Senzační podivuhodné výběhy a Farmářský expres (6.5. - 9.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 4/5/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. luba9

luba9 Perspektivní autor

Ja som získala z vláčika vydru a veľmi sa teším, lebo som ju ešte nemala.

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Koupil jsem 4 balíčky a mám 6 jezírek pro plameňáky,11 výběh pro mravenečníky,7 výběh pro tygry a 12 výběh pro pandy červené.

3. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Mikeš mně přivezl vláček 3 vydry :p

4. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

Pěkný podvečer všem, kteří vesele nakupují. Od jedné hodiny čekám na připsání florenů, abych mohla svoje stádečka rozšířit, ale bohužel nic.

-viliem-, aljanu a evainfo tohle ocenili.
  5. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Mikeš: vláček už mi dovezl dvě vydry.
    Měla jsem jen jednu, kterou jsem koupila s balíčkem, takže fajn. Dál labuť, pásovce, dva ledňáčky a růžová prasata. Pak ještě nějaké oranžové chlévy, něco z nich pošlu zpátky. A zpátky asi půjde i žlutá rybí a oslí výrobna. S vláčkem nesrovnatelně větší spokojenost než s TCH Opál a Ruby.

6. lott_lott

lott_lott Stará škola

Vláčkem přijely růžové včelky, sice dost strašidelná stáj :wuerg:, ale jsem za ni ráda, už mi chybí jen růžová psí bouda. Škoda že nejezdí růžové výrobny, ty mám jen dvě a vzhledem k mým žalostným přeskokům při BB to tak asi dlouho zůstane.

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak na mě koukalo posledních 36 Florenků :p ... a už jich je jen šest xD .. sem musela na plantáž ještě dva "taje" pořídit a ráno si je při sklizni nechám až naposled :p ... všimli jste si, kolik ten mravenečník naráz vysosne mravenců :D

8. farmík84

farmík84 Pilný autor

Krásný večer, já dala na Caseye a koupila jen jeden balíček s červenou pandou a zatím mám od každého nového zvířátka dvě stáje a dokonce mám růžové pandy:inlove:. Moc se vyplatí to tady pročítat:), ale co se týče vláčku, tak u mně vše do lišty.

9. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

MIKEŠKU,nic si z toho nedělej.Strčím do expresu cosi žlutého a vyplivne mi to zase něco žlutého.No a tak si to furt posíláme a uvidí se koho to přestane bavit dřív.Asi mě.....:)

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Michalka8383,

můžeš prosím upřesnit platební metodu, kterou jsi pro nákup použila?

11. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Hezký večer všem, koupila jsem balíček pandy červené a vypadlo další 4 pandy, 5 tygrů, 2 mravenečníci a 1 růžové opičky. Neodolala jsem ještě na 10 sólo výběhů a tam vykoukli 2 plameňáci :) tak jsou novinky kompletní s velkou spokojeností a expres je výměna z lišty do lišty všem přeji hodně štěstí při odtajňování a radost ze hry :)

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Děkuji za info. Šťastné to farmářky.
    Ale jak to děláte?
    Tak jo, přesvědčily jste mě, jdu si na tu potvůrku políčit.
    Odešlu vlaků, že to ani svět neviděl (to zas bude lištovek).
    xD

Naposledy upraveno: 7/5/16
  13. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Tak zatím s vláčkem celkem spokojenost,pár oranžových a dva červený bobři.Čekám na to jestli se na mě usměje štěstí a objevím masku mývala.Snad se dočkám :)

14. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

• podobné příspěvky do tohoto tématu nepatří
    velmi nutne potrebuju 20x pandu cervenou

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Frantanec: A co my s tím? Kup si.

16. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

Použila jsem Trustpay a rychlou platbu přes raifku ekonto. Platím si tak kombajn a floreny pokaždé a vždycky to proběhlo v pořádku do pár minutek.

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

frantanec potřebuju nutně 30 vyder, pošli hned:p;)

18. Chemlon.

Chemlon. Rádoby autor

Mám, mám :D maskovací obchod, hurá. Jinak červený bobr a krůta, jinak nic moc.

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Michalka8383: tak v tomto případě bude problém v metodě Trustpay. Bohužel i když je inzerována provozovatelem (společností provozující Truspay, ne hry) jako on-line platba, není to vždy pravdou. Tvoje platba bude provedena z největší pravděpodobností jako platba převodem a tedy k jejímu zaúčtování dojde někdy v druhé polovině příštího týdne. Je mi líto, ale jediné co ti můžu pro příště poradit, je využití jiné opravdové on-line platební metody. Osobně využívám Paysafe Card.

20. .roksy.

.roksy. Rádoby autor

Tak po sérii oranžových přišla série továren na plachty :D Ale z posledního vlaku na mě vyskočily růžový myši! :eek: To si nechám líbit :) Na vydry a parfumérii stále čekám, tak snad se štěstí ještě párkrát unaví :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.