Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (6.5. - 9.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahoj mám dva klidně ti jeden podaruju

2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím osmak2001, náklad samozřejmě dostaneš přímo do lišty. danda

3. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Jj od rána už na mě mrknul 2x, mandarinky a marakuja asi dělají svoje ,-D

4. malinkami

malinkami Velmistr fóra

asi už někde je vlákno na výměnu při OaD, že? :D já jen, že ty růžovky lítaj jak mouchy v létě... mám na výměnu 5 kousků..tak kdyby někdo chtěl šmelit.....

5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

osmák2001: nestraš ,o_O už jsem myslel že už vláček končí o_OJeště že tomu tak není a končí až zítra:p

mirae, Shanigan a anickamalirka tohle ocenili.
  6. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

:) a mě zase zarazilo,že se z podivuhodných baha výběhů vyklubaly opice clasic o_O-už jsem je
    poslala na výlet

alena1480 a evainfo tohle ocenili.
  7. jarka112

jarka112 Vážený autor

orchidea110172, danielka0000 a evainfo tohle ocenili.
  8. medved222

medved222 Analytik fóra

abc23 taky mám 2 pírkárny a výrobu hůlek základní, ale v popisu akce je u Topazu řádek Baha výrobny, kam tyto obě patří, takže je to tam.

9. Lida7373

Lida7373 Stará škola

tak mě přijeli vydry....škoda, že ty labutě ne....a červených stájí nepočítaně

danda-vnovis, evainfo a kačenka5 tohle ocenili.
  10. doben

doben Ikona fóra

Dneska už posílám vlakem pouze vágóny bez urychlování za floreny a před chvilkou jsem se konečne dočkal druhého maskovacího obchodu, který nemám jako jedinný ze speciálních výroben aspoň 4x.

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  11. bibif

bibif Rádoby autor

tak vláček jezdí imrvére sem a tam a krom nějakých pišišvořin do lišty, které jely obratem zpět, dovezl už třetí vydru, dva ledňáčky, dva pásovce, želvu, růžové králíky a růžového pštrosa. A ještě se mi povedlo zbavit všech těch mlékáren a výroben vajec a dalších zbytečností. Jen labuť se mi zatím vyhýbá, ale ještě není konec:)

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Mě už ledňáčků přivezl 5 a taky druhou labutěnku , aby tý první nebylo smutno;)....

13. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Tak já už vím jak jít na věc.Koupila jsem několik topazů,získala jsem z nich plameňáka,2x pandy červené a mravenečníka.Tygr nebyl ale stejně byla radost veliká.Před chvílí jsem sledovala výše velmi zajímavou debatu o očíčkách předních i zadních u mravenečníků,to mě inspirovalo k nákupu ještě 4x topaz a světe div se,byl tam tygr a mravenečník se všemi očíčky.Tak vám pěkně děkuju a ať se vám taky zadaří!

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. jsem začala u vláčku nakládat do zadního vagonu a tipla si to druhé nástupiště a čekala ... no přijel balík celý růžový :D a jsou tam růžový bobříci xD. Tak doporučuji druhé nástupiště, zadní vagon, který dodává barevné balíčky :inlove: :p. Ostatní vagony jsou oranž. vlna, kotlárna a pásovec. Večer přijdu vyzvednout další "originály", tak mi tam něco prosím nechte :D :p ...

15. tavos7

tavos7 Expert fóra

Když máš dost materiálu můžeš vyrábět "hodnotné" žluté netopýří jeskyně, nebo výrobnu vajec v dílně ve městě a bavit se výměnami dál.

16. Ajap7

Ajap7 Pisálek fóra

Co kombinujete aby byli vydry?:)

sisinka a evainfo tohle ocenili.
  17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ajap7: .. tak na to není asi žádný vzoreček o_O ...

18. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Můj vláček mi přivezl samou radost-Maskovací obchod,Bobří hrad-červený,Pásovce,Výběh pro chameleona-oranžový....pak další parfumerii,další labutě,další uvidíme....

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak prd :(. Plameňáka stále nemám. Ale dostala jsem hůlkárnu v základu - koukám na to, jako co to je, toto (jsem chtěla růžovou) o_O
    Pak mi dali dvoje zlaté opoce a lenochoda v témže provedení. Mravenečníci už na mě mrkají dva :)
    Zkoušela jsem (včera) políčit i na jezevce, no nevim - lítá to, bzučí to, ten druhej zase štěká - něco je asi špatně :eek:

20. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

skalára.v: jezevec v expresu není tak můžeš líčit jak chceš:DTaky bych potřeboval alespoň jednoho:DSnad až příště, pokud však vláčky nezruší úplně :)Nebo až bude obchodovatelný v O&D:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.