Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (6.5. - 9.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Stížnost: prosím, už nechci další tygry, šest stačí....zato červenou pandu mám jen jednu. Tak poslední chlívek a už to milé RT konečně trefte správně...

2. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Blahopřeju všem kdo mají štěstíčko a tudíž radostičku :)

čarodějka007, pajda 361, -pechfógl- , casey27 - tééda vy jste mi dali s tou "baladou o očích mravenečníkových"
    .... to jsem se s váma zase zasmála....to tady mám ráda! Děkuju! Hezký zbytek neděle!
    Jinak u mně po prvotním úspěchu s labutí už vlak vozí jedny nepotřebné stáje tam, a jiné nepotřebné sem...ale baví mě.... za řadu žlutých výroben mám řadu oranžových stájí, a ty stejně oceňuju víc.
    Ze zakoupených bahama výběhů : růžové opice, plameňák, lenochod ++, panda červená. To je dost velké povzbuzení že tu ještě stojí za to zůstat.

Naposledy upraveno: 8/5/16
  3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

čarodějko - žádná diskriminace. Smiř se s tím, že na tebe jednoduše žádný papouch nezbyl.
    Všichni jsou na mé farmě.
    :D
    anickomojemalující - kdepak nerozum. Já mám těch oranžových slepičáren neúrekom
    a tak si nechávám jen červené. Jak oranžáda přijela, tak zase odjela.
    xD
    Tímto zdravím naše slovenské sousedy a spolufarmáře.

4. koljan74

koljan74 Aktivní autor

...no, upřímně řečeno nechápu, proč IT nedají při zavádění 4 nových zvířat na BAHA trochu větší šanci na zisk novinek... zvláště, když starých zvířat v baha zase není tak moc. Já koupil 9 kousků a ani ve snu by mě nenapadlo, že nevyjde ani jeden jediný. Padl samý šunt, lenochodi, žluté výrobny opic atd.. Takže jsem si dal předsevzetí, že do hry nevložím už ani jednu jedninou korunu českou. Hovg!!!

slonisko tohle ocenil(a).
  5. Astat.

Astat. Stálice fóra

dasa1143 ha,ha spravedivý expres dám kozí mlékárnu a vrátí se mi kraví mlékárna, - máš vlastně pravdu to jsem si moc přála -.-

ezzra ano, děkuji moc. Jo kuřátka bych si moc přála, já na ně čekám dva týdny už 3 roky.

xD

6. wallik68

wallik68 Vévoda fóra

ahojky no tak zatim mam 3x červene pandy a 1x mravenečník a k tomu 1x červene velbloudy a hura 1x růžove velbloudy mam radost no a jinak 1x jezevec nebyl jupi a je a 1x vydra a jinak vyrobny většinou 3x stříhárna ovcí oranžova a huráááá výroba vajec oranžová:D:D a lednaček a ještě neco obyč

evainfo a marcelina0007 tohle ocenili.
  7. panda1183674

panda1183674 Aktivní autor

tak z tajemných stájí na Baha opice a stanice papoušcích pírek, ale aspoň z Expressu mám dvoje vydry.Tak všem hodně zdaru

evainfo, LmaminkaK a babako tohle ocenili.
  8. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak já jsem kupovala TCH poprvé, nemám skoro nic a to, co zde většina pokládá za odpad, neznám často ani názvem a s jistotou by se mi řada chlívků i výroben hodila, takže do zdejší debaty nemůžu zapadnout :). Nicméně jsem vyloženě pro radost ze zkoušky koupila jednu tajemnou na Baha - vylezli papoušci c++, což jsem vyrozuměla, že není žádný zázrak za 15fl, ale tak což, lepší než drátem do oka.
    A na farmě jsem zkusila tajemnici Ruby, tam se mi nabízená sestava líbila a tam mě trochu zklamalo, že se z toho vyklubala oranžová myšírna. Mám dvě obyč. koupené za krejcary a velkou zálibu v hlodavcích nemám, vítala bych cokoliv, co nemám, což je naprostá většina chlívků, tak v tomto smůla. Takže dál už nepokouším, je to škoda, když jsem zvědavá na tolik jiných akcí a florenky jsou potřeba všude a pořád, tak si tu jen se zájmem čtu, co všechno vyjuklo na ostatní a čte se to krásně :). Na expres jsem neměla vůbec co naložit - jako začátečník zbytečnosti jaksi nemám a materiál už vůbec ne, takže můj sen postavit si vlastní OBYČ. výrobnu kozího mléka nebo angor. vlny tu radši nepíšu, to by působilo asi dost nepatřičně. Škoda, že na ten vlak nemám co naložit, já bych RT za libovolnou oranžovou výrobnu vychválila do nebes :).

