Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (6.5. - 9.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak teď vážně nevím, na jakém nástupišti jsem ty chlívky naložila [​IMG] :p

2. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Pekné ránko... u mňa nakoniec skončili všetky nové Baha chlieviky aj vo viac kusov okrem Plameniaka, ktorý sa mi celý čas akosi vyhýba a nechce ku mne :p do vlaku hádžem to, čo príde "len tak pod ruky" čo nepotrebujem, padli nejaké ružové a konečne som sa dočkala vydry ;) táto mini-akcia je po dlhšom čase opäť niečo príjemné :)

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.U mňa z vláčiku ďalšie vydry a dve ružovky králiky a prasiatka.Ale vláčik stále behá hore dolu,lebo mám ešte čo do neho stále nakladať.Stále sa mi zdá že tých stajní čo ma strašia v lište nejako málo ubúda hlavne tie výrobne a červené netopiere.

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nezmarka, docela ráda bych nevkládala, ale co dělat, když mi nereaguje tlačítko Upravit?:cry:
    Kopretina: To co jsem psala, se týká jen vláčku, z TS ho samozřejmě dostat můžeš, jen správně šmátnout.

Trepifajksl, švestinka a robin2151 tohle ocenili.
  5. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

ahojte,tak mne chýbajú červené pandy,uvidíme teraz mám dve stajne na Baharame a vláčik zatiaľ žiadny zázrak ,jedny rúžové koníky inak nič moc

evainfo tohle ocenil(a).
  6. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Ani bych nechtěla vidět ten svoz nepotřebného od všech hráčů, to musí být pěkné stádečko braku [​IMG]

7. Monča***

Monča*** Komisař fóra

evainfo-možná 9 a 3/4. Možná ti přiveze mozkomora,tak bacha!!

8. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Krásné slunečné dopoledne. Tak jdu také nakouknout,v čekání na vláček.Také mě stále vozí chlévy zpět a vydru,kterou nemám a nebo nějaké růžovky-vynechává.Nemá mě rád a já ho tak poctivě naplňuji zvířádky.fňuk:( ;)
    Jinak gratulka všem,které má vláček rád:)

9. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Krásnou sluneční neděli [​IMG]
    Protože nic nechybí tak od vlaku nic neočekávám. Stejně všechno zůstane v liště, teď není chovatelská chuť. Ale nějak se u mně líbí maskovacímu obchodu, ten jsem odkryla 4x, žluté výrobny a chlívky a i ty oranžové zmiňovat nebudu, přišlo jedno losí podium, jo před drahným časem bych skákala radostí do stropu, továrna na plachty se objevila 2x, rovněž tak parfumérie, textilní mlýn byl ve trojím provedení. A vlak přivezl i růžový kravín, oslíky a chameleony.
    Vlak posílám dál, občas obětuji i ten 1 floren na okamžitý příjezd.

10. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj -pechfógl-
    spojit příspěvky je naší povinností, aby se dodržela přehlednost. V tvém případě, vzhledem k tomu, že se jednalo o dva téměř totožné příspěvky by se dalo vyhnout postihu i tím, že by se jeden příspěvek smazal. Nebo i tato funkce nefungovala?

anickamalirka tohle ocenil(a).
  11. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Pěknou neděli konečně na mě ráno koukla 2x červená panda moc moc spokojenost :inlove::music:už jen chybí plameňák ještě 2 jsou na ploše tak snad no uvidíme aspoň mám radost i z anakondy classic++, papoušci classic++. :D Na farmičce ale ty vydry se mě obloukem vyhýbají ne a ne dorazit :cry:no ještě posílám vláček jen sviští sem a tam tak aspoň mám červené bobry i pštrosí farmu také velký úspěch;)Tak ať vláček konečně dorazí a dá konečně co si moc přejeme... Janča

12. Shanigan

Shanigan Pilný autor

Ahoj všetkým :) tento expres ma celkom prebudil ;) bavím sa výborne, chlievikov mám nadostač , takže môžem kombinovať . Podarili sa dva losie pódiá , tie som chcela onoho času keď boli nové až moc :p ale vyhýbali sa mi, teraz ich mám konečne. No ale vydra a jazvec sa mi naďalej vyhýbajú, teda sa mi zdalo, že sa dajú získať , možno som zase zle čítala:music: v každom prípade ešte mi padli tri labute /mám už dva / a ostatné ružové či oranžové stajne . Na baha z troch zatiaľ len jedno schopné, mravenčiar. Ale ešte sú tam neodtajnené dva , tak uvidíme.
    Toto bol dobrý nápad od RT, zase som sa otrepala a prebrala xD nemám rada dril a mechanickú hru , tak v poslednom čase som upadala do beznádeje. Ale zase som fit :inlove:
    Mno teraz ešte počkám na tie stajne z baha čo bude. a expres naplňam kým bude čím xD

13. lott_lott

lott_lott Stará škola

Krom toho, co frčelo vlakem hned zpět, dnes dorazila růžová pštrosárna....a co mě stálo "práce" si ji postavit a toho "SK" ...doufám, že v OaD půjdou "růžovky" stále ne odbyt :)

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

šmajrá kotě nerozumné, :D oranž slépky jsou dobrý, hnedle bych ti je ukradla při OaD :D to já vše oranžové vítám :D :D Vím ale asi jsem divná ;)
    Jinak u mě převydrováno již mám 11 vyder a to jsem je ani nechtěla, čistím lištu a jde mi to skvěle, nic žlutého už nevlastním. Dobře kecám... žluté medvědy a sovy si prozatím nechávám :D

15. -pechfógl-

Nezmarka: A víš, že nefungovalo? Ani vkládání smajlíků ne. Prostě tam vpravo nahoře běhaly čárčičky a pak se mi to vrátilo, jako že neodesláno. Když jsem to zkoušela podruhé, bylo všechno v cajku, takže jsem si nevšimla, že se zobrazil i ten první nepovedený.
    A stížnost: Příspěvky mi přebývají, ale nemám ani jednu sýrárnu.:(

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

ancickamalirka: když nevíš co s vydrami tak mi můžeš nějakou při O&D poslat, já nemám ani jednu:cry:

17. -pechfógl-

hubabuba: Teď jsi tomu dal, po příštím OaD ti pošle vydru každý, kdo si vzpomene. Můžeš si založit vydřinec nebo kožišnictví.

18. rampusak

rampusak Veterán fóra

Labutě, vydra, pásovec samé tajemno. Co bych dala za chlívky co má sousedka, růžovka vedle druhé a do toho tajemničky. Akce fajn, zatím jsem nešla do vyšší stáje ale asi zkusím, chci aspoň jedny pštrosíky o level výš než je červená. Baha už nepokouším, dva stačily a časem dokoupím na trhu. Hezkou neděli...

19. anica16

anica16 Aktivní autor

ahojte tak i u me vlacek nestoji stale posilam a vozi toto oranzove chlivky husa-chameleon-vcela-koza vyrobnu ryb a lanyzu.cervena prasata a kurnik,navstivila me labut se zelvou.:inlove:jsem spokojena.;)

20. pavca67

pavca67 Expert fóra

krasne poledne přeji tak ja už s vlačkem skončila nemam co do něj dat škoda aj mě to bavilo akorat mě zarazilo že novinka mravenečník ma tak malou hodnotu 260 :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.