Senzace v lastuře (1.7. - 31.7.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 30/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Hvězda fóra

Moje první sekvoj. :inlove: Hned jsem vytrhala ledovou jedli i s kořeny, aby se na tom místě sekvojce líbilo. Snad bude mít šišky jako hrom aby plnily stodolu co nejrychleji.
    Dárky zatím supr, díky za ně. :)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ta moje hned dostala svačinku - ponožku a vrtuli.:p

3. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Dneska opravdu super dárek :)

Apachie1 tohle ocenil(a).
  4. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Přátelé, kamarádi...dnes to jsou BZ ...a to 300 x level ;)

5. nikýsek28

nikýsek28 Pisálek fóra

o to by tak nešlo na téhle farmě jsem neotevřela lastura ani včera ani dnes a na té druhé se otevřela v pohodě tak nevím kde je chyba

maribeja tohle ocenil(a).
  6. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj nikýsek28,
    chyba je možná v tom, že se kalendář zavřel rychleji, než se údaj o otevření stihl načíst. Tohle se stává, a proto vždy, když je takováto akce doporučujeme chvíli počkat, stejně tak jako u denních dárků.

maribeja, velik52 a zejdy66 tohle ocenili.
  7. vasicci

vasicci Rádoby autor

Ahoj, tyhle chyby jsou takové divné. Na farmě mého kamaráda se vše otevřelo načetlo a několikrát jsme vše zkontrolovali, ale 6-tý den, byla lasturka z 1. dne otevřená - 15x superhnojivo , ale objevilo se u ní ní malé plus a stálo ho to 2 Floreny a mně chybí právě ta sekvoj, prostě se na ní dívám, ale ve stromech ji jako přírůstek nemám. Ještě, že už jednu mám z dřívěška. Stejně mě mrzí zrovna takový pěkný strom. Ale to se tak někdy stane a akci dávám 1 s hvězdičkou.

maribeja tohle ocenil(a).
  8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jak píše Nezmarka - pospíchej pomalu. Když odkliknu na farmě mazlíky na zvýšení bodů, pěkně si počkám, až mi naběhne lišta s procenty a potom sklízím. To stejné u dárků - počkám, až doběhne animace u Kubíka, teď u lastury kontroluji, jestli je odemčená, než odcházím z farmy...

9. X-mole

X-mole Znalec fóra

8. den - 10x ponožky (Zuzi ultrahnojivo). Super, to se hodí vždycky. :inlove:

10. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Hezký den,chci se zeptat,zdali půjdou vybrat prémiové lastury bezúplatně později,jako při minulých kalendářích?;)Díky

milcok tohle ocenil(a).
  11. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Dnes: Růžové želé :)

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Darovanému koni na zuby nehleď, ale na tento dárek jsem opravdu čekala :)

13. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj zejdy66,

prémiové dárky půjde zcela určitě vyzvednou bezplatně i později.

maribeja, zejdy66 a Prepperka tohle ocenili.
  14. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak ružové želé pribudlo k ďalším 61 kusom na sklade. :)

-Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hmmm......[​IMG].......ale přesto děkuji (jdu si vyzvednout to 132. :p )

kiki2305, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  16. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

skalara.v, si na tom dosť biedne;), ak ti pochybí napíš [​IMG] ;)xD

17. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD hurá, už mám toho želé 263 sklenic!

maribeja, skalara.v a Apachie1 tohle ocenili.
  18. rijkax

rijkax Aktivní autor

ále no ták, šak sa říká - darovanému koni aj ze zadku voní :D , a nižším levlům třeba zrovna tahle marmoška chybí...

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

já s tím problém nemám - jen víc a houšť, na poličkách je ještě spousta místa, třeba se mi ještě bude hodit (třeba jako se hodila prkna :p)

maribeja, Trepifajksl a Xenie6161 tohle ocenili.
  20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Také bych jich měl tolik, ale průběžně je háži marmeládníkovi na body. Se té pětky ne a ne dočkat. No jo, když vařím akorát MJS, se není čemu divit. Jsem zvědav, co přijde zítra. Jé, přimlouvám se za želé z vypoulených očí!:p;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.