Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (7.2. - 10.2.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/2/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak tie ružovky nie a nie ku mne doraziť!Samé ropuchy,chrobáky po celej farme,ale do ružova nič!Výrobne sa mi nejak nedaria,ale padli aj nové,takže ok.;)

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

nevrona - vláček přiveze vždy jen jeden tajemný náklad, takže je zbytečné do něho cpát více protihodnoty - propadne to :)

marketka47 tohle ocenil(a).
  3. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak červeňáky od každé po 2,novinky na bahamě také,ale růžovkám se ke mě také nechce;)asi ví,že se mi červené vzhledově líbí víc i když růžové jsou na počet výhodnějšíxDTakže to ještě budu zkoušet,žluťásků mám z KŠ dost:)

4. Kropinka

Kropinka Pisálek fóra

ahoj, mám problém. Teď jsem si uspíšila 4 tajemné náklady za diamanty, ale našla jen jeden. Nebo hledám špatně? Poradíte? Díky :)

5. Skali

Kropinka - záleží, jaké náklady ti vláček dovezl - jedny máme pro Baharamu a druhé máme pro farmu. Takže se mrkni jak na Baha, tak na farmě do inventáře.
    Můžeš použít vyhledávací okýnko

okýnko.png

6. Kropinka

Kropinka Pisálek fóra

Aha, to bude ono:), hledám jen na farměxD. Moc děkujuuu

Skali tohle ocenil(a).
  7. Mantichora

Mantichora Pisálek fóra

Sakryš, jak je to zase nastavené???
    Samé bubliny a tiki :(

8. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Růžový chameleon, sběrna pap.peří oranž., butik s plavkami oranž.

9. gorilka0081941

gorilka0081941 Aktivní autor

expres je pře krasná hra sem sní moc spokojená tato hra mi udělala krásny dny a večery:D škoda že to nemůže trvat dele děkují gorilka

kytka50, -migos- a evainfo tohle ocenili.
  10. goldedawn

goldedawn Expert fóra

Ahoj v neděli,jdu na dvanáctku.už to nemůžu najít,jeden příspěvek,kdy jedna farmářka rozdělila na dva kusy jedno slovo-pře krásná-vzkažte ji,že ji odpouštím.Jsou horší věci na světě.;):)

11. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Tak já taky pokračuji jen v červeném.Růžovou barvírnu jsem mohla mít na kole štěstí,ale těsně vedle,že.Za to opět 2x žlutá stříhárna.To by se jeden picnul.Aspoň si můžeme zazpívat při pohledu na pole : červená se line záře oheň,oheň...

LV 219

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som odkryl červené švinky,ropuchy a červienku.Ešte pár krát otočím a nechám ostatné na budúce.Žltáky pribúdajú a oranž.výrobe tiež.Floreny na urýchľovanie nedám mám ich málo a tie sa mi budú hodiť na niečo lepšie.

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

jana151049: já mám zabarvené tváře do ruda i bez ohně, když to odtajním xD Továren na bezpečnostní kužely mám tolik, že asi uzavřu kontrakt s ŘSD na dálniční opravy... ale továrnu na gel mám furt jen tu první. Co už. Dala jsem zrát další pětici, rozčílit se můžu vždycky... A na farmě je to stejné - samí brouci a pupínkaté žáby. Copak všichni vědí, že su ježibaba a zužitkuju to? 8)

14. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Krásný den přeji všem. Tak ke mně nechce asi jen jezevec jinak červené chlívky nějaké napadaly a dokonce i dvě růžovky. Na baha výrobna gelu přijela tak jsem docela spokojená.

15. Boubelík

Boubelík Pisálek fóra

Posílám jeden vlak za druhým a Továrna na gel na vlasy pořát nikde. Asi mám na to smůlu.

16. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Ahojky tak to já mám na gely nějaké štěstí,mám jich už pět,ale zato jezevci červené se mi pořád vyhýbají,ale Jaků a Roháčů červených těch jsem získala taky dost.

17. Skali

Tak továren na gely na vlasy mám na Baha asi pět. Ale klapky na uši nechtějí jezdit (dorazily jen jedny) - nechce se mi je stavět v dílně
    - škoda materiálu (a prkna vždycky obrečím) :)

18. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Přibyly další červené červenky,ropucha a jak.Továrny na gel mám 2,ale ani jedna na totem.Jezevců mám taky hafo.

RT by nám teď mělo dát speciální OD na stáje a dílny,co se nám teď vylíhly,abysme si je mohli povyměňovat.

Naposledy upraveno: 10/2/20
    evainfo a kytka50 tohle ocenili.
  19. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ježíš-Maria!
    Já na tuto akci zapomněl jak na smrt.
    Nějak bylo stále červeno a tu já už od revoluce v Rusku nemusím!
    Pěkně si počkám až se objeví růžové salaše.
    Ne že by to byla moje oblíbená ale co se děje v RT neuhádnete!
    Tož kdo nemá co chtěl tak držím palce a já jdu dělat korupční kaši jak tomuto pokrmu moderně říkáme u nás...

Y_n_O a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  20. .Večernice.

.Večernice. Obyvatel fóra

Skali, až to půjde vyměníme, já na baha už 8 kuželů a 5 klapek a gel jen jediný

evainfo, marketka47 a Skali tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.