Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (6.5. - 9.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

flexka: Ahoj ty babo jedna zavislácká na chlívečcích :-D Tak ty se mnou nesouhlasíš? Vždyť ten post byl primárně určen pro hráče jako jsi ty... co pravidelně kupují balíčky. To že je RT sám proti sobě a připravuje se o peníze zařazením naráz si potvrdila i ty větou: "Ach jo, jak tu někdo psal, kdyby dali novinky po jedné, tak mají ode mě jistotu zakoupených 4 balíčků". Kdyby je dali postupně, tak vyplázneš 4x630FL a ani nemrkneš ,-) Takhle máš možnost, že nebudeš muset kupovat všechny. Ano jak píšeš není to jistota, že ti padne i jiná novinka, ale šance tam je a co je lepší? Mít šanci, že nebudeš kupovat všechny čtyři a nebo šance 0 a jistota koupení všech? Prostě to byl můj názor na to co je lepší zda postupně nebo naráz a rada pro pravidelně kupující hráče, ať si neberou hned všechny, ale postupně jeden.... odtajní... a pak dle výsledků popřípadě dokoupí jen ten, která novinka ještě chybí ,-) Třeba to někomu pomůže a nakoupí jen jeden, dva?

krakoramaja: ahoj, jak jsem psal již rozbrušovačce, post byl určen primárně pro ty co standartně kupují aby nekoupili hned naráz všechny balíčky a můj pohled na to co je lepší.... zda postupně nebo naráz přidání novinek. V žádném případě to není něco jako je to super, kupujte a pod.... nikoho k tomu nenabádám... jsme snad svéprávní (ikdyž některé příspěvky....) a je jen na každém zda koupí či ne. Stejně tyhle jedince bez pevné vůle může nahlodat první příspěvek kohokoliv, kde bude např... koupil jsem jeden balíček a mám tři novinky ,-)

Pokud budu mluvit za sebe, tak mám v plánu vzít 3ks za floreny z kina a za čepicu (pokud teda dojdou ještě letos?). Ať padne co padne, rozhodně se nebudu stresovat.... stejně chci jen jeden kousek od každého do sbírky do lišty (zvířata u mě na farmě jsou lištovka) a jestli bude teď nebo za měsíc je mně jedno. Úkol udělám až cena na trhu klesne a nakoupím hotová zvířata. Těm co budou nakupovat ve velkém přeji štěstí při odtajňování a zároveň děkuji, že díky jejich investicím mohu hrát i já.

2. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

tak jsem se zasmál-jak si tygr pochutná hihi

ICE-T a lott_lott tohle ocenili.
  3. filiphromek1

filiphromek1 Perspektivní autor

Jupí konečně se aspoň zbavím těch nepotřebných výběhů a možná taky dostanu jednu vzácnou výrobnu.:)

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Casey - Vše záleží na tom,jak to RT nastavil. Novinky někdy padají "relativně" dost,někdy skoro vůbec. Je faktem,že koupě balíčů postupně je ta správná strategie,na druhou stranu 30 ks není nijak moc a novinka tam být nemusí. Osobně si pamatuji na koupi 244 ks TS kvůli floreňáku a stejně ho do dneška nemám.
    A abych nechodil tak daleko,hodně zde čtu - jedna novinka v balíčku a víc ani ťuk,takže je možné,že do balíčků se novinky nedávají (jen ta 1 jistota).Nechme se překvapit.
    Osobně mám nejlepší zkušenost rozdělit nákupy na více za sebou. Nekoupit 100 zaráz,ale např. 5x 20. V jednom nákupu bývají několikrát ty stejné.

5. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Chci se zeptat, to už je kolikátý názor, zvířata nebrat... Co na tý farmě pěstujete teda? Farma bez zvířat musí být smutná ne???:)

6. majolenka1

majolenka1 Zelenáč fóra

To je právě ono,když nezaplatíš,nic nemáš.jen tahají z lidí peníze.už to není tak supr hra.škoda

7. flexka

flexka Hrabě fóra

Njn, on mě ten motorkář zná, nebo co :-D
    Jsi mě nakrkl, protože jsem si lámala hlavinku, jestli jednu jistotu, nebo 42 nejistých a ty mi nabízíš koupit další balíček, když ten první nevyjde ,-) Jako bys nevěděl, jak jsem na to náchylná - jako koupit 4 naráz, to ne, ale postupně, to bych se už dala svést a zlomit i v jeden den.
    Ale podle tebe i dalších půjdu asi do jednoho balíčku, ono buďme realisti, dám 42 stájí na plochu a ni jedna novinka a prdne mi cévka a budu tahat nohu, takhle si hodím něčím se 4 stranama a podle toho vyberu jeden balíček a děj se vůle RT.

Edit: no já už jsem ohlodaná na kost :-D a poslední varianta je koupit jeden balík a pak "eventuelně" nějakou kusovku - se za sebe stydím, kdybych radši kouřila, nebo pila, tak z toho mám aspoň blažený pocit...
    A neboj, nehodím ti to na krk, vezmu firefoxe, když na něm farmu hraju, tak se třeba pochlapí a pozve kámoše, co víš?

