Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (6.5. - 9.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Tak z 20-ti se podařily 3 novinky (tygři, mravenečník 2x, panda) a jako asi bonus růžový výběh pro opice :)
    takže to celkem jde nooo xD

2. nija´bahe

nija´bahe Pisálek fóra

Také nevycházím z údivu z pracně našetřených fl jsem koupila sice jen jednu TS baha o to větší údiv byl při odkrytí kdy vypadla sběrna pírek takže 15fl v háji a v kině nic nedávají už hodně dlouho.To vláček byl hodnější za holuby a žlutý prasátka mi přivezl vydru mou první :) takže fšem šťastnějším gratuluji a trochu závidím :p

3. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

dovezl tajemný chlév, dej na plochu a uvidíš co to bude

4. švestinka

švestinka Velmistr fóra

čarodějka007 - no on se ti sice Baroland vychechtuje -ale musím se tě zastat: to taky vidím poprvé - co že ti to ten vlak dovez? Už mám oči jak šnek - a nemůžu to poznat.

5. bionta

bionta Perspektivní autor

farmářský expres tentokrát skvělá akce , ještě takovou na stromy s novinkami abylo by to super

6. karbar

karbar Vévoda fóra

Taky jsem na ten obrázek koukala a nevěděla co to je.Už to vím, mám ji také z ranního odtajnění z vlaku.
    Jsem spokojená.

7. Svatomír

Svatomír Pisálek fóra

Dobrý den, mohl bych se zeptat kdy dostanu krmivo pro nová zvířata? Od včerjška tvořím ve mlýně krmivo pro mravenečníky a nemám ještě žádné.

8. Baroland

Baroland Ikona fóra

Ta fialová kula je růžový včelín...

Mě se pokazilo pendolíno..:cry: přestalo vozit labutě a začalo oranžové cosi. Kde maj prosím číňani lampárnu ? Jak má stížnost nebude promptně vyřízena vydry se nedočkám.

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jsem odklikala chlívky z expresu, vydry se nekonají, přijely dvě labutě a růžový chovný rybník,ten je sice na nic ale krásnej. Ostatní, včetně oranžových opic,opět do lišty-labutě nechám jednou vylíhnout a půjdou taky-:)
    Jak si budeš stěžovat,připoj tam i mě. Děkuji:p;)

10. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Svatomír,
    záleží na tom, kolik krmiva jsi dal vyrobit. Jedno krmivo pro mravenečníka trvá přes 40minut.

11. Svatomír

Svatomír Pisálek fóra

dal jsem v osum večer 50 kousků a do rána 6:00 nic. Jak akce začala tak jsem dal dělat dopředu krmivo pro plameňáky a taky ani jeden kus za celej den.
    V šest jsem zrušil výrobu a zadal to znova. Už je osum a nemám ani jedno krmivo.

12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Svatomír,
    doporučuji vyrábět nejdříve jen malé množství, protože krmivo se objeví až po domletí celé dávky. Klidně jen nezbytně nutné pro nakrmení toho, co máš, tj. máš-li jednu stáj, tak po jednom a dopočítávat čas dalšího mletí do ukončení výroby v chlívku.

Edit: bohužel při zrušení nedomleté výrobu se v podstatě nic nenamele a veškeré vložené se vrátí, teda kromě vody, která se vrátí jen do kapacity nádrže. Tahle změna je tu již delší dobu, proto je doporučováno při rychlé potřebě vyrábět po trochách.

Naposledy upraveno: 8/5/16
    Trepifajksl, evainfo a Iwuska tohle ocenili.
  13. Svatomír

Svatomír Pisálek fóra

když zruším výrobu, tak se neobjeví to co jsem už namlel? Dřív to tak fungovalo.

14. Kvetoucíkoště

Kvetoucíkoště Pisálek fóra

Za Express jakž takž spokojená. Sice jsem do toho vrazila dost chlívků, ale aspoň jsem se a) zbavila zbytečných a přebytečných upgradů a b) dostala maskovací obchod a motýlí parfumerii.
    Horší je to, jako poslední dobou vůbec, s tajemnými stájemi - ty "normální" byly zhola k ničemu - jen žluté a červené upgrady. Topaz mi přinesl z 10 ks jeden výběh pro mravenečníky. No ale dobře mi tak - nemám zapomínat, že veškeré akce závislé na florenech jsou 90 % pro získání peněz.
    Tak gratuluji těm, kterým to tentokrát s akcí vyšlo.

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak teď poslední výměna byla zajímavá - poslala jsem vláčkem žluté kozí mlékárny a vrátila se oranžová :). Je to posun nahoru, to ano, ale využívám raději mlékový stromek (že zabere míň místa). No ale člověk neví, co se může hodit, takže OK. Veskrze jsem s vláčkem spokojená, takže jsem vyslala žluté netopýry a žlutou hydrantovou továrnu a uvidím, co se vrátí tentokrát :music:

16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky, to mně zase pro změnu začal vláček vozit vše zpátky kolem dokola, takhle bych ho mohla posílat neustále zpět i několik týdnů a ne jen pár dní.(osly,osly,výrobny,)

17. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Krásné ráno.Tak se mi vylíhli labuťky a oranž.chamíci-jezevec nikde.Z expresu kozí mlíkárna oranž.-hned letěla zpátky.
    A na baha mám zatím plameňáky a pandy červené,anakondu c++ a oranž.velbloudy.
    Kupuju po jednom,na balíček jsem moc lakomá:pxD Takže zatím jsem spokojená. Ovšem z vlaku přijíždějí horší a horší chlívky.Asi už to nejlepší přicestovalo.

18. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

švestinka, to víš, růžový plantážník má přehled, je na ty růžové nemovitosti zatížený a určitě má komplet sbírku, jinak by mu nechutnalo xD. Já chlívky neprovozuju, tak přehled nemám - ale sbírám je, třeba časem změním názor.

Tygřice1970 moc gratuluju, farmtáta se taky dočkal vydry a číhá na tygra - a tobě se ten plameňák taky vyklube :).
    A mě vlak dovezl další textilní mlýny ....neměla jsem ani jeden, už mám čtyři :p

19. elen22*

elen22* Perspektivní autor

pekný dník, podelím sa s vami o zázrak tak čo sa týka tajomných na baha som udivená novinky niekoľkokrát a to som kúpila len pár dúfajúc, že sa objaví aspoň jedna novinka, ale až takú štedrosť som nečakala

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Přijela moje vytoužená tydra jedna tydrovatá ve společnosti ledňáčka, labutě
    a růžového koně. Už si spolu tykáme. Ze 14 tajemných hradů. Jupíííí.
    Ostatní harampádí, jako žlutá barvírna, žlutý lanýž a oranž kurník už je na zpáteční cestě.
    xD
    Na Bahamách se mi sletěli snad všichni papoušci z celé Amazonie a mezi nimi jeden dobře
    utajený plameňák. Takového štěstí! Nevídané!
    :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.