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Na mě teda žádný vočička (ani v předu,ani vzadu)mrkat nemohou,mám vypnutou animaci.I když z druhé strany,ani bych na toho mravenečnika přes pandy neviděl.Je jasné,kdo tomu tady velí a čí symbol jsou (barva nehraje roli)

Čaro -tak ten třetí jsou oranž, včely.U mě teda plac u hodin nefachčí.Ještě mohu zkusit hodiny na nádraží,jdou i přesně.
    :oops:

Naposledy upraveno: 8/5/16
    Trepifajksl, babako a švestinka tohle ocenili.
  10. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Tak na baha sa podaril tiger :) ešte dve čakajú na odtajnenie, uvidíme čo to bude. Na farme čakám a čakám na vydru , ale tá potvora nie a nie sa objaviť :oops: ale ako čítam, tak nás je viac čo na to čakajú. no ale ešte mám čo dávať do vláčika, takže pokračujem :p chýba mi maskovací chliev, ten sa tiež nedarí :sleepy:. no ale ostatné potešili . takže pokračujem,uvidíme čo ešte dostanem :)

11. Nniccollette

Nniccollette Pisálek fóra

Hezký den ve spolek :)
    Normálně na forum nepišu ale ted se musim pochlubit i já :)
    Tak z tajemných na baha proběhly dva balíčky na jistotu a úlovek excelentní :)
    4x mravenečník
    5x plameňák
    2x tygřík vyžlík
    2x červená panda
    1x růžový velbloudi
    1x růžové pandy
    A express mě naprosto nadchnul přivezl mi druhé losí podium a ba co více růžové myšky :)
    Za mě naprostá spokojenost :)
    Všem ostaním přeji hodně štěstí v tajemných bahastájích a co nejvíc spokojených vláčků :)
    Jen malej dotaz taky se vám stane že hodíte dost zboží ale vlak vám neodjede s hlaškou že nemáte dost zboží ? stalo se mi to už nekolikrát i po obměnách a chytlo se to až na cce 5-6tý pokus .

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Sovinka - nesmutni. Tím jsme si prošli všichni.
    Časem se určitě vypracuješ na schopnou a majetnou farmářku.
    :D

13. fefina1

fefina1 Pisálek fóra

tak vydra se podařila...aspoň něco...jinak na mě z vláčku padají dost zbytečnosti, které převážně nakládám zpět, ale i přesto stále doufám v pásovce...ten je pro mě asi zakletej, ne a ne se podařit

14. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

fefina1 vidíš a zase já mám pásovce každé odkrytí a néé a néé vydra xD

Trepifajksl, babako a evainfo tohle ocenili.
  15. nena60

nena60 Pisálek fóra

Tak na Baha to docela vyšlo - 3x plameňák, červená pandička a mravenečník. Jen ten tygřík nedošel.

mirae, sisinka a evainfo tohle ocenili.
  16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak bych k tomu mravenečníkovi ještě přidala: On má na vstupní straně i ouška. A už toho nechám.

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Koupila jsem na bahamu docela dost, mám asi 5 tygrů, 3 plameňáky, 2 mravenečníky, jen těm pandám se ke mne nechce :oops:
    Ještě asi koupím těsně před koncem a budu si dávat po 1 nebo 2, aby mi překvapení vydrželo déle ;)

Zato vláček dost zklamal, zkraje jsem do něj ani nechtěla jít, dala jsem jen jedenkrát a řekla jsem si dost - červ. oslíci. Pak jsem neodolala a dnes jsem párkrát otočila a velké zklamání, samé oranžové či žluté, jedna plachtárna. Dala jsem do vláčku určitě víc a míň jsem dostala, měnila jsem jehlu za hroudu zlata, ale opačně, nu což nadělám. Aspoň vím pro příště. Když tam nebude novinka, tak do toho nejdu.

Pro mne tímto akce končí a všem Vám držím palce, ať jste na tom lépe než já :music::inlove:

18. papulice

papulice Veterán fóra

tedy na mně se někdo vyřádil,tedy na nastavení mé farmy, z baha tajemek nic a expres jezdí jak o život a také nic,bože já mám smůlu...>:(

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  19. tomaskomiska

tomaskomiska Aktivní autor

Tak aj ja pridam svoju trosku do mlyna,chybali mi tri veci,maskovaci obchod,textilny mlyn a vydra a vsetky sa mi podarilo ziskat vo vlaciku comu som velmi rada a pribudli aj ruzove kacky :) Tak pokracujem a uvidime co este pride :)

20. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem neodolala a koupila ještě 2 bahavýběhy - jsem zvědavá, co z nich bude :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.