Naposledy upraveno: 5/5/16
  8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

tazvenuse: Ale není, když máš na farmě alej ovoce a v řemeslnické čtvrti palírnu :-D Ale teď vážně.... co člověk to styl hraní. Někdo má na famě od všeho trochu... jak já říkám hraje "na krásu", zaplé animace a kochá se tím. No a jiný zase hraje na co nej efektivitu a v té jsou zvířata na tom nejhůř... ať už na BZ, KR, výroba krmiva ti zabere mlýn který jinak vyrábí SK, krmivo je kolikrát dražší než samotné zvíře, dlouhá doba výroby v porovnání s možným ziskem a navíc rozdílné časy chovu atd..... našlo by se toho spousta. Vyjímkou jsou snad novinky z TCH než klesne jejich cena na trhu. Proto u mě na farmě mají zvířata stopku :) A pokud nějaké potřebuji, tak ho koupím stejně jako produkt.... kr se dají na trhu vydělat miliony a těch pár tisíc mě nezabije.

flex: hlodá to hlodá co? Moje prachy to nejsou, ale být tebou tak vezmu jeden balík na jistotu (stejně by si ho brala) a pak se uvidí co dál podle výsledků... 42 nejistých...no nevím při tvým štěstí..... šance, že v tom balíku bude ještě něco krom té jistoty je podstatně větší než na farmě. Hele třeba tam bude vše a budeš mít po starostech :-D Jen teď čím začít že? Plameňák, tygr, panda a nebo ten sosák Ferdů? ,-) Řekni číslo 1-4 a já ti to povím, pak můžeš nadávat mně :-D

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

tazvenuse ... já mám třeba na pěstování jen hlavní. Divokou s lesní mám plnou chlívků + obr a vzácné ( i potřebné) stromky. Chlívečky vesměs nové i starší, u kterých se na trhu drží slušná cena :D i pár sýráren .. bo sýry miluji, ale tady je dávám na trh xD :p. Na Baha pár růžových, pro vysoké TBZ a i pro zásobu mláďat.

10. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Casey27

Asi musím změnit taktiku hry ;)..Díky za vysvětlení...

11. lott_lott

lott_lott Stará škola

Tak já mám na farmě plno chlívků a stromů, nebaví mě pěstovat :wuerg::) a taky, když zapomenu jít nějakou dobu na farmu, zvířata se o sebe postarají a nemusím hrabat plevel ;)

12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Perla1982,

nárok ne, ale naději rozhodně ano.

Ahoj kopretina82,

ano samozřejmě, že ti můžou vypadnou i další tři nová zvířata. Balíčky jsou tvořeny TCH stejného typu a asi by někdo velmi těžko zabezpečil, aby u určitého počtu byla jiná možnost získaných chlívů než u ostatních TCH tohoto typu.

kopretina.82, Alice a Drevulka tohle ocenili.
  13. Drevulka

Drevulka Pilný autor

Ked sa nad tím tak zamýšľam mám šťastie že ešte nemám dôchodok, lebo by toto bol jediný obchod, ktory by som navštívila a do budúceho dôchodku by som mala odtučňovaciu kúru. Je to tak fantasticky lákavé, že tomu človek neodolá. Tak trpezlivosti do zajtra a nech dostaneme len to čo si vysnívame.

14. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Tak složení krmiva pro nová zvířata mě dorazilo.... Musíme být politicky korektní..... Tygr nežere jiná zvířátka.... Tygr žere chilličokoládu.... Ještě že ty krajty žerou králíky a slepice, ale to bude asi chyba předchozího RT.... Krajty by přece měli žrát třeba pepř s kaktusem, ne?xDxDxDxDxD

Trepifajksl, lacrima a hrabenka1951 tohle ocenili.
  15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Radši papričky než velbloudy. Zvěř je potřeba jinam než do tlamy nenažraného masosaura 8) Aspoň budou mít bahakytky využití ;)

17. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

Tady jsem našla, že za reál nic nekupuješ!!!!!!
    Ale to je zbytečné Ti posílat, protože jen provokuješ. Je mi úplně jedno, jestli jsi trpaslík a já mám v přezdívce hraběnka. Jsou je lidé, kteří si porozumí a lidé, kterým to nejde. Měj se

Alice tohle ocenil(a).
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

hraběnka: Ahoj, jistě, a já se k tomu hrdě hlásím, ale asi si nerozumíme. Ty jsi napsala, že myslím jen na sebe když nekoupím a ostatním je to třeba líto, protože na to nemají. A já se ptám znova: Jak víš, že nekoupím proto, že na to mám nebo nemám? Třeba nemám.
    Já neprovokuji, ale diskutuji, začíná se to zvrhávat do osobní roviny, většinu lidí naše "diskuze" nezajímá, tak prosím příště poštou a nedělej uraženou, není to legrační, skřítek (ne trpaslík) a hraběnka? Tak se tomu zasměj a finito...
    A jak jsi se s hrou rozmyslela? Možná ti vláček zvedne náladu, taky se měj a pokud možno dobře.
    A vycházející hvězda fóra a vévoda fóra, taky dobrý ne? ,-)
    lott_lott: Ahoj, ale my se nehádáme, jen si vyměňujeme názory a nabízí se otřepané, tady jde o princip. To já nechápu, virtuální omalovánky mě naštvat nemůžou ať peníze mám nebo nemám ,-)

Alice a ICE-T tohle ocenili.
  19. lott_lott

lott_lott Stará škola

Lidi, nehádejte se ;) Pokud někdo nakupuje, tak to není žádná ostuda, pokud nenakupuje, tak to taky není ostuda....je to každého rozhodnutí a ostatním nepřísluší to hodnotit...chápu, že když by někdo koupil rád a nemá peníze, že to naštve nebo přijde líto...proto ale není špatný ten, kdo má a nakoupí nebo nemá a nakoupí taky a potom ukusuje suchý rohlík :)
    Stejně jsme všichni praštění, že nás drží malovaná zelenina a zvířátka...:p
    Hezkou hru a hodně štěstí při odtajňování.

20. karbar

karbar Vévoda fóra

Koupím,nekoupím ještě uvidím jak se rozhodnu.
    Ale jinak malovaná zvířátka i zelenina jsou fajn.Vždy vypěstuji i zvířátka jsou.
    V reálu se mi zelenina nikdy nedařila asi na to nemám talent.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.