Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (7.2. - 10.2.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 6/2/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jééé vy máte gelů a u mne žádný, kdyby šly posílat, ráda za něco vyměním :p

dasa1143 tohle ocenil(a).
  2. jan.svatek

jan.svatek Ikona fóra

Za mě jednoznačně spokojenost* (8x gel a ostatní výrobny doplněny/z dřívějška na 12x keramika, 12x bublinky, 18x klapky, 15x kartáčky, 15x totemy, 24x máslo, 34x butik, 29x koberce, 37x hůlky a 8x žraločí zuby).
    Hlavní je, že od každé výrobny mám minimálně 8 kousků - právě tak akorát na zaplnění jedné Baha výrobny (momentálně produkující žraločí zuby)...
    A taky až bude zase jednou tak akce na zkrácení výroben na jednotný čas, budu moci osadit celou Baha výrobnami, které budou mít jinak standardně základní dobu zrání delší (a vynechat keramické dílny, které jsou rychlejší)...

*Pro zvědavce - protáčel jsem expresem žluté výrobny prachového peří doplněné žlutými upgrade stájí tak, abych dosáhl na protihodnotu 750 (to asi každý) a urychloval jsem to občas 1 florenem. Proto jsem postupně dosáhl na těch 8 výroben gelu.

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

jan.svatek
    Opravdu ti došla vlakem i továrna na žraločí zuby?Posláno 82 ks a nedošla ani jedna,tak sem předpokládal,že do vlaku nebyla vůbec zařazena!?! Tak pomohla dílna ve městě a v liště čeká 20 továren k nasazení!:)

-migos- a evainfo tohle ocenili.
  4. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

evoku57 pošlu ti gel když to půjde při OD ;).

-migos- a evoku57 tohle ocenili.
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

pigi - díky ;)

6. jana563

jana563 Dozorce fóra

Sice jsem toho nenaposílala tolik co tu někteří píší,ale zadařilo se a mám od každého něco.Jsem spokojená.I růžovky padly.;)

7. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, z balíčku jistoty další kudlanka nevypadla. Většina do lišty a pro příští expres. Co stojí za zmínku, jednou papoušci v růžovém, dvakrát úhoř a 3 manty.

Hezkou hru ...

8. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Už jsem pootvírala úplně vše a výrobna na gel nedojela.Snad půjde časem sehnat při jiné příležitosti.:)

9. jana563

jana563 Dozorce fóra

Asi mi něco uniklo.Ve stodole se objevil 3xmombín jako ovoce.Ještě tam mám mombínové švestky a těch mám hodně.Nevíte o co jde?

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana563 - plod mombínu je plodem stromu Sladký mombín
    Kdežto mombínová švestka je plodem stromu Mombín
    ;)

Apachie1 tohle ocenil(a).
  11. -migos-

-migos- Veterán fóra

Napiš při OaD určitě pošlu, pokud půjde posílat. Mně se urodilo víc než jsem čekal.

Hezkou hru ...

12. danielka0000

danielka0000 Stará škola

-migos-
    teda děkuji pokud se nenajde jinde tak se moc ráda připomenu ;)

-migos- tohle ocenil(a).
  13. jana563

jana563 Dozorce fóra

Skali díky.Tak tohle mi fakt uniklo.Sladký mombín nemám.Děkuji za info.Příště budu líp číst informace.

Skali tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.