Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (7.2. - 10.2.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/2/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. AnnaMala80

AnnaMala80 Pisálek fóra

alexandrakerulova00 ďakujem za pomoc našla som ich.

alexandrakerulova00 tohle ocenil(a).
  2. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

babickachlum žlutý už nemám orenž. ještě jsou při OD se připomeň pošlu ti co budeš potřebovat i červený mám toho dost ;);).

evainfo, -migos- a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  3. -migos-

-migos- Veterán fóra

Přesně, červených ani oranžových chlívků se nezbavuji. Protože pak přijde akce, kde bude potřeba xy nějakého zvířete a oranžové a výše chlívky šetří krmivo a čas.
    Teď posílám vlak 750 PH a je plný opičáků. Průvodčí už radši dovnitř nechodí, nechce přijít znovu o čepici ;).

Hezkou hru ...

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Červený jezevec, červený kamzík, zbytek taky na červeno, ale to už mám... to se zhodne... psí boudy a Jak. Eště počkám na ty výhry na Baha a pak přestanu čučet na seriály a farmařit, pudu spat, bo do procesu pudu utahaná jak kotě xD

EDIT: Jdu juchat, mám továrnu na gely. Ke zbytku se snad proklikám zítra

Naposledy upraveno: 9/2/20
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Růžový bobří hrad, továrna na bezp.kužele.

6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mně se zatím červení kamzíci a jezevci vyhýbají, z tajemna, co bylo v liště vypadly první oranž vážky... ASi 4 žluté stáje, tak ty pofrčí.
    Gely mám celkem 4, tiki 4, kužely 3, bublinky 3, kartáčků 7, klapky 2x. (i s těmi, co jsem už měla).
    Výrobny žl. peří a ovčí výrobnu - posílám to po 6 najednou, a i tak jich mám ještě skoro 200 v liště. Tolik vlaků nejspíš do konce akce nepošlu.

7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak mám dva Gely na vlasy.....ale z Tajemných ne a ne, holt mi bude chybět Kudlanka, no ona se někde objeví časem.

8. k.vitek

k.vitek Titán fóra

juuuu!!! 11. odtajneni - v. na gel!!!

jeste do vecera vyrobny, a pak se vrhnu na staje za 1.000

9. -bobča-

-bobča- Pilný autor

kužel, bublina, pírka, kartáček - štěstí se unavilo, kudlanka a gel - že by možná na cestě ..........

alexandrakerulova00 a evainfo tohle ocenili.
  10. jana151049

jana151049 Veterán fóra

babickachlum - při OD se ozvi,ráda se zbavím žlutých i oranž.Nezapomeň!

LV 219

radyn.m, Veselka a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak jsem naházela na plochu i tajemné stromy... farma nic, co by stálo za řeč. Baha ovšem lepší (tedy asi o milion %), tam padl 2 x rambutan, 2 x opičí pomeranč. Zjistila jsem, že mám v liště ještě 4 x kapradí... Takže celkem mám 4 x rambutan, 7 x kapradí, 6 x opičí pomeranč.

12. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

Tak mám samé růžové a červené stáje a teď 3 továrny na gel a bezpečnostní kužel je také v expresu nebo v tahenkách ? :)

-migos- tohle ocenil(a).
  13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

14. -bobča-

-bobča- Pilný autor

kužely mám 3, jak jeden poslat, pošli holuba

15. Veselka

Veselka Rádoby autor

Naprosto vážně :). Farmu zásadně nebourám, resp. cca jednou za rok jsem ochotná část zbourat pro 1-2 časovky v družstvu a na to mi stačí obyčejné chlívky. Jinak mi stačí jeden chlívek od druhu a jednu od novinky, červené, růžové nebo neon nechávám na dárek při O&D.

Jinak další várka mě potěšila. Růžových chlívků se urodilo víc, chameleoni, bobři a včely mi udělali radost velikou :).
    Na Baha šli na plochu až teď, takže uvidím, co se urodí tam, ale v každém případě opravuji své hodnocení, protože teď už jsem spokojená :).

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Veselka, vítej v klubu xD Zrovna jsem udělala pořádek ve zvěřincích a výrobnách. Napravo ve zvěřinci pštrosi nalevo ve výrobně zase vejce. Na baha totéž, tukani a továrny na totemy. Vzhledem k tomu, že těch baráčků mám víc, trochu času to zabralo, ale ta efektivita...jen nakoupím krmivo pro omezený počet druhů a nebude věčně něco chybět;)
    k akci:

mimo akci:ten pštros před barákem vypadal příšerně...

17. -bobča-

-bobča- Pilný autor

první akce , kdy se opravdu štěstí unavilo - mám všechno -
    • Továrna na klapky na uši
    • Dílna na totemy Tiki
    • Továrna na zubní kartáčky
    • Továrna na bezpečnostní kužely
    • Výrobna bublinek
    • Továrna na gel na vlasy
    jen kudlanka se mi nějak vyhýbá ..........

Veselka, marketka47 a evainfo tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Osel růžový, červený pštros.
    To já od doby, kdy jsem zpět posílal obr stromy, že zabírají místo a jsou dost obludné (teď by se hodily), syslím hlavně červené stáje a vyšší. I oranž se hodí, když je potřeba víc zvěře někam do akce.
    Z kola mám spoustu bobrů, lanýžů, peří a nevím čeho ve žluté barvě, že by vlak mohl jezdit častěji ,-))).

19. moncicak7070

moncicak7070 Baron fóra

Vláček mi na rozloučenou přivezl červeného jezevce a druhý gel ;). Jinak byl štědrý, 8x klapky na uši, 8x kužely, 7xbublinky, 7x tiki a 7x kartáček + něco málo jsem měla, takže spokojenost velká :p. Až výrobny půjdou darovat, moji sousedi můžou počítat s dárkem ;).

20. nevrona

nevrona Rádoby autor

Ahoj mám dotaz když dám do vláčku stáje za 2250 dá mi to jeden nebo 3 tajemné náklady :oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.