z beden nic,co by stálo za řeč a z tajemniček mandle XL,slaný XXL+ 2x katalpa XXL + pinie a mandle XL,takže kromě pinie a slaného XXL taky nic moc,ale je to jen hra.Farmy uvedeny do původního stavu,to znamená obr stromy,výrobny a zvířata a budu čekat na BB.Hezkou hru všem. :)

10. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Vše splněno,bedýnky si nechám na jindy.
    Mějte se fajn....

11. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

z TS sa vykľula pínia a jarabina xxl. Aj keď už obe mám, predsa som šťastná, že tentokrát ma obišli naše milé katalpy. Bedne budem riešiť až zajtra, keď dokvasia všetky sudy. Všetkým, čo ešte pestujú akčné rastlinky a tiež kvasia súdky prajem veľa zdaru

12. -Lenka34-

-Lenka34- Perspektivní autor

poslednýkrát som zasadila perníkový kvet, takže ráno bude dopestované, potom vyložím sudy, teraz som si bola zatočiť tie 2 párty lístky a celkom potešili, vyšla mi ninja včela :D a strašidelná kytica, jedny z tých lepších cien

13. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

V bednách kaprfíld a papírové srdce, no nic v liště jim bude fajn:(

14. 8888milda

8888milda Perspektivní autor

a ja s akci spokojena,tajemný nezklamaly 2x xxl katalpa,,,,zitra dostanu bedny,snad bude líp,,,,,,,,,,,,,,

15. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Dobré ráno.
    Perníková kytí napěstovaná a dodána, tajemné zasazené a na plochu dány poslední sudy. Večer sklidím sudy a dodám do posledního úkolu.
    Jsem zvědavá, co bude z tajemniček ...
    Pěkný den.
    Madulka_cz

16. babina51

babina51 Veterán fóra

TS a bedny žádná sláva, všechno šlo do lišty.:cry:
    FA92 BAHA212

17. vierabarcziova

vierabarcziova Zelenáč fóra

pohodová akcia :) večer pozbieram posledné sudy a hotovo

18. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Na Baha se dopékají poslední perníčky a na ostatních plochách budu doplňovat do stodoly jahody,nějak mi jich ubylo.Sudy vyvalím až před dnešní noční a do rána než se vrátím tak už budou zralé.Zítra budu mít čas a náladu odtajnit vše tajemné co nám bylo naděleno.Pak dám vědět jestli jsem šťastným majitelem další katalpy či jeřábu....:)

19. .werule.

.werule. Zelenáč fóra

Poradí mi někdo na co jsou ty dva párty lístky ?

20. kubija

kubija Pisálek fóra

Tak jo, akce opět nezklamala, z tajemných sazenic datlovník XL a mandlovník XL. :( A z bedýnek? Papírové srdce a Návrat Nublonů. Co víc si přát. Ještě že máme tu lištičku. >:(